BRAVO GABRIELA, ALEXIA! HAI LIA! Pufuleti (111)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

legat de suzeta noi suntem contraexemplu...
nu i-am dat suzeta niciodata, nici nu am avut in casa... am primit una cred cadou si cand i-am dat-o sa vad ce face cu ea, a bagat-o invers in gura si tragea de inel.
N-as sti sa zic cum e mai bine. Degetelul l-a molfait pe la 5 luni cateva zile bune si apoi i s-a parut neinteresant...Am strans din dinti toata perioada si abia m-am abtinut sa nu ii atrag atentia ca nu e bine ca sa nu o provoc...am incercat sa ii conditionez reflexul cu degetul:
cum il baga in gurita, ii dadeam sanul...dar cum spunea si analessya am dat peste niste colici cateodata ...si asta pentru ca nu avea pauze ok intre mese...

Cred ca luatul in brate acum cat sunt mici este cel mai bun remediu pentru linistirea celui mic...Este destul de greu si pentru ei sa fie despartiti brusc de mamica, mai ales cand au fost cu ea 9 luni nedezlipiti. Nu exista rasfat cat sunt sa mici. Daca simt mamica aproape/lipita de ei se calmeaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

FELICITARI GABRIELA !!! BUN VENIT ANA SOFIA !!!

Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

FELICITARI Gabriela77!!!
SA-ti traiasca printesa ANA SOFIA!!!

38+ Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Fetele, de Mariucasara mai stie cineva ceva?

Sa nu vina bebe fara sa-i facem noi galerie...

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

nu cred ca a nascut,ptr ca era pe mess azi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Fetele, de Mariucasara mai stie cineva ceva?

Sa nu vina bebe fara sa-i facem noi galerie...

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

nu cred ca a nascut,ptr ca era pe mess azi

E SI ACUM PE MESS

38+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

eu nu inteleg defel ceva
DE CE INTREBATI MAMICILE CE MANANCA???el] Yannis

eu intreb mamicile caci in primele luni de alaptat e bine de evitat una alta si sa nu raman in pana de idei
36+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amiss_zip

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

eu nu inteleg defel ceva
DE CE INTREBATI MAMICILE CE MANANCA???el] Yannis

eu intreb mamicile caci in primele luni de alaptat e bine de evitat una alta si sa nu raman in pana de idei

Amiss

IO UNA STIU CA TIN MINTE MAI ALES NUMA CE IMI CONVINE DAR IMI AMINTESC CA NE-A ZIS ACUM MUUULTE LUNI DANYELANA CA EA A FOST LA CURS DE NASCARE SI PRENASCARE SI POST NASCARE SI ALAPTAT ACOLO IN TARA LA EA UNDE UMEA E MAI CIVILIZATA DECAT IN ROMANIA SI I-AU ZIS CA E VAX TREABA CU EVITATU..CA IN AFARA DE TIGARI ALCOOL SI CAFEA AI VOIE SA PAPI ABSOLUT ORICE CA BEBE E OBISNUIT CU TOATE INCA DIN BURTICA

38+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Buna seara, buna seara!

Dupa cum promiteam, intru pentru o parte din poveste, ca pe toata inca nu ma simt in stare sa o spun.

Bebe Andrei (imparatul dupa cum zice Lorex ) a avut ceva problemute la plamani la momentul nasterii. Nu se stie de ce, mi s-a spus "materialul clientului doamna...", en fin. A stat de marti pana duminica dimineata la incubator, sa se matureze plamanii si sa poata sa respire singur singurel. In acest timp, mama nu a avut ce face decat o minunata de depresie post-natala, in sensul ca plangea din orice si oricand, mai ales ca a avut ideea minunata de a sta intr-o rezerva dubla, cu inca o mamica ce avea bebele in camera, il alapta, l-a luat si acasa... si eu inca nici nu il tinusem in brate.

Din fericire, am un sot EXTRAORDINAR, scaparea mea de altfel, care m-a ajutat enorm sa trec peste aceste momente si sa gandesc pozitiv.
Cu toata depresia mea, din fericire nu am pierdut laptele. Bine, am si insistat, din momentul in care Andrei a fost in stare sa "guste" cativa militri de lapte, aia au fost de ma-sa care se mulgea din 3 in 3 ore sa aiba printisorul papa bun .

Duminica dimineata, dupa cum va spuneam, am iesit bine merci de la incubator, gata sa infruntam lumea pe cont propriu . Teoretic, luni deja ne-ar fi externat, ca totul este OK, insa mi-a fost frica, asa ca am mai stat pana marti... cred ca nu mai stiau oamenii aia de la Medlife ce sa faca sa ne trimita odata acasa! .

Acuma suntem in perioada de acomodare, tati e cu noi si ne ajuta din nou enorm, si ne uitam ca doi prosti la minunea pe care am produs-o si nu ne vine sa credem ca este deja o persoana care se incrunta, incearca sa zambeasca (bine, decocamdata nu prea ii reuseste ), se mira... are o mimica de mori de ras!

Bebe e cumintel foc, ne cam chinuim cu mancatul, pentru ca inca nu are forta sa traga calumea de la san, asa ca mai intai il pun la san, trage cat poate cu cantec, hai sa nu adormi, hai ca te mai ciupesc etc si pe urma tati il vrajeste cu povesti nemuritoare in timp ce mami se mulge si restul il dam la biberon. Dar, important este sa crestem mari, chiar nu conteaza cum ne-am obisnuit sa mancam. Sper numai sa am eu lapte in continuare si, poate poate, cand mai crestem, sa tragem mai cu spor din titi . Bine, momentan sunt cu mamelonul de silicon pt ca nu am sfarcurile formate. Dar e bine, ca cred ca nu face mare distinctie intre mamelon si biberon, asa ca trage din ambele.

Cam atat intr-o prima faza, as vrea sa va mai povestesc si despre spital, insa acum ma duc sa vad cum rezolvam cu baita, ca azi ne-a cazut bontul ombilical . Cred ca o sa ii facem o baie partiala cu musetel, ca mi-e frica sa nu intre ceva pe acolo ca arata in diverse culori...

Ratusca 38+

AMR - 2 zile and counting (oare da la socoteala? )

ACUSICA SE COACE SI NUMELE...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

felicitari Gabriela77! bun venit pe lume Ana Sofia!

sa fiti fericiti! sa ai mult laptic si refacere rapida! multa sanatate!

37+

Mergi la inceput

ma retrag.Noapte buna!

Mergi la inceput