BRAVO GABRIELA, ALEXIA! HAI LIA! Pufuleti (111)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

analessya foarte adevarat ce zici tu acolo.din cauza pe care ai precizat-o si ptr ca bb inghite lichidul verde.
cris_mario cu mare placere. pup mamica curajoasa.cred ca si eu ca nu ti-a fost ushor sa ai bb la 17 anishori.ai pe undeva povestea nasterii?tare as vrea ca sa o aud.

37+

uitat sa pun semn de intrebare

nu am ...imi pare rau si mie...am descoperit Dc-ul tarziu....si akm dk as scrie-o nu ar mai fi asa interesanta,cu siguranta am uitat anumite lucruri importante,si dk nu ..nu mi le mai amintesc asa bn

Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Fetele, de Mariucasara mai stie cineva ceva?

Sa nu vina bebe fara sa-i facem noi galerie...

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Cristies, eu sunt de acord cu suzeta. Eu i-am dat-o din a 4 zi de viata si a tinut-o pana la 1 an jumate dupa care a venit lupul si i-a furat.-o sa o duca la alt copil mai mic.

Ideea e ca din cauza laptelui cica si al meu era mai gras, bebe nu digera bine ca eu na nu stiam si cum maraia un pic eu il puneam la san, iar el saracutu sugea. Asa ca am trecut si noi prin niste colici infioratoare care nu treceau cu nimic.

Imi spusese dupa la spiatal o asistenta ca ar tb totusi sa fac ceva pauza intre mese si sa nu ii umplu stomacul pana la refuz. Dar eu nu stiam cum sa fac pt ca tare mai plangea. Asa ca imi daduse asistenta o suzeta asa de mare de ii acoperea toata fatuca. Eu il alaptam, iar daca adormea era bine, daca era treaz si nu plangea sa se vedea ca ii era bine nu i-o dadeam. Insa daca dupa masa adormea, dar dupa putin timo, de obicei nici 10 min incvepea sa planga si se vedea ca il durea burtica, incercam sa ii elimin aerul si ii dadeam suzeta care efectiv il calma. Oricum, dupa "cerea" singurel lapte o data la 3 ore cam asa.

Pe noi ne-a ajutat suzeta mult, la colici, la dintisori, la febra si mai ales dupa ce l-am intarcat si nu are probleme cu dintii sa fie strambi sau mai stiu eu ce deformati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Ai facut rost de user name sau ti-l dau eu? Te intreb ca daca il vrei tre sa deschid laptopul ca acolo il am salvat, nu-l stiu pe de rost dar parca era pufuleti_2010...ia incearca asta..

Ma bucur ca ti-ai trecut varsta sarcinii la semnatura ca nu mai stiam cat ai..

merge!
gata ma pun pe vazut poze ...mniam mniam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Fetele, am renuntat la pizza, nu am chef sa mai fac nici un aluat. Insa mi-a zis mama ca face salata orientala de cartofi si cu maioneza si as face si eu. Oare daca mananc ceapa si ma apuca nasterea o sa imi fie rau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Buna fetelor, vin cu o veste buna..nu stiu daca stiti, eu v-o spun oricum:

Citez: 'S-a nascut Ana Sofia la 1.20 cu nota 10, 55 cm, 3600kg.Travaliu de 3 ore, n-am mai apucat epidurala. Dar intens. E superba, minunea mea de la miezul noptii...'

cine e mamica??? Gabriela77!!!!!!!

FELICITARI MAMI! SA FITI SANATOASE!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 16+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Bun venit Ana Sofia fetita curajoasa si hotarata .
Felicitari Alexia! Bine ai venit puiule!

Bine ai venit acasa Ratusca!
Felicitari pentru vestile bune de la eco Vi4i si Arwen!

Cris.d notam, notam papa bun pe care i-l "servesti" lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Bravo Gabriela !!!

Bine ai venit pe lume, Ana Sofia !!!

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 38+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

eu nu inteleg defel ceva
DE CE INTREBATI MAMICILE CE MANANCA??? Si Cris D de unde mama atatea supe pe capul tau??? ai restaurant langa casa? ca eu nu mananc supa ca nu fac, nici acasa nu facea mamanuma la restaurant se mananca supa din cate stiu eu...si in spital cik o sa am supa..sper sa aibe si altceva ca la cati bani dau io vreau friptura cu cartofi prajiti ca altfel sun sotu sa-mi aduca. Io nu mananc supa nu am fost invatzata asa, mie mi treb fripturi , cartofi numa prajiti, tot ce e prajit...paste chestii io nu mananc fiert!!! mai bine mor de foame!!! Pai da ce, io traiesc cu supa si fierturi??? Doar am de alaptat! nu pot sa nu pap! mie daca nu imi place mancarea, nu pap! punct! s-a incercat toata copilaria sa ma faca sa pap altceva decat friptura cu cartofi prajiti..infometare cu zilele..pan la urma am mai diversif meniul: fasole, mazare si varza calita s-au adaugat..da nu fierturi! NEVER!

38+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

Buna sera fetelor!

Alexutzza , eu ii dau lui bebe infacol inainte de fiecare masa o pipeta cum scrie pe prospect si vad ca isi face foarte bine efectul.

Mamica de bebe Andrei Vlad
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

merciii mult ca ti-ai facut timp sa raspunzi!!! Merci!

38+ Yannis

Mergi la inceput