Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *54*
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
hepilica spune:
alex - cum se mai simte micuta ta? de la ce ar fi putut face febra? nu ai mers totusi cu ea la doc? am vazut pozele. sunt atat de dragutele...
sanatate multa puiul mic si dragalas.
suede - mai, sper sa nu fie stomatita. stiu ca e tare pacatoasa. inteleg totusi ca nu are simptome specifice. poate nu e nimic grav si trece cu nistatin. sanatate multa amandurora.
dragelor, voi v-ati gandit la remedii homeopate pentru micutii vostri? ati folosit? ce parere aveti? in ultima vreme sunt tot mai preocupata de aspectul asta. sincer, am incredere in aceasta alternativa medicala pentru ca am testat-o pe mine multi ani...
nu stiu insa nimic de aplicarea ei la bebelusi si de asemenea nu stiu deocamdata vreun medic pediatru cu specializare in homeopatie. voi stiti? imi puteti recomanda pe cineva?
pentru toate mamicile.
h. de
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
THEA22 spune:
pentru suede! sa fie bine!daca e cistita merg baile de sezut cu salvie pusa la macerat.
THEA22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica alex - cum se mai simte micuta ta? de la ce ar fi putut face febra? nu ai mers totusi cu ea la doc? am vazut pozele. sunt atat de dragutele... sanatate multa puiul mic si dragalas. suede - mai, sper sa nu fie stomatita. stiu ca e tare pacatoasa. inteleg totusi ca nu are simptome specifice. poate nu e nimic grav si trece cu nistatin. sanatate multa amandurora. ![]() dragelor, voi v-ati gandit la remedii homeopate pentru micutii vostri? ati folosit? ce parere aveti? in ultima vreme sunt tot mai preocupata de aspectul asta. sincer, am incredere in aceasta alternativa medicala pentru ca am testat-o pe mine multi ani... nu stiu insa nimic de aplicarea ei la bebelusi si de asemenea nu stiu deocamdata vreun medic pediatru cu specializare in homeopatie. voi stiti? imi puteti recomanda pe cineva? ![]() ![]() ![]() h. ![]() ![]() ![]() Multumesc lui DD. |
suede spune:
Hepilica draga mea,
Ma tot uit la pozele de pe net care arata cum arata aceasta afta.Concluzia e clara:el are altceva .
Multumim mult!
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica alex - cum se mai simte micuta ta? de la ce ar fi putut face febra? nu ai mers totusi cu ea la doc? am vazut pozele. sunt atat de dragutele... sanatate multa puiul mic si dragalas. suede - mai, sper sa nu fie stomatita. stiu ca e tare pacatoasa. inteleg totusi ca nu are simptome specifice. poate nu e nimic grav si trece cu nistatin. sanatate multa amandurora. ![]() dragelor, voi v-ati gandit la remedii homeopate pentru micutii vostri? ati folosit? ce parere aveti? in ultima vreme sunt tot mai preocupata de aspectul asta. sincer, am incredere in aceasta alternativa medicala pentru ca am testat-o pe mine multi ani... nu stiu insa nimic de aplicarea ei la bebelusi si de asemenea nu stiu deocamdata vreun medic pediatru cu specializare in homeopatie. voi stiti? imi puteti recomanda pe cineva? ![]() ![]() ![]() h. ![]() ![]() ![]() Multumesc lui DD. |
Laura
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Pentru voi:
http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp
suede spune:
Thea multumesc frumos!
Doctora mi-a zis sa incerc si cu ceai de codita soricelului...
Laura fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Pentru voi:
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanna81/Ioanna81.jpg)
Ioanna81 spune:
suede zicea soacra-mea la un moment dat ca atunci cand copilul suge se face vid in gura si i se ridica gingiile. si ca arata asa ca un inceput de dintisori. ma innebunea sa-i dau cu glicerina si sa-l apas pe gingii ca cica l-ar durea pe copil. eu nu am facut asta, recunosc, pentru ca era mai mult decat evident ca nu-l doare.
imi aduc si eu aminte diverse zise de diversi atoatestiutori din viata/familia mea. poate te ajuta pe tine.
in a,ta ordine de idei voi fetelor care aveti la dispozitie atata spatiu ca si noi (o garsoniera) cum faceti cand doarme praslea dupa-masa? stati cu lumina stinsa? eu ii las lumina stinsa doar noaptea si nu stiu daca fac bine. o lampa cu lumin amai slaba nu am doar plafoniera cu bec ecologic. Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre
hepilica spune:
Techila-vazut poze cu 2 pui zambareti si simpatici foc + 1 caine iubaret .
si eu am caini, dar stau in curte pt ca sunt parosi (sunt ciobanesti mioritici) si chiar ma intrebam (e chiar o problema de viata, pe bune) cum si cand ii voi imprieteni cu Maia. cand am adus-o de la maternitate si ieseam cu ea afara si o auzeau plangand, erau foarte suspiciosi, latrau, miroseau carutul... mi-a fost teama sa ii las aproape de ea si pana acum nu au avut vreun contact.
acum insa s-au obisnuit cu vocea ei si cred sau sper ca o considera "de-a casei" pt ca ei sunt foarte rai cu strainii insa isi dau viata pentru stapani (sunt caini de stana obisnuiti sa pazeasca).
mami, tu imi pari, contrar a ceea ce spui legat de depresia care tocmai te pandeste, o tipa super tonica. asta si din stilul in care scrii si din foto. ai mai mult de 20 ani? te intreaba o femeie batrana si bolnava
.
h. de
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
suede spune:
Ioana multumesc mult!
Hai ca azi v-am innebunit cu problemele mele
Adevarul este ca eu ma si panichez repede,din cauza problemelor pe care le-am avut cu Mihnea,intrucat imi doresc sa nu mai ajungem niciodata la spital.Numai eu stiu cat de greu au fost cele 10 zile pe care le-am petrecut acolo .
Una peste alta,ceva grav n-are,vad ca mananca,n-are febra,deci pana una-alta mergem pe glicerina(care oricum rau nu-i face) si mai vad pana luni ce se mai intampla.
Laura fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Pentru voi:
hepilica spune:
...nu-i nimeni pe-aici? vin eu, plecati voi.
de mica mi-a placut sa vorbesc singura
h. de
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
suede - hai ca vorbesc cu tine...
si eu sunt de parere ca mai bine te ingrijorezi si ceri sfaturi din timp decat sa lasi lucrurile sa tergiverseze si sa ajungi la cine stie ce complicatie. iar cu bebelanii nu te joci.
h. de
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.