Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 5
sensibila spune:
Dianami - felicitari si ma bucur ca sunteti acasa si ca sunteti bine.
Sa dea Dumnezeu sa fiti bine cu totii !
e in burtica
+33
Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
Ioanact spune:
Buna!
Oana multumim de
!
Eu, azi mi-am facut o cana de lapte cu cacao.
andira am inteles!
Cred ca ajung sa-i dau dreptate Roxanei, de la Pikovit are scaune moi (m-am convins ieri)
, si am hot impreuna cu dr sa intrerupem , deoarece nu o ajuta, ba parca m rau mananca..am inteles' si de ce mananca asa greu:
1. de la eruptie;
2. pt ca vrea ea singura sa pape, numai ca nu mananca in cant mare..ci 'ciuguleste', in rest ar bea toata ziua numai lichide (de fapt bea): suc, ceai (ii m pun zeama de lamaie, poate ii m face pofta de mancare) si lapte ( e asa de fericita cand il vede
).
La piure se descurca sa pape singura, la supa e m greu si nici nu ma lasa sa o ajut
, vrea ea singura..
Deci, ii voi da buc si ii pun in farfurie si ea papa singura..
Azi dim pe langa lapte a mancat 1 felie de salam, o buc de cascaval si un pic de castravete + ceai, dupa care a vrut si iaurtul.
Vom vedea cand se va trezi daca va papa.
Aa..mi-a zis Dr sa ii dau Peritol, nu i-am dat deloc pana acum..e bine sa-i dau? 
Diana ma bucur ca bebe Alexandru e cuminte si papa la 2-3 h..
Iti doresc sa te refaci cat mai repede si sa ai mult laptic pt bebe iar bb sa fie sanatos si sa pape cat m mult lapte (de la san).
Insanatosire grabnica copiilor!
Erina frumoasa poezia!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
27+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
freedelia spune:
Salutare mamici, in capitolul nou.
Andira -- sa stii ca exact la asta ma gandeam si eu, de ce nu a operat-o cand a pierdut dopul, cand a coborat copilul. Eu stiu ca Badiu nu prea face cezariene, am 2 prietene care au nascut cu el in conditii clare de cezariana si nu le-a facut, uneia aproape i-a murit copilul, a iesit albastru, hipoxic, la cealalta copilul a fost ok, dar ea a suferit o trauma groaznica, de a auns la psihiatru (si era a treia nastere, deci avea experienta!!!). Ma gandesc ca de asta nu i-o fi facut si ei cezariana mai repede, o fi asteptat sa vada daca nu cumva reuseste sa nasca natural -- cine stie, astept sa ne spuna Diana.
Vad ca a intrat Diana sa povesteasca.
Diana -- bine ca s-a terminat totul cu bine, conteaza mai putin in cazurile fericite daca a gresit doctorul cu ceva sau nu. Oare ce poate cauza ruperea placentei?
Babyangel -- nu am pus poze inca, va anunt. O sa il pun pe Coleman sa imi faca in weekend.
Stefi -- da, am adormit azi-noapte imediat ce m-am dus inapoi in pat, la 4 si la 7 eram cheauna, desi in total am dormit aproape 10 ore. John este inca ciocnit, nu are chef de nimic, sta in pat la un film si e blegit... sper sa nu fie mai rau...
Dayanara -- asa ai facut si la primul copil? Cred ca esti o fire foarte prapastioasa
. De fapt, niciodata nu exista garantii ca totul o sa fie bine, putem numai sa speram ca ne pazeste Dumnezeu. Abia astept sa ne scrii cum a reactionat mama. Cand exact ai de gand sa spui?
Oana -- nu iti face griji, VEI STII cand vei avea contractii de nastere ![]()
Honey -- am ras cu lacrimi, da, sper sa nu crape camera incercand din greu sa cuprinda balena (adica eu) hahaha
M-a suparat barbata-miu, de cate pri vreau sa cumpar ceva (si ZAU ca nu am deloc mania cumparaturilor) face niste fitze de parca nici apa de baut nu ar trebui sa cumpar in casa...
Ma duc sa fac de mancare -- fac un stew (cred ca tocanitza se zice in romaneste) -- dar sa nu va imaginati cine stie ce munca, mi-a taiat femeia absolut toate legumele si carnea, eu ma duc, in 5 minute o pun la foc si ma mai duc sa o mestec la un sfert de ora. Asa, sa tot gatesti nene...
