Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *54*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Hello!
Intram mai pe seara, pana acum am stat in umbra
Criss, eu ii fac baie tot asa, o data la 2 zile, inclusiv pe cap.
Nu vorbiti de depresie, va rog, ca daca nu as fi fost asa o fire pozitiva, de mult clacam...
In alta ordine de idei, maine vine tati si nu mai suntem singurei

Raluk, ai fost super tare :"aha"

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Pup si buna seara!!!

Am mai intrat zilele acestea doar asa, fugitiv si n-am apucat sa scriu. Nu prea fusei pe acasa.

Vreau sa citesc din urma, dar mai intai sa va zic si eu ca noi facem baitza in fiecare seara si pe caputz. Sper sa fie oki.

Mergi la inceput

Mai pun si a few pics...

A, mi-am amintit de pozele Danei de la gradina botanica. Cat de frumoase erati!! O zi nemaipomenita...

Noi ne pregatim de botez. Cred ca va fi pe 7 feb, duminica, la biserica de aici, din Baneasa. Intre timp ne pregatim si sa ne mutam in casuta noua, ca acum stam de cateva luni cu chirie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Seara buna!
Dupa cum ati aflat, pentru mine a fost o zi superba.Cred ca a simtit si piciul cat de fericita sunt ca a fost tot un chiot.Inca n-a adormit. Multumesc pentru urarile de sanatate!
Eu(de fapt tati) baita ii fac in fiecare seara(cu ceai de musetel sau galbenele de preferat,asta pt ca tot stau acasa si nu mi-e greu sa fierb o oala de apa) si pe caput.In astea 3 luni care au trecut cred ca am sarit peste baita de 3 ori(n-am avut caldura,vaccin,musafiri).
Ma bag la somnic ca inca sunt in toiul pregatirilor de botez si am nervii intinsi la maxim. Ce trebuie sa cumpere mamica?Nasilor le-am luat pana la urma un www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Vase_de_gatit_cu_aburi/Tefal/Vas_cu_aburi_Tefal_Vitacuisine_VS_4001#" target="_blank">aparat de gatit la aburTrebuie sa le dau si prosop la baita?Trebuie sa spuna ceva nasa cand ii face baita?

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

techila - locuiesc in ilfov, intr-un sat din clinceni .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

tanti hepilica...tanti hepilicaaaa...casa mea e in spate la Chipita

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

O, Raluca, ce minunate sunt pozele cu Natalia! Super!

Mami_si_pisa iti multumesc mult . Nu stiu ce am facut sa merit asa niste aprecieri de la o persoana speciala

Alex tare fain ii sta in salopeta aia rosie! Imi pare rau de febra

Doro o sa intru zilele astea sa vad pozele, abia astept! Mi-a fost dor de tine!

suede si noua ne-a spus doctorita atunci cand i-am zis ca-s umflate gingiile pe laterale ca doar n-o fi zmeu . Ei bine, un molar ii e aproape afara!

crystina pana la urma am stat si am numarat locurile din gingii si am ajuns la concluzia: la incisivi nici un mugurel (?), la canini un mugurel si al patrulea de sus stanga e aproape afara. Am vazut ca ala e molarul, nu caninul. Ar trebui sa iasa dupa toti incisivii . Zice Spock ca ar trebui sa iasa dupa un an si ca doare tare rau. Asta micul plange infiorator si se calmeaza daca il mangai pe gingii. Dar asa nu poate adormi, si incepe sa planga de oboseala. I-am dat lui o jucarie de dentitie, dar e prea micut sa stie s-o tina bine si o dadea inspre ureche, dar cu limba dupa ea. I-am dat calgel ... apa de ploaie. Mi-am pus si mie sa vad cum e: dulce, aromat si o senzatie de rece care a tinut 1 minut. Tare mi-e mila de el, m-as fi asteptat la incisivi prima data, si oricum, mai incolo, sa mai avem si perioade de liniste. Deja acuma seara am zis ca eu nu mai fac copii, ca mi se pare ceva egoist pentru placerea si fericirea mea de mama sa mai aduc pe lume un suflet sa se chinuie asa .

