Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 18
honeybaby spune:
Oana- am zis, din Bucur Obor le-am luat
Nu cred ca o sa fi singura care se duce cu jumate de bagaj la baie. Si eu ma gandeam sa impart bagajul in doua, dar nu stiu inca ce sa iau cu mine la nastere si ce sa las pt salon.
Miria- deci cloramina nu e buna. Nu as vrea sa fac coada la toaleta. Raman la spirt. Poate totusi reusesc sa ajumg intr-o rezerva cu baie proprie.
Denisa,
29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara ioanact uite despre ce spuneam eu http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1203 tu intreaba medicul, cu toate ca nu e chiar un medicament, e foarte bun, mai ales dupa pikovitul ala care afecteaza flora intestinala roxana 30 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Buna!
Am Biotics, dar nu-i dau, ca apoi se constipa si nu m face 3 zile
Multumesc, oricum!

Merg sa ma prind' si eu 1 h de somn, am avut o noapte tare rea..nu am putut deloc sa dorm, pt ca nu puteam respira
, cu toate ca dorm pe 2 perne..dimineata mi-am luat o perna si mi-am asezat-o sub burta si am dormit 1 h ..asa voi proceda de-acum incolo..de trezit de mers la baie inca nu merg..Citesc dupa ce ma trezesc..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
27+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
oanaiacovita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Oana- am zis, din Bucur Obor le-am luat ![]() Nu cred ca o sa fi singura care se duce cu jumate de bagaj la baie. Si eu ma gandeam sa impart bagajul in doua, dar nu stiu inca ce sa iau cu mine la nastere si ce sa las pt salon. Miria- deci cloramina nu e buna. Nu as vrea sa fac coada la toaleta. Raman la spirt. Poate totusi reusesc sa ajumg intr-o rezerva cu baie proprie. Denisa, 29 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
Am vazut ca ai raspuns pana am trimis eu.
Vezi ca lista Dianei de la docs e impartita asa in 3.

Oana
35+
Eric Nicholas
AMR 4+(sau mai putin)

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
ioana asta de care zic eu nu constipa, stiu ca cineva a dat si in caz de constipatie si s.a reglat destul de bine, iar la unii a dat si pofta de mancare, asta oricum cred ca a fost coincidenta pt ca s.au simtit mai bine la burtica dupa el
roxana
30
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
michelle_sf spune:
Buna dimineata la amiaza si de la mine.
Am trimis pe mailul comun o chestie despre alaptare, eu inca nu am citit-o, urmeaza zilele astea.
Am vazut ca vorbeati despre hartie pentru colacul de WC. Cum mai spunea cineva, nici la Suceava la spital nu exista colac pe WC-uri si din cate stiu sunt foarte putine bude la foarte multe femei, iar infirmierele fac curat foarte... "des"
Te si sperii de cate poti vedea pe acolo. Daca nu ar fi greu dupa operatie (de care o fi, cezariana sau taietura de .. duda) eu mi-as fi luat o olita
dar banuiesc ca nu ne putem apleca asa tare. Va invidiez pe cele care o sa stati in rezerve cu baie proprie, sinceeeeerr.
Vroiam sa intreb mamicile experimentate daca se poate bea o cafea mica, mica, mica, cand alaptezi... eu am tensiunea foarte mica, si fara cafea sunt teleghidata, ma doare capul ingrozitor, si ma gandesc ca si noaptea o sa fie.. mai lunga cand vine bebele, deci as avea nevoie mare de cafea.
Diana ai o familie tare frumoasa si voioasa, si un bebe tare scumpel 
In rest, toate bune si frumoase, incep sa ma plictisesc de atata zapada peste tot, as vrea sa ies oleaca pe afara, dar mi-e greu sa ma deplasez prin casa, dapai prin nameti (aici au vreo 20 cm). Au inceput sa mi se umfle mainile, a trebuit sa renunt la verigheta (si nu am dat-o jos de 2 ani, nici macar la dus sau cand ma dadeam cu crema 
). Sa aveti o zi frumoasa 
cu bebica de 30+ 
cum creste bebelusul meu drag
honeybaby spune:
La mine nu prea se potriveste lista Dianei.
Bagajul pt bebe ramane clar acasa pt ca nu te lasa cu hainute de acasa. Copii stau sarmalute.
Acum ramane sa ma hotarasc ce-mi trebuie in sala de travaliu si nastere si ce-mi trebuie in salon.
De ex: nu stiu daca ma schimb de camasa lor in salon sau dupa ce nasc in sala de nasteri.
La fel cu produsele de dezinfectat, sa le las in bagajul pt salon sau nu ?
La unele stiu, la unele nu ma pot decide in care bagaj sa le pun.
Mai am cel putin o luna sa ma lamuresc.
Denisa,
29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
miria_cristina spune:
IOANA - Biotics-ul nu constipa deloc. Este foarte bun si eficient pentru refacerea florei intestinale. Citeste prospectul si o sa vezi ca scrie acolo: daca esti constipat iti regleaza tranzitul, daca esti diareic la fel, il aduce la consistenta normala. In plus, prin folosirea lui eviti crampele si mai ales candidozele.
Sunt alte medicamete gen Smecta sau Debridad care pot constipa, dar in nici un caz BIOTICS-UL.
Cristina +25
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
miria_cristina spune:
Legat de bagajul de spital, eu nu voi lua decat ce-mi trebuie mie pe moment. Apoi, dupa ce ma vad in rezerva imi va aduce sotul ce vad pe moment ca-mi lipseste.
Pentru copil iti cer asistentele de acolo exact, ca lista difera de la un an la altul, in functie de criza din spital.![]()
Mi-as face prea multe planuri si griji, cand totul va fi destul de usor rezolvabil la momentul respectiv.
Acasa, oricum, am de toate, iar farmaciile si magazinele raman pe loc, deci poate intra sotul in oricare sa ceara ce am nevoie.![]()
Cristina +25
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
honeybaby spune:
Miria - asta daca ai sotul disponibil la orice ora.
Ai vb deja de rezerva? Cum se face ? Auzisem ca nu se poate rezerva din timp, doar daca ai noroc sa fie libera pe moment
Denisa,
29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
bordeancavio spune:
sensibila, si mie imi curge mai mult un san. sa ma explic. la inceput curgea doar unul, m-am trezit intr-o dim cu o pata pe pijama in stanga, si cand i-am zis sotului cred ca e laptic, el radea de mine, a zis ca mi-a curs saliva din gura noaptea. evident m-am luat de el. si apoi am observat ca si la celalalt apare colostru. dar... daca stau pe o parte pe stanga mereu se uda pijamaua, iar pe dreapta nu. colostru au amandoi, am verificat, doar unul "pateaza" cand are chef, noaptea. o fi mai productiv, cine stie. sper ca am fost explicita.
vio asteptand pe bebe
26+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#