Va pup!
34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
dayanara spune:
kossir abia astept sa vad ce.ati cumparat :)
freedelia , la primul copil i.am spus in primele saptamani , acum am avut probleme la inceput si asta m.a dat de tot peste cap
am de gand sa.i spun imediat dupa ce nasc, dar il sun pe tata sa.i zica el dupa ce.o pune sa ia ceva pt tensiune:)
ce.ai vrut sa.ti cumperi?
sanatate multa copiilor
denisa si zici ca nu crapa camera :))))
erina foarte frumoasa poezia
ioanact sa stii ca pikovitul ala e o mare porcarie...lasa fata ca o sa manance ea cand ii vine pofta, cate kg are? de ce esti ingrijorata?
roxana
30
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
ioanact e posibil ca dupa intreruperea siropului ala sa mai aibe cateva scaune....eu aici i.am dat ultralevura , are aceeasi compoztie ca enterolul de la voi (parca asa.i zice) e o chestie f buna si reface extraordinar flora, de fapt asa ceva i.am dat si la gastroenterite virale , altceva nimic nici macar regim
roxana
30
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara ioanact sa stii ca pikovitul ala e o mare porcarie...lasa fata ca o sa manance ea cand ii vine pofta, cate kg are? de ce esti ingrijorata? roxana 30 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Nu ii mai dau Pikovit (cu toate ca l-am m folosit pana intr-un 1 an si si-a facut efectul).
Ultima oara avea 11,800 la aproape 2 ani (inca nu implinise)..
Sunt ingrijorata pt ca, daca ar fi dupa ea numai lapte ar bea..ieri de ex a baut lapte (200 ml cu o lingura de cereale) dim, apoi un pic de salam, cascaval..ce a mancat si azi, inafara de iaurt asta la 10:30, si pana la 16 nu a mai mancat nimic, la 16 a mancat 6 lingurite de supa cu ficatel de pui si apoi lapte (300 ml cu 2 linguri de cereale) si asta e toata masa la ea..ca la 19 o duc la nani.
..si daca ar fi numai cateva zile dar din Dec pana acum sunt apropae 2 luni si in fiecare zi aceiasi poveste..ffff greu mananca..
Aaa..i-am mai zis dr sa-mi dea trimitere sa-i fac si analize..
I-au mai iesit masele, caninii dar sa nu accepte macar 2-3 lingurtie dintr-un fel de mancare, tb sa treaca 5-6 h ca sa pape si at abia 6 lingurite..

Imi cer scuze ca sunt offtopic, dar am si eu un off .
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
27+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
freedelia spune:
Dayanara -- am vrut sa iau niste creme pentru fundul lu bebe, una de galbenele si alta Mustella in caz ca se irita. Io sunt proasta ca l-am intrebat, am zis sa simta ca e in charge, nu mi-a trasnit prin cap ca o sa zica sa le iau mai incolo...
Si tot pe tine voiam sa te intreb -- cum de nu le spune Ivan parintilor tai de bebe? Ca ai mei copii numai de bebe vorbesc. Banuiesc ca parintii tai vorbesc la telefon cu Ivan, nu?
Gata, am pus totul la foc, intr-o ora mancam. Yum!
34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
miria_cristina spune:
IOANA - De ce ii dai fetei Peritol?
Si eu i-am dat cand era mai mica Pikovit, dar nu m-am preaderanjat de scaunele ei. Dupa ce l-a terminat s-a reglat din nou si gata. analizele oricum ii aratau mai bune decat cand incepusesa-l ia.
Cristina +25
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miria_cristina IOANA - De ce ii dai fetei Peritol? Si eu i-am dat cand era mai mica Pikovit, dar nu m-am preaderanjat de scaunele ei. Dupa ce l-a terminat s-a reglat din nou si gata. analizele oricum ii aratau mai bune decat cand incepusesa-l ia. Cristina +25 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
Inca nu-i dau Peritol, numai ca mi-a zis dr de fam (ieri) sa incep sa-i dau..si nu stiu ce sa fac..parca nu i-as da..
Nu numai scaunele ma deranjeaza ci si faptul ca nu isi face efectul Pikovitul, adica macar sa pape m bine..
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
27+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!