BRAVO GABRIELA, ALEXIA! HAI LIA! Pufuleti (111)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Buna dimineata burtici! Am intrat sa va salut inainte de a ma duce la bucatarie sa gatesc pranzul pt astazi.
In sfarsit a nins si la noi. Totul e alb si...minunat.

HAIRCUT si eu sunt la fel ca tine. Sotul nu ma mai recunoaste! Am atata energie ca nu mai stiu ce sa fac cu ea. Am cam smotruit tot. Mi-au mai ramas geamurile de spalat si daca nu nasc s-ar putea sa ma apuc si de ele.

BEA bine ai revenit! Ne era dor de postarile tale.

ARWEN, EVYME si mie mi-au iesit cam 10/15 torsoane dintr-un pachet. Unele le-am facut mai groase altele mai subtiri. Am vreo 40 pregatite si sper sa imi ajunga.

38+ Amaris-Stefania
AMR maxim o saptamana si ceva!
poze

Mergi la inceput

BRAVO ALEXIA! BINE AI VENIT BB TUDOR!

CURAJ LIA! HAI CA VINE BEBE!

38+ Amaris-Stefania
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

HAI LIA!!! CURAJ !!!

Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Salut burtici si proaspete mamici
am si eu o veste minunata de la coleguta voastra de odisee, prietena mea draga, Alexia28"Astazi 21 ian s-a nascut bb Tudor natural,3500 gr, 47,5 cm, scor 10, sp Cfr2, dr Sorin Badescu. Va pupam, maine suntem acasa".
Felicitari iubita si aici, sa va traiasca bbisorul sanatos si voiosel!!!
Nasteri usoare in continuare si bbei sanatosi tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Neatza burtici si mamici!
Eu raportez noapte dormita bine, fara intreruperi, iar acum o foame de lup Merg sa pap, apoi revin cu cititul din urma...

36+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

AMR 4 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Buna dimi! Uhhh ce vreme e afara, a nins si la noi si cred ca e si frig ...brrrrr....Cam nasol ca nu prea mai avem cu ce sa ne imbracam. Ieri am vrut sa trag pe mine o pereche de pantaloni de trening de-ai mei si era sa fac depresie . Nu mai intra pe mine deloc, doar asa pana la nivelul fundului, apoi adio . Noroc ca are sotul mai multe perechi de pantaloni de trening ca altfel nu stiu cu ce ma imbracam.

Sapt. trecuta aveam luate 16.5 kg, acum cred ca am depasit 17 kg, iar burtica a ajuns la 105 cm de la 104 cm sapt trecuta.

Fetele cat de daunatoare este ciocolata in sarcina??? Ca eu nu ma pot abtine, zilnic mananc ba nutella, ba chestii cu ciocolata . Curios este faptul ca bebitza nu e agitat deloc de la cioco. Inseamna ca-i place?

37+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

BRAVO ALEXIA 28 SA FITI AMNADOI SANATOSI SI RECUPERARE RAPIDA

CURAJ LIA !!!!!

Buna dimineata fetelor, ne-am trezit si noi am papat si am intrat sa vedem ce s-a mai intamplat .Eu stau pana pe la 2.30 treaza ca sa iau medicamentele si apoi ma chinui sa adorm si ma trezesc pe la 10-11 .Raportez ca aseara am dormit bine si am bucur.Nu am probleme ,contractii sau dureri si de luni cand am venit de la dr nu am nici o pata nimic.Sa dea DD sa fie totu bine in continuare si sa ne facem si noi mari si sa ajungem la termen .A fost ceva agitatie la schimbul 3.

30+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Bravo Alexia 28, felicitari! Bun venit bebe Tudor, sa cresti mare si frumos!

CURAJ LIA! HAI BEBE!

37+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Ca de obicei, si in sarcina am mancat tone de dulciuri, in special ciocolata si bebita mea e o lenesa. Nu sunt indicate fiindca ne ingrasa nu ca ar dauna copilului. Cand alaptam am inteles ca ar fi bine sa ne mai abtinem sau sa consumam dulciuri fara cacao ori ciocolata.

38 si 5 zile Amaris-Stefania
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Felicitari Alexia 28
Bine ai venit BB Tudor....
Refacere rapida si sanatate multa!!!

ce repede va da drumul acasa....

37+

Mergi la inceput