Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *54*
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
NelaM spune:
Salutare de la mare!
Mai, dragelor, cata harnicie pe forum... o fi molipsitoare, ca stau mai mult, poate se prinde si de mine ceva...
Am avut o zi frumoasa, mi s-a dus asa, printre degete. Insa seara a fost crunta, Ana nu mai adormea, eu oboista... vai de mama noastra!
Bine ca acum doarme. Dar sunt epuizata. Ei, noi sa fim sanatosi!!!
Monique, am vazut sushi preparat de tine, in sfarsit, astazi. De foc, m-am dus si mi-am luat sashimi de era sa imi vina rau asta seara, a fost prea mult numai pentru mine, dar a trebuit sa termin portia ca asta e rau de tinut la frigider, e periculos.
Selen, mi-a placut faza cu "DE LUNI". Si eu din aceeasi categorie ca si tine fac parte...
_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/selen80/selen80.jpg)
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Salutare de la mare! Mai, dragelor, cate harnicie pe forum... o fi molipsitoare, ca stau mai mult, poate s eprinde si de mine ceva... Am avut o zi frumoasa, mi sa dus asa, printre degete. Insa seara a fost crunta, Ana nu mai adormea, eu oboista... vai de mama noastra! Bine ca acum doarme. Dar sunt epuizata. Ei, noi sa fim sanatosi!!! Monique, am vazut sushi in sfarsit, astazi. De foc, m-am dus si mi-am luat sashimi de era sa imi vina rau, a fost prea mult numai pentru mine, dar a trebuit sa termin portia ca asta e rau de tinut la frigider, e periculos. Selen, mi-a placut faza cu "DE LUNI". Si eu din aceeasi categorie ca si tine fac parte... ![]() ![]() _ Nela, mamica de ![]() Don't take yourself so seriously, no one else does... |
din pacate asa se duc zilele frumoase...alea urate trec taare greu....
bine ca a adormit margelata, te poti odihni si tu...somn usor
![](pupic.gif)
am uitat, asta cu DE LUNI se aplica si in facultate: de luni m-apuc de invatat
![](punk.gif)
![](punk.gif)
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
![](mamica.gif)
POZE URSULICA
nunta
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 am uitat, asta cu DE LUNI se aplica si in facultate: de luni m-apuc de invatat ![]() ![]() VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! ![]() POZE URSULICA nunta |
![](radtare.gif)
Si la mine mai mergea si DE LA INTAI (cand ma tot lasam de fumat)
Ma culc, sunt franta!
![](pupic.gif)
LA MULTI ANI RADULESCU! Sa cresti mare, sa fii sanatos, voios, voinic!
![](rulota.gif)
_
Nela, mamica de
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
buna fetele
ma scuzati dar sunt prinsa rau ... ma termina zuzele mici si astept seara cu sufletul la gura ca sa trag pe dreapta .. aseara am adormit cu anna in pat si era prea tarziu cand m-am trezit sa intru pe forum ..
nu am citit din urma, va dati seama .. sper sa pot alerga prin capitole (vreo 7 deja) sa recuperez pozute, scrisoare nelei si sa vad ce au mai facut dovleceii ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
NelaM spune:
Elle, ma bucur ca sunteti bine, m-am gandit la tine zilele astea ca nu te mai vazusem.
Lasa ce recuperezi tu pana la urma, nu-i bai.
Gata, de-acuma ma duc.
_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanna81/Ioanna81.jpg)
Ioanna81 spune:
pauza de indreptat spatele
ia uite un alt banc
" de ce au barbatii tendinta la riduri verticale intre sprancene si femeile transversale, de-a lungul fruntii. Pentru ca el intreaba incruntat: Unde-s banii? La care ea raspunde mirata: Care bani????"Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre
suede spune:
Elle sincer nu sunt convinsa ca asta are.
El nu are nimic in restul gurii sau pe limba.El are doar trei puncte albe pe gingia de sus(inspre exterior,spre buza).
Habar n-am...de mancat mananca,nu plange,nu stiu ce sa zic!
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ellenuta
eva a avut stomatita .. uf ce greu a fost. refuza hrana, lichidele, baga mana in gura .. avea puncte mici si albe pe vf limbii, pe omusor, pe interiorul obrajorilor, iar gingiile erau rosii si inflamate .. i-am dat cu glicerina boraxata cu nistatin si anestezina, cu tantum verde puf si apa cu bicarbonat .. oricum, noi am stat 3 zile in spital caci se deshidratase si nu manca/bea nimic .. e tare pacatoasa boala asta .. multa sanatate! Elena, mami de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Laura
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Pentru voi:
http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp
hepilica spune:
Salutate!
...si-un banc :
O mama si fiica ei calatoreau cu un taxi.
Fiica vede pe strada niste femei imbracate provocator stand pe marginea strazii uitandu-se la fiecare masina care trece.
"Mami", intreaba fiica, "ce fac doamnele alea acolo?"
"Isi asteapta sotii sa se intoarca de la munca raspunse mama.
"Hai cucoana, ca's prostituate." intervine taximetristul.
Dupa cateva momente de liniste apasatoare, fetita intreaba:
"Mami, prostituatele au copii?"
"Desigur, draga mea, de unde crezi ca au aparut taximetristii?"
h. de
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
suede spune:
Ce sa zic?Glicerina boraxata cu nistatin deocamdata...dar cum ziceam,diagnosticul nu prea se potriveste cu comportamentul lui.
In fine,mergem pe tratamentul asta 3 zile si mai vedem dupa...
M-am gandit si eu la rezerve de lapte...parca mi-e mai bine un pic.Am sunat-o pe doctora de familie si mi-a recomandat sa duca sotul maine probele mele de urina si mai vedem dupa ce e...Pana atunci iau urinal,care se poate lua in alaptat (vedem daca-i anexita sau cistita).
Imi pare rau ca nu te-ai simtit bine,sper ca azi esti mai bine
.
Citat: | ||
citat din mesajul lui crocodana
offf cum ti ai dat seama de stomatita? si ama e tot impul cu mainile in gura si daca nu sunt mainile baga jucariile, insa credeam ca e normal...ce ii dai? ![]() legat de anexita inca un offf mare..pe mine m a durea forte tare capul pieptului aseara, apoi stomacul...ma gandeam la o gastrita si era cat pe ce sa iau un omez...noroc ca am citit si am vazut ca ori nu iei ori intrerupi alaptarea asa ca am baut mult lapte...d aia era bine sa avem niste rezerve de lapte la frigider..dar am zis ca ce imi trebuie... ![]() ![]() ![]() Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
Laura
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Pentru voi:
http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp
THEA22 spune:
...si iar adormii asta noapte spre ziua.pazesc patul sa nu mi-l fure Mos Ene!
Ma alatur Techilei, Monicai si celorlalte care tanjesc dupa iesiri insorite. Mai deunazi iesit-a si subsemnata din pestera domiciliului sa ia aer. M-am cam salbaticit pesemne, parca as fi naufragiat pe o insula pustie si ma minunam de toate. Cu Matei nu pot iesi singura, e plangere mare la imbracat, apoi cand il pun in carut e Valea Plangerii.Il ma scot pe balcon la aer, dar si acolo da semne de nerabdare. Mai fetelor, citesc pe aici de mame cu bebei care permit munca in gospodarie.Al meu, daca merg pana in camera alturata sa iau ceva incepe sa se zmiorcaie.Nu pot face mai nimic daca nu-i acord mereu atentie. Oi gresi eu cu ceva? dati-mi un pont...