Dar sa revin la conversatie, ca am zis alaltaieri ca nu va mai plictisesc cu ale mele. Doctorita a zis ca orice e posibil, ca asta al meu e mai special . Nici un sfat, nimic. Da oare ce om fi facut noi sa le creasca asa repede astia raii? Ca si caninii zice Spock ca ies dupa molari, catre doi ani

Azi a avut o stare subfebrila, dar la amiaza cand i-am luat temperatura era ok. A facut kk si daca facuse ieri, ceea ce la noi e mare minune. Daca fac febra trebuie sa le dam paracetamoale?

A, si noi mai avem o problema, dar poate e tot legata de dinti, sau poate nu. Nu prea mai creste in greutate. In prima luna a luat uimitor 1.6kg, apoi 1.4kg. Deci la 2 luni avea 6.37kg. La 3 luni are 6.4kg (dupa ce cu problemele de revelion scazuse la 6.2kg). Maine e iar zi de cantar la noi, dar azi am fost curioasa si l-am pus si n-a crescut deloc, tot 6.4 are . Tragem doua palme (numai una putem, ca pe o mana doarme "cineva") si trecem mai departe...

Pupam uve sa treaca depresia.

selen felicitari pentru "intors"

moni_iulia tare ma bucur de vestea cea buna . Cred ca ai avut niste emotii...

Of, Meli, azi noapte tot ma enervam ca imi venea in minte ca trebuia sa explic altfel . Cum mai esti?

Hepilica mi-ai amintit ca vreau sa caut pe google produsul homeopat pentru dinti de care zicea Selen. Hihi, si eu am un mioritic si un labrador .

O pupam cu drag pe "mamica" Techila!

Monique toate pozele arata ca in revistele culinare straine . Esti o bucatareasa super! Recunosc ca la pizza am salivat cel mai tare , arata tare bine!

Ohoooo, lume buna in vizita! Monis M-am gandit la tine cand a scris Andre, ca voi sunteti ca mamicile de gemanuti, ca trebuie sa tineti pasul in doua locuri . Eu nu reusesc nici aici, aapitole intregi lipsa, asa ca... . Ce dor mi-a fost de tine! Deschid linkul ala hotarata sa il rasfoiesc mai tarziu si dau de una din mancarile mele preferate, hummus . Si ai dreptate, pozele sunt bestiale! Iooiii, abia astept sa il rasfoiesc tot site-ul! Bine, si abia astept sa pap hummus. Eu in ultimele saptamani de sarcina am papat multe mancaruri preferate cu fasolifere, ca am stiut ca urmeaza pauza... Multumim tare mult

Gianina

Da, uite ca imi aminteste lumea, uitasem ca am vazut poze splendide cu Dana si Ana in peisaj de iarna!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Andra am vazut pozele cu frumusetea ta...ce bolero are draguta de ea...
Sa va spun de praslea al meu...mai noi seara nu mai vrea sa manance de la mine.. tati e preferat..

MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Raluk, la noi la controlul de 4 luni avea andrei 6.3 si stefan 6 kg.... imi pare rau ca puiul tau sufera...macar gandeste-te ca o sa se incheie repede si scapa...
pupam si alexosu'

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Ia uite ca inca mai sunt fete la odisee care fac botezul. Credeam ca numai noi mai suntem, la cat am intarziat. Vad ca mai este si tiza mea, Iulia, care are aceleasi curiozitati ca si noi. Voi cand aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui andraiulia

Ia uite ca inca mai sunt fete la odisee care fac botezul. Credeam ca numai noi mai suntem, la cat am intarziat. Vad ca mai este si tiza mea, Iulia, care are aceleasi curiozitati ca si noi. Voi cand aveti?

Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Pe gerul gerurilor,duminica.Voi?

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput