BRAVO GABRIELA, ALEXIA! HAI LIA! Pufuleti (111)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

felicitari ratusca ptr bb cuminte.o sa va descurcati de minune si in continuare.vb ta atata timp cand papa...nu conteaza cum papa.voi sa fiti fericiti.
alexutzzza eu stiu ca in general mancarea care te constipa il constipa si pe bb gen fasole, si nu vreau sa il vad constipat,sa se chinuie sa faca ceva....de restul am auzit ca se amaraste laptele de la muraturi... oricum cateva teste fac si eu

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Alexutzzzasi eu sunt asentimentul tau in privinta mancarii, mai putin cartofii prajiti. Imi plac, dar nu in exces, prefer piureul. Oricum si mie imi trebuie mancare cansistenta, nu ciorbe si supe. Mananc si de-alea dar asa cate putin, apoi sa vina friptura si cartofii nene ca altfel ne chioraie matele toata ziua.
Imi aduc aminte ca in 2008 cand m-am operat de tiroida i-am cerut sotului piure cu carne la cateva ore dupa ce m-am trezit din anestezia generala.Ma durea gatul de numa de la intubatie, dar nu m-am lasat tot am mancat carnitza si cartofi. S-a crucit chirurgul cand a aflat ca eu mancasem asa repede, el spunand ca trebuia sa stau vreo doua zile doar cu ceaiuri si eventual un iart slabutz .

Asa ca nu stiu cum o sa ma impac cu "regimul" pentru alaptat .

37+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amiss_zip
analessya am dat peste niste colici cateodata ...si asta pentru ca nu avea pauze ok intre mese...

Cred ca luatul in brate acum cat sunt mici este cel mai bun remediu pentru linistirea celui mic...Este destul de greu si pentru ei sa fie despartiti brusc de mamica, mai ales cand au fost cu ea 9 luni nedezlipiti. Nu exista rasfat cat sunt sa mici. Daca simt mamica aproape/lipita de ei se calmeaza...

La noi nu s-a pus niciodata problema luatului in brate. Il tineam in brate, ma plimbam cu el prin casa, nu mai stiam cum sa fac si ce sa ii fac. Ne plimbam cu masina pe la 2 noaptea, de groaza nu alta cu colicile astea. Oricum nu sunt de acord cu mamicile care refuza sa tina bebelul mult in brate pe motiv ca se face smecher si ca dupa profita. Mai citeam niste chestii la Parintii intreaba, parintii raspund, ceva de genul ca la 3 luni face ala mic ce vrea cu mama. Pai cum Doamne iarta-ma saracutzu ca doar are nevoie de confort, de siguranta si unde altundeva le poate gasi decat la maicuta lui. Amiss[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Nici eu n-am de gand sa tin regim in perioada alaptatului. De cand ma stiu sunt o gurmanda si cum zice sotul meu eu "traiesc ca sa mananc" nu invers. Cert e ca voi incerca sa evit laptele de vaca nepasteurizat, fasolea, mazarea si varza ca ma baloneaza dar asta nu inseamna ca nu le voi consuma din cand in cand.
In rest, am de gand sa mananc din toate, inclusiv ciocolata.

38 si 5 zile Amaris-Stefania
AMR maxim o saptamana si ceva!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

IO UNA STIU CA TIN MINTE MAI ALES NUMA CE IMI CONVINE DAR IMI AMINTESC CA NE-A ZIS ACUM MUUULTE LUNI DANYELANA CA EA A FOST LA CURS DE NASCARE SI PRENASCARE SI POST NASCARE SI ALAPTAT ACOLO IN TARA LA EA UNDE UMEA E MAI CIVILIZATA DECAT IN ROMANIA SI I-AU ZIS CA E VAX TREABA CU EVITATU..CA IN AFARA DE TIGARI ALCOOL SI CAFEA AI VOIE SA PAPI ABSOLUT ORICE CA BEBE E OBISNUIT CU TOATE INCA DIN BURTICA

Asta imi amintesc si eu!!!
Si ca daca faci excese nu-i bine; in schimb poti sa mananci din toate cate putin, mai ales daca in timpul sarcinii ai mancat de toate!

Lorex - Pufuletus Dependentus de 34+ ....12 kile cu Bobitza

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Fetele, de Mariucasara mai stie cineva ceva?

Sa nu vina bebe fara sa-i facem noi galerie...

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

nu cred ca a nascut,ptr ca era pe mess azi

Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

E SI ACUM PE MESS

38+ Yannis

Eu din cate imi amintesc, Mariucasara e cea care nu inchide niciodata calculatorul si e logata tot itmpul, nu neaparat sta pe net...Am tinut-o mine ca contribuie la "incalzirea climatica"
Sper sa nu ma insel..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Fetele voi dezinfectati/sterilizati biberoanele, tetinele si suzetele in momentul in care le scoateti din ambalajul lor original? Ca eu le-am pus in geanta pt spital, dar nu le-am scos din ambalajul lor original si acum ma gandeam ca poate trebuie dezinfectate/sterilizate.

Si ca sa nu fiu chiar lenesa odiseei, azi mi-am sterilizat pompa de san pt ca m-am hotarat sa o iau totusi cu mine la spital, ca nu se stie niciodata.

37+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Citat:

eu nu inteleg defel ceva
DE CE INTREBATI MAMICILE CE MANANCA??? Si Cris D de unde mama atatea supe pe capul tau??? ai restaurant langa casa? ca eu nu mananc supa ca nu fac, nici acasa nu facea mamanuma la restaurant se mananca supa din cate stiu eu...si in spital cik o sa am supa..sper sa aibe si altceva ca la cati bani dau io vreau friptura cu cartofi prajiti ca altfel sun sotu sa-mi aduca. Io nu mananc supa nu am fost invatzata asa, mie mi treb fripturi , cartofi numa prajiti, tot ce e prajit...paste chestii io nu mananc fiert!!! mai bine mor de foame!!! Pai da ce, io traiesc cu supa si fierturi??? Doar am de alaptat! nu pot sa nu pap! mie daca nu imi place mancarea, nu pap! punct! s-a incercat toata copilaria sa ma faca sa pap altceva decat friptura cu cartofi prajiti..infometare cu zilele..pan la urma am mai diversif meniul: fasole, mazare si varza calita s-au adaugat..da nu fierturi! NEVER!

Chill man!! :P

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Buna fetelor, vin cu o veste buna..nu stiu daca stiti, eu v-o spun oricum:

Citez: 'S-a nascut Ana Sofia la 1.20 cu nota 10, 55 cm, 3600kg.Travaliu de 3 ore, n-am mai apucat epidurala. Dar intens. E superba, minunea mea de la miezul noptii...'

cine e mamica??? Gabriela77!!!!!!!

FELICITARI MAMI! SA FITI SANATOASE!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 16+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Multumim de veste!!

FELICITARI GABRIELA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linioara spune:

Citat:
citat din mesajul lui onitza

IO nu inteleg o treaba: daca ti se rupe apa, nu inseamna ca pica tot lichidul in care plutea bebe? Ar trebui sa mai ramana acolo lichid? Adica daca mie mi se rupe apa la noapte si stiu de la eco ca in placenta mea e lichid amniotic la limita inferioara , inseamna ca il expun pe bebe la un risc, la suferinta fetala? Care-i treaba cu lichidul asta????

Tot de la filmuletul "Laught and learn about childbirth" citire... Daca bebe ramane fara lichid, nu inseamna ca intra in suferinta fetala pt ca el respira si se hraneste prin cordonul ombilical, ca doar nu e peste (asa zicea tantica aia). Problema cu pierderea lichidului e daca bebe a apucat sa il infesteze cu merconiu (prima lui mostra de kk), ca asta creeaza complicatii si bebe trebuie scos repede din burtica. Si asta poti sa verifici foarte simplu: daca lichidul e incolor, ai timp de dus, de facut bagaj etc... daca lichidul e verde, fuga la spital.

Cristina 37+

Mergi la inceput