Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cireshka spune:

@ babyangel

Nu sunt speriata de cezariana... dar ma acomodasem cu ideea de nastere normala... si acum trebuie sa o iau de la capat cu mobilizarea si cu gandurile pozitive :P

Pe de alta parte.... am o mare intrebare.

O prietena a nascut joia trecuta (acum 7 zile) un baietel sanatos, de 3kg 200, la maternitatea Caritas, prin cezariana.
In ciuda faptului ca totul a fost ok, baietelul nu respira nici acum singur si este conectat la aparate de ventilatie. Prea multe detalii nu am aflat de la mama, insa din cate am inteles, doctorii incearca sa o linisteasca spunandu-i ca e normal la cezariene...ca se mai intampla... ca bebe se acomodeaza mai greu la viata din exterior.
Voi ce parere aveti?
Ati mai auzit de cazuri din astea - 7 zile si inca nu respira singur?
Or fi avand dreptate medicii sau incearca sa ascunda altceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna fetelor! Ce harnicutze!!

Andra felicitari!!! Bebe Ianis sa fie sanatos!!! Ma rog sa fie bine, de fapt sigur va fii bine. Nu-mi vine sa cred ca a venit si al doilea iepuras.

Diana esti o super mamica, ma bucur ca sunteti bine, acasa. Sa se faca bine si ceilalti doi pui ca sa puteti sta impreuna. Va

Ioanact lasa fata in pace sa nu manance nimic daca asa se simte mai ok, ii va trece in cateva zile. Daca o imboldesti cu mancarea, mai rau va fii, iar tu daca te stresezi, o stresezi si pe ea. Da-i lapte pana trece si in rest asa cate putin din toate. Eventual insista pe fructe ca au vitamine. Eu nu i-as da vitamine (nici nu i-am dat vreodata Elenei ca nu a fost cazul) pt. ca Ioana arata foarte bine, iar la kilograme e ok, nu e deloc slabuta. Si spune-i doctoritei sa-si bage undeva Peritolul, care nu e ok deloc, e un antialergic de generatie veche, sedativ si mai are ca efect secundar cresterea poftei de mancare. Banuiesc ca nu vrei sa-ti vezi copilul molesit.

Oana iti vei da seama cum sunt contractiile la momentul respectiv, stai linistita. Pupam pe bebe Eric incapatanatul.

Freedelia unde-s pozele? Abia astept sa vad burtoaca.

Castelana Doamne ajut-o pe mama ta sa-si revina din nou. Oricum e o luptatoare.

Rebiana las-o mai moale. Vin si eu sa dau sfaturi pe care nu le ascult

Fetele cu gemeni ce mai faceti? Cred ca e greu pt. voi acum ca au crescut bebeii.

Sa va spun ce am facut si eu zilele astea. M-a apucat nebunia cu reamenajarea unei camere pt. Elena, am sortat din nou toaaatteee (adica multe, foarte multe) hainutele ei, le-am pus in pungi de-alea care se videaza. Am golit 2 debarale pline ochi si am facut curat. Asa ca aseara am avut contractii frumusele ce m-au speriat de numa, azi-noapte nu prea am dormit, am visat doar haine si saci si ca nu reuseam sa termin pana la nastere, nasteam prematur. Am avut si contractii pe bune nu in vis, asa ca azi stau, ca mi-e teama, desi mai am o gramada de lucru. Sotul e tot pe la servici, nu are cand sa faca. Vrem sa-i cumparam si o masuta cu scaunele si ceva raft, sa nu fie nici tare scumpe, si perdele. Cam asta

Acum am mai umplut o punga cu haine, am pus de-o painica si GATA. Numai ca ma dispera ca e dezastru pe aici.

Mihaela29+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Freedelia, sanatate copilasilor, sa fie bine de data asta, fara evolutii in rau. Asteptam pozele . Noi gatim in aceasi maniera . Si e greeeuuu!!!

Erina frumoasa poezie.

Dianami ce bine ca intrii si ne povestesti. Parca pe masura ce spui, imi mai amintesc si eu cate ceva . Sanatate copiilor, sa scape si ei de starea proasta si sa scapi si tu de consemnarea in camera .

