Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *54*
Raspunsuri - Pagina 13
Ioanna81 spune:
sunt eu H! mai arunc un ochi mai fac un pic de treaba
suede imi par ebine daca am putut sa te aut catusi de putin!
monique cum a fost afara cu caruciorul? eu nu pot sa ies afaraaaa nu se poate iesi de pe strada in doua picioare daramite cu caruciorul! ufffff
vin ele si vremurile calde!
Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre
Doro76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Doro sunteti foarte frumoase toate trei! tu semeni cu o vedeta dar nu-mi dau inca seama cu cine Mada multumim, gata, am papat....foooarte sanatos, cartofi prajiti VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA nunta |
Mada
techila spune:
hepilica, multumim de aprecieri.
ai dreptate, de felul meu sunt destul de tembela si zambareata, doar ca cele 6 luni state in casa (casa mea fiind pe un camp la margine de Bucuresti), nesocializata....isi cam spun cuvantul. m-am cam salbaticit si cand ajung in oras mi se pare zgomotos si agitat (de parca n-as fi trait o viata acolo) si ma sperie faptul ca ma sperie....
despre caini...am doi..unul in casa si unul afara. cea din casa e fi-mea mai mare, fetele o stiu pentru ca in timpul sarcinii numai cu ea puneam poze. e un bulldog englez si o cheama...techila(neaparat cu "chi"). iar javra de afara e dexter - ciobanesc belgian. eu cand am venit cu copiii i-am dat fetei sa ii miroasa la manuta, am lasat-o sa miroasca carutul, acum ii iubeste tare. o faza foaaarte misto: cand am venit cu ei acasa nu stiu ce o fi simtit ea ca a avut lactatie falsa. si la un moment dat cand plangeau puii de foame iar eu alergam sa ma pregatesc de alaptat, am gasit-o in pat langa ei pusa in pozitia lor de alaptat
a, si anul asta fac 28 de ani, saru' mana de compliment
am scris un roman, scuze...
Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
Dana15 spune:
citat din mesajul lui techila hepilica, multumim de aprecieri. ai dreptate, de felul meu sunt destul de tembela si zambareata, doar ca cele 6 luni state in casa (casa mea fiind pe un camp la margine de Bucuresti), nesocializata....isi cam spun cuvantul. m-am cam salbaticit si cand ajung in oras mi se pare zgomotos si agitat (de parca n-as fi trait o viata acolo) si ma sperie faptul ca ma sperie.... despre caini...am doi..unul in casa si unul afara. cea din casa e fi-mea mai mare, fetele o stiu pentru ca in timpul sarcinii numai cu ea puneam poze. e un bulldog englez si o cheama...techila(neaparat ca "chi"). iar javra de afara e dexter - ciobanesc belgian. eu cand am venit cu copiii i-am dat fetei sa ii miroasa la manuta, am lasat-o sa miroasca carutul, acum ii iubeste tare. o faza foaaarte misto: cand am venit cu ei acasa nu stiu ce o fi simtit ea ca a avut lactatie falsa. si la un moment dat cand plangeau puii de foame iar eu alergam sa ma pregatesc de alaptat, am gasit-o in pat langa ei pusa in pozitia lor de alaptata, si anul asta fac 28 de ani, saru' mana de compliment am scris un roman, scuze... Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia |
"ce uameni si cainii astia"
super tare Techila!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
selen80 spune:
Ioanna Ebru ziua doarme in living, unde stau si eu, si stau cu lumina aprinsa...doar noaptea doarme in dormitor, unde las aprinsa o aplica cu lumina slaba, rozalie , sa viseze fata viata in roz
foarte tare, Techila!
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
monique02 spune:
Buna seara
Deci sunt rupta de obosala, e greu cu carutul pe afara. Ioanna tu de ce nu reusesti sa iesi? sa sti ca mai greu e cu trecutul strazii dar in rest merge. Eu decat sa stau in casa si sa se enerveze Andreea mai bine ies.
Dana asta este cartea
http://www.supercarti.ro/carte/cartea_retetelor_pentru_bebelusi_si_copii.html
Monica cred si eu ca ti-ai prins urechile cu diversificarea, ca parca toate se bat cap in cap. Eu de ex am incredere mare in pediatrul meu si merg pe mana lui si fac exact ce imi zice, asa am facut si la Teodora si totul a mers bine. Asa ca cel mai bine sa urmezi o singura cale. Oricum ideea este ca pana la urma va trebui sa tinem cont si de preferentele bebelusilui, adica degeaba vrem noi sa ii dam morcov ca e sanatos, nealergen etc daca lui nu ii place gustul. Sa vezi mai tarziu ce combinatii facem si ce le dam ca nu mai tinem cont de nimic numai sa manance.
Cristina , fi tare si sa treci peste orice o fi.
Legat de vaccin vroiam sa va zic ca in Elvetia de ex nu exista nici un vaccin obligatoriul pt copii. Totusi prietenii mei care au 2 copii si au discutat cu medicul ca o sa ii duca mai des in Romania le-a recomandat sa faca vaccinurile care se fac la noi.
monique02 spune:
A, sa va arat ce am facut azi de mancare, daca vi se pare suspect si nu va place nu ma supar
http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/TalenteCulinare?authkey=Gv1sRgCISnrY6R3pFy#5429234948091093842
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui monique02 Deci sunt rupta de obosala, e greu cu carutul pe afara. Ioanna tu de ce nu reusesti sa iesi? sa sti ca mai greu e cu trecutul strazii dar in rest merge. Eu decat sa stau in casa si sa se enerveze Andreea mai bine ies. |
noi stam pe o strada infundata pe care nu se circula aproape deloc. si iti dai seama ce este pe jos avand in vedere ca nu am vazut vreun tractoras micut micut sa intre sa ia zapada, masini nici atat nu vin, sunt niste sleauri foarte sexy pe urmele celor care s-au incumetat sa intre!
Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre
crocodana spune:
suede....ce bine ca nu e stomatita..din cat am citit si au scris si fetele e destul de urata.....hai ca mihnea cel sarmanat, e flacau voinic si daca e vioi si papa si rade....stai linistita!
doro ce fete minunate ai! iar tu mamico esti frumoasa si degaji calm si rabdare..
moni ce bine ca flacaul e ok...te inteleg pentru ca si noi trebuie sa facem un control la rinichi, pe care sincer l am tot amanat pentru ca am eu o presimtire ca nu e nimc...in sarcina la morfologie pe care am facut-o de 3 ori unul din cei trei medici si anume Iosup a zis ca vede o dilatatie pielocaliceala la rinichi de 3 mm..f mica si destul de des intalnita...dar pana nu verific tot am un ghimpe...
, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
crocodana spune:
monique arata delicios, la primul platou ma bag insa la cel de al doilea desi e delicios nu e pt mine! ce gospodina esti!si nu genul clasic! bravo!
, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!