BRAVO GABRIELA, ALEXIA! HAI LIA! Pufuleti (111)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui amiss_zip

Citat:
citat din mesajul lui haircut
Eu ma duc sa spal pantofarul, ca vad ca n-am somn deloc, poate daca obosesc vine...

pantofarul?...hmm... shhht! ca imi dai idei si e 3 noaptea!

Amiss

pai sa nu fiu singura.... mai bine stai in patut, pe mine ma cam dor oasele, vreau sa ma mai ridic...
noapte buna, burticilor!!!!

37+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Gata, raportez pantofar curat acum ma culc linistita...E clar ca am luat-o razna, eu nu sunt tipul de sotie gospodina, cu gatit si tinut casa muzeu le fac la repezeala pe toate, strictul necesar, nu stiu ce am de cateva zile...sotul se holbeaza la mine... da ma gandesc ca dupa ce vine broscuta nu mai am timp de prostiile astea si nici nu cred ca le va face altcineva,so...

Acum incerc sa dorm, va pup pe toate

37+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

haircut vezi ca poate esti in alea 48 de ore cu 2 saptamani inainte sa nasti in care ai f multa energie.dupa astea cica iar esti bleaga, somnoroasa...am vazut si eu un documentar.
am vazut si eu up in the air....2 cd-uri....poate reusesc sa adorm acum.imediat dau fetele cafeluta....ne auzim pe la 13 ....bafta la nascut pana atunci ca oricum recuperez eu din urma
pufuletoase!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Buna dimineata mamici sau viitoare mamici de pufuleti! Vad ca deja s-au nascut multi bebelasi frumosi la odiseea voastra. Felicitarile mele si multa bafta si curaj in continuare proaspetelor mamici - in noua si lunga misiune de parinte, dar si viitoarelor mame de pufuleti, care sunt sigura ca asteapta cu emotie nasterea minunilor lor. Va asteptam la scutece cat mai curand! Pupici din partea unei mamici de fulgusori!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Poftiti de la mine cafelutza cu laptic.

Bunatati azi... niste biscuiti cumparati (pana vine Plateea).

HAI LIA!!!! CURAJ!!!!!

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

buna dimineata!
nu stiu daca a dat cineva , ca vad ca sunt posatri de azi-noapte, de la ultima alaptare de noapte.

asa ca dam noi cafelute, laptic, ceiutzuri si ce mai poftiti, ca ieri am facut o saptamana, aseara a cazut si buricul, suntem fete mari.

pare ca incep si colicii nesuferiti, ca se aude laptele cum fierbe si iar fierbe in burtica. deocamdata atat, nu dureri mari, nu plansete sa rupa sufletul.sper sa nici nu vina. eu bag ceai anticolici, mananc seminte de marar, cam 1lgt. pe zi, pap mai mult la aburi, nik crud, dar.... mai fac exceptii si poate d-aia (lapte cu juma de lgt de ness - pe post de supozitor, ca nu trece in lapte cafeaua in cantitati mici, o lgt de salata de morcovi cu telina, . stiu ca nu afecteaza cantitatile mici)

pt fetele care urmmeza: daca aveti usturimi la san, in primele zile, mie mi-au dat in spital niste comprese ambalate individual, MULTI MAM, care au impregnat un gel cu lanolina pura si nu mai stiu ce. ff eficiente. acasa mi-au zis ca sa iau gel de la MUstella, dar nu am mai luat, ca nici de garmastan nu m-am atins inca. acum e totul ok

pt fetele care au nascut: cum ati procedat cu pediatrul?: vine acasa cineva, ati mers voi la clinica deja? la ce varsta? io nu prea am drag de doctori decat daca e musai. asa de control nu-mi vine sa merg. m-am programat totusi la CMU, unde am nascut, ca era inclus...

fetele care au avut cezariana: pe voi va ustura/arde operatia doar intr-un punct? nu mereu, dar la efort simt ca ma arde si crapa in ultimul cm din dreapta

plateea, scuze de intarziere. testul standard pentru boli metabolice facut la nastere este cel de la Synevo, si impreuna cu cel auditiv costa 700 ron.

azi-noapte am visat ca Ema avea cateva luni si deja incerca sa repete cuvinte in timp ce ii aratam:ochi, nas, par, etc. cred ca vreau sa fie vorbareata si ea, ca mami si ca Ana

nu prea am apucat sa citesc mare lucru din urma, dar am observat cateva fete "pe baricade", mai ales la subiectul "barbati greci"

lavi, saru'mana ca mai intri pe la noi. trebuie sa imi reiau vizitele pe la scutecele la voi, ca deja ma rod 'jde intrebari si noi inca suntem in rodaj la "mamici".

eee, nu mai scriu eu des, da' si cand apuc, iata cata carnatul

va puuuuuup

Cris, mami de Ema, my Lucky 13, si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

nu am observat mesajul ca naste LIA azi si vad ca pe prima pagina e programata maine, pe 22, dar... voi stiti mai bine, asa ca:

HAI, LIA!!CURAJ!!

LOREX, Baiatul RAtustei era imparatul

Cris, mami de Ema, my Lucky 13, si Ana(2003)
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

MSJ ALEXIA:

"Buna sunt Alexia 28.Astazi 21 ian s-a nascut bb Tudor natural 3500 gr,47.5 cm,scor 10,sp CFR 2.dr Sorin Badescu.Va pupam,maine suntem acasa."

FELICITARI ALEXIA !!! REFACERE RAPIDA !!! BUN VENIT BB !!!

Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

amiss, miremia multumim ptr capitol!

arwen nu am idee cu tronsoanele, eu vreau sa cumpar de la Mothercare, nu mai stiu cine a zis de maternity towels...

lorex
ENTER: la cadita nu m-a frapat buricu, nu am sesizat, m-a frapat caditza in genere zici ca e jacuzii ptr oameni mari ...oricum poate ca acu-s si io de aia care reactioneaza urat la ce e nou, da mi s-a parut ciudata punct si gata
ENTER: si branza cu mucegaaaaaaaaaai!?!?!?!?! Fatooooo!!!!!! LOL! bravo! da la ai pe "balls" nene! io am fost tare fricoasa: nici tiramisu, nici maioneza, nem...nica nica

lucia sorry de intarziere eu am luat carutz de la chicco www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/carucior-sport-ct-0-2-cu-scaunel-auto-cosulet-astral-803.html" target="_blank">asta. Mi s-a parut ok la pretz si mi s-a parut f solid, cele 3 in 1 sunt ..se strang f bine si usor si incap oriunde si sunt ideale ptr oamenii f practici care vor sa "doseasca" rapid carutu in portbagaj, camara etc, dar au de suferit la capitolul stabilitate ...sdik au "schelele" cam subtiri" si mi se pare mie ca se cam clatina. Acum tu alegi Chicco, Peg Perego si Inglesina.

38+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Felicitari, Alexuzza, de bb "bine" asezat Sa fie sanatos, sa ai laptic, si creste el de 4 kg acusica Agapitos zici.... Ce dor imi e sa ies cu soata ca doi porumbei la plimbare prin centru, fiecare cu cate o prajiturica in brate mergeam ore intregi pe stradutele alea si descopeream locuri ascunse si frumoase tare vise....

37+ Maia Ilinca

Merci de urari. Ptr asta emriti o praji Mai am Negraki, Ciocolatina si tarta cu iaurt si jeleu de afine. Ce preferi?

38+ Yannis

Mergi la inceput