Denisa am vazut pozele . Le-a vazut si Mihai si e in extaz dupa Honey .

Greenfrog bine ai venit in clubul locomotivelor cu abur. Eu asa ma manifest cand ma incalt, imi pun sosete, etc.

Ieri am ajuns la concluzia ca nici in masina nu mai e asa comod. Acolo eram eu in elementul meu, la volan. Ieri m-a obosit si asta. Desi loc am, ca am picioare lungi si nu se poate sa ajunga burta la volan, dar e obositor. Cred ca gata, saptamanile astea trebuie s-o iau mai usor. Desi mai am atatea de luat. In mare, patut, carucior, trebuie sa incep sa caut salteluta si nu am ideee unde, hainute de scos bebelina din spital, cadita cu suport, care e depaaaarte.
AAAAA, era sa uit, am pus poze, mai sunt si alte hainute, dar cu alta ocazie .

Va pupic

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 34+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

Andra primeste felicitari si de la mine cu mare intarziere pt ca nu am mai reusit sa intru pe forum. fie ca micul ianis-stefan sa fie sanatos, pt tine recuperare rapida si sa ai nadejde ca bebele va fi bine, rabdare numai sa aveti.

Dianami bine ati ajuns acasa si felicitari inca o data pt modul in care te-ai descurcat. amandoua sunteti mamici model pt noi si ne dati putere si incredere pt ce ne asteapta

fetelor azi fug sa imi iau rezultatul la analize si va rog sa imi tineti pumnii sa nu am nici o infectie. nu imi mai permite timpul sa stau pe acasa caci imi doresc sa sfintim casa pana o aducem pe mariuta si asta presupune niste chestii ce le vreau finalizate caci dupa nastere nu voi mai putea alerga prin magazine. am gasit ieri 3 covoare si as mai avea de gasit 4 dar nu gasesc ce vreau. si pt o canapea imi bat capul dar gasesc numai chiciuri. mai cautam si azi.
va pup pe toate si sa aveti grija de voi si bebelusii vostri.

[red]Oana34+ - Maria-Emilia
AMR 5+
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Dianami, Oana dimineata voi merge de bunavoie sa imi fac urocultura..just in case. Eu nu am avut niciodata infectie urinara, si de asta nu prea stiu din ce analiza reiese chestia asta. Dar acum ca mi-ati zis, voi face urocultura. Clar! Mersi

Dianami esti o fericita cu bebe Alex...are un program de mese super si daca este si papacios , o sa creasca repede

Dayanara nici eu nu pot sa-mi imbrac pantalonii stand in picioare, pt simt ca se rupe ceva intre picioare

Greenfrog oficial , sotul ma ajuta la incaltat de vreo luna, dar doar dupa ce mananc..Atunci nu prea ma pot apleca, pt. eu am burtoaca mare

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 34 saptamani
AMR 6+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

kossir iti admir pozele, inca n.am terminat :)

freedelia ivan prea putin vorbeste romaneste, chiar daca noi in casa vb romaneste, eu am stat f mult cu el pe afara, la piscine etc si acolo era inconjurat doar de copii spanioli, eu de fata cu ei nu vb romaneste pt ca ei nu inteleg si nu vreau asa
asa ca degeaba ii spune el mamei ca are o surioara pe care o cheama arturo :))))(deocamdata cand il intreb asa zice ca are o surioasa arturo)

roxana 30 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cireshika nu tre sa te sperii , cazuri sunt de toate felurile...
nu cred ca are legatura cu cezariana

babyangel asa simt si eu ca mi se rupe ceva intre picioare, dar efectiv ma doare si nu suport sa ridic piciorul sa.l bag in pantaloni

oanka bafta la analize

roxana 30 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna burtici asteptatoare de iepurasi!

Dianami, draga mea, bine ai revenit acasa, este o mare placere ca citesc postarile tale. Povestesti asa cu o candoare, ca e o poezie, nu durere si sperietura si preocupari. Esti un exemplu pentru cum iei lucrurile si pentru cum pui problema, BRAVO si la mai mare.
Ce sa-ti urez? Sanatate si sa aiba Dumnezeu grija de voi,, asa cum a facut si pana acum, sa te refaci, sa se faca sanatosi si strunfii mai mari! Optimismul si calmul ce "transpira" din postarile tale, bucuria si fericirea ce o lasi sa se simta pana la noi sunt de luat ca exemplu, pentru noi toate ce asteptam sa se umple si la noi casa de gangurit de iepurasi!
Te pup si toate cele bune acasa, ai o familie frumoasa si asa trebuie sa continuati! Ai toata stima mea!

