BRAVO GABRIELA, ALEXIA! HAI LIA! Pufuleti (111)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Fetele saru'mana ca intrebati de mine. Eu am citit tot dar nu am mai postat, partial din cauza "instincului de cuib" care ma tine ocupata (mama lui de instinct ca am dezinfectat toata casa si tot mi se pare murdar), partial din cauza butoiului in care ma aflu de ceva vreme. Adevarul e ca nici nu am nimic important de zis. Suntem tot 2 in 1 si de unde inainte de Craciun credeam ca nasc, acum dupa o zi de curatenie, gatit, plimbat copilul cu sania, dus fierbinte, toate astea cu colul deschis nu am avut nici macar o contractie amarata, nedureroasa. Si o tin cu program de genul asta de 3 zile.
Felicit si eu noile mamici si urez bun venit pufuletilor! Voi anunta si eu cand e momentul...dar eu cred ca sun neam de elefant si nasc dupa 3 ani.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 38+ Sebastian Petru

AMR 2 saptamani oficial...Neoficial vreo 3 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

si sa va fac o sinteza asupra filmului in legatura cu semnele premergatoare nasterii....(laught and learn about childbirth)
1 . braxton hicks contractii false care dureaza mai putin de 30 sec(crampe,dureri de spate) , uneori pot fi dureroase, alteori nu. pregatesc uterul ptr nastere.trec daca ne schimbam activitatea(daca stai intinsa , te ridici si umbli, sau invers) adevaratele contractii continua indiferent ce facem.
2. 2 saptamani inainte de nastere se stabilizeaza greutatea.
3. in primul trim esti lipsita de energie, in al doilea esti enrgica, in al treilea esti iar ''lenesa'' deoarece corpul incearca sa salveze, sa stocheze energia de care ai nevoie ptr nastere.48 de h inainte cu 2 saptamani ,ai un surplus de energie.(curatat, spalat, mancare,shopping) faci lucruri pe care nu le-ai facut(cred ca aici se vb de cuibusor)
4. caderea burtii...dintr-o data poti respira mai bine.(stiam de la cineva ca trebuie sa ai o distanta de 4 degete sub sani)
5. scurgeri vaginale mai intense, bb se pregateste sa vina din cauza asta copul secreta mai multe secretii.
6. diaree.de obicei cu 24 de h inainte de intrare in travaliu.
pregateste corpul ptr nastere.

37+

Lorex - Pufuletus Dependentus de 34+ ....12 kile cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Cred ca ii schimb nick-ul din gargaritz in molie.

Pai sa ma anunti ca sa operez in listutza
glumesc!

Lorex - Pufuletus Dependentus de 34+ ....12 kile cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

fac capitol nou, pazea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linioara spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Buna seara, buna seara!

Dupa cum promiteam, intru pentru o parte din poveste, ca pe toata inca nu ma simt in stare sa o spun.

Bebe Andrei (imparatul dupa cum zice Lorex ) a avut ceva problemute la plamani la momentul nasterii.

Of, ce necaz pe imparat, pe mami si tati. Bine ca sunteti acum acasa in echipa completa! Chiar abia asteptam sa ne spui cum a fost, ca peste 2 saptamani trec si eu la bisturiu tot la Medlife :)

Socul pt mine a fost ca mi-au zis zilele astea, cand am fost in vizita, ca dupa operatie mi-l arata pe bebe si apoi nu o sa il vad, ca abia dupa ce ma aduce in salon de la terapie intensiva (adica a doua zi) o sa pot sa il vad si sa il alaptez... Si io care ziceam ca daca nasti la privat, o sa te ajute aia sa alaptezi in prima jumate de ora

Cristina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

lorex m-ai tinut minte bine. Dar calculatorul meu face un bine omenirii cat timp sta deschis :(adica non stop) cauta pulsari, semnale extratereste, leacuri pentru cancer etc. Asa ca imi mai spal din pacate pentru incalzirea globala.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 38+ Sebastian Petru

AMR 2 saptamani oficial...Neoficial vreo 3 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

si sa va fac o sinteza asupra filmului in legatura cu semnele premergatoare nasterii....(laught and learn about childbirth)
1 . braxton hicks contractii false care dureaza mai putin de 30 sec(crampe,dureri de spate) , uneori pot fi dureroase, alteori nu. pregatesc uterul ptr nastere.trec daca ne schimbam activitatea(daca stai intinsa , te ridici si umbli, sau invers) adevaratele contractii continua indiferent ce facem.
2. 2 saptamani inainte de nastere se stabilizeaza greutatea.
3. in primul trim esti lipsita de energie, in al doilea esti enrgica, in al treilea esti iar ''lenesa'' deoarece corpul incearca sa salveze, sa stocheze energia de care ai nevoie ptr nastere.48 de h inainte cu 2 saptamani ,ai un surplus de energie.(curatat, spalat, mancare,shopping) faci lucruri pe care nu le-ai facut(cred ca aici se vb de cuibusor)
4. caderea burtii...dintr-o data poti respira mai bine.(stiam de la cineva ca trebuie sa ai o distanta de 4 degete sub sani)
5. scurgeri vaginale mai intense, bb se pregateste sa vina din cauza asta copul secreta mai multe secretii.
6. diaree.de obicei cu 24 de h inainte de intrare in travaliu.
pregateste corpul ptr nastere.

37+

Pai contractii Braxton Hicks mai am si eu din cand in cand,dar alt gen de contractii nu. Greutatea nu mi s-a stabilizat si nici nu da semne ca se va stabiliza, mi-e foame aproape tot timpul (mai putin cand dorm ),chestia de cuibusor am avut-o cand am iesit in prenatal si pana dupa sarbatori,acum sunt la faza cu "am o lene de ma doare" si cum eu in max 2 sapt ar trebui sa nasc ar cam trebui sa-si faca aparitia cele 48h, nu? Caderea burtii...hmmm, burtica mea e destul de jos, dar asa am avut-o toata sarcina. Scurgeri vaginale ... da, intr-adevar in ultimele zile s-au intensificat, chiar ma gandeam azi dupa ce a scris Gratiana despre ruperea apei, ca poate eu pierd lichid,ca inainte nu erau asa abundente scurgerile. Diaree, aici iar nu ma pot ghida pt ca eu am mai facut diaree in sarcina (nu am avut deloc probleme cu constipatia, din contra).

Deci, eu cand nasc ?

37+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Mariucasara, Lorex sunt,vorbesti despre programul acela care contribuie la cercetari stiintifice?? Stiu...

Va poftesc la CAPITOL NOU cu pufuleti proaspeti..aburind!!

Mergi la inceput