Andra, mami de iepuras Ianis, multa putere si sanatate sa treceti cu bine peste tot si sa va intoarceti cu bine acasa!

Fetele, am intrat acuma dpa o zi in care am mers foarte mult, vad eu la noapte ce patesc... azi aveam intalnire cu fetele, si s-a organizat sa mergem in China Town si sa vezi cu ce sacosa de pietre si perle am venit, ca zici ca-mi deschid afacere perloasa, nu trebuie sa nasc. Pentru bebelus o sa mergem in wk-end, asa poate comandam patut si carut cred ca luam de pe net, asta dupa ce ma dumiresc ce model, ca pentru mine toate-s avioane!!!
Hainute, surpriza am inceput sa primesc, cred ca eu cu ce am mai cules in timp, cu ce am primit, m-as descurca, e si cald aici fratica si mare branza ce sa iau, cred ca acareturile astea de maruntisuri ma vor omora, o sa va intreb cand ma duc in oras sa ma sfatuiti, vedem si ce este pe piata locala.

Multumesc din suflet pentru toate urarile pentru mama, a inceput sa micte timid degetele de la mana (va amintiti ca prima data tot sexosul de mijlociu s-a "erectat") deci Dumnezeu e sus si asculta rugaciunile! Sa va dea Dumnezeu sanatate multa!

Citesc acum din urma si poate mai revin, sunt cam distrusa, am umblat 5 ore in cald, femeie nebuna ce sunt, m-a si intrebat sotul daca a zis baiatul ceva si cum n-a dat semne ca nu-i place am ajuns la concluzia ca e baiat de gasca, nu face figuri!

Va pupu pe toateeeeeeeeeeee si gata citesc!

castelana fericita 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Miria - am fost cu Nati si are intr-adevar conjuctivita la ambii ochi.
Ne-a dat Netildex, si mergem iar la consultatie peste 2 saptamani.

Freedelia -
Intr-adevar, cand se termina cu bine, nu te mai gandesti de ce si cum.
Insa dupa ce trece socul si poti judeca la rece, eu zic ca e bine sa privesti retrospectiv, si sa vezi unde / ce n-a mers. Macar ca sa nu mai repeti (eventualele) greseli. Nu zic ca au exista in cazul Dianei (si nici nu vreau sa mai desfac firul in patru, ea stie cel mai bine si important e ca sunt sanatosi), insa ma gandesc ca (poate) i-ar fi fost mai usor altfel

Spun asta pt ca am trecut printr-o nastere traumatizanta, si desi pe moment am zis mersi ca s-a terminat totul ok, dupa cateva luni am vrut sa vad totusi de ce am ajuns acolo, ca sa nu se repete inca o data.
Si cred ca tocmai de-asta a fost totul mult mai simplu a doua oara, am stiut ce n-am facut bine si am evitat.

Babyangel - gandim diferit, intr-adevar .
Eu intotdeauna mi-am spus ca "norocul si-l face omul cu mana lui", si pe principiul asta, ce-a tinut de mine am incercat sa fac, si chiar mai mult de atat.
Nu zic ca e bine asa sau altfel, insa "crede si nu cerceta" nu s-a potrivit nicioadata cu firea mea .

Kossir, Castelana -

Diana - tu vorbesti serios ca te intrebau de ce pastrezi sarcina cu placenta praevia???
Imi inchipui ce bine ti-au facut atunci la moral intrebarile astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna!

KOSSIR, am vazut pozele, superbe hainute si multe, mi-ai mai dat idei ce sa mai cumpar. Si sa stii ca nu ai burtica mare, e perfecta

Sunt un pic tristuta, ca bebe azi nu a miscat asa cum ne-a obisnuit. Cand il mai rog, imi mai da cate un picior, dar asa, finut si destul de rar. Sper sa fie bine.

33+

Mergi la inceput