Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Briza, happyjoy- camasile le-am luat din bucur obor. Setul cu camasa si halat de vis-a-vis , langa parcul primariei unde sunt tonele cu haine. se numest complexul comercial nu-stiu-cum. Eu tot piata ii zic. Gasiti si in Bucur setul dar cu 70 Ron in piata e 30 Ron.

happyjoy. am terminat cu zapada de aseara ca-mi statea pe cap. Sotul a dat dupa casa iar eu am curatat masinile si am dat ce cadea pe aleea (cu forasul, stand pe vine) si am spart o bucatica de gheata cu ciocanul.

Nu stiu ce sa mai fac ca nu ma mai trezesc asa dimineata. Zici ca sunt lovita de tren. Ma trezesc si nu pot sa mai adorm pt ca nu pot sa respir. Ca sa respir trebuie sa stau in fund, iar in fund nu pot sa dorm

Denisa, 29 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa sa porti sanatoasa camasa si halatul , costumul ala mov pt maya e superb, imi place movul mult de tot

sunt bune chestiile alea de pus pe wc dar si pompita cu spirt sau dezinfectant de mana e utila , pt maini etc e bine s.o ai acolo

roxana 30 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Honey, am vazut poze iar cu noile lucrusoare. Ai luat asa multe si asa frumoase .
Apropo, la patuturile acelea din plastic, ce saltea puneti, ca am vazut si eu si mi se pare tare acolo, un ras de salteluta.

Merci inca o data fetelor pentru aprecieri, desi noi nu avem asa multe hainute, mai sunt nefotografiate, dar orisicat. Am zis ca mai luam pe parcurs, ca si aici se obisnuieste sa se vina cu cadouri si nu as vrea sa fac stoc.

Cat despre toiletele din spital sau locuri publice, cred ca si de le-as dezinfecta ore in sir, n-as reusi sa ma asez pe ele. O sa ma chinuiesc sigur, desi eu voi fi singura in rezerva, voi vedea.

Si eu ma trezesc noaptea de doua ori sa merg la WC. Oare cand va trebui sa duc urina la laborator, pe care o voi duce. Pe cea de la 1 noaptea, de la 5 dimineata, sau de la 7 .

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 34+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ioanact uite despre ce spuneam eu
http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1203
tu intreaba medicul, cu toate ca nu e chiar un medicament, e foarte bun, mai ales dupa pikovitul ala care afecteaza flora intestinala

de toaleta de spital nu.mi fac probleme ca sunt singura si am baia mea in camera, si in afara de asta au acolo dezinfectant
eu m.am bucurat cand am vazut la oana pompitza, ca de multe ori in centre comerciale preferam sa nu ma duc sau la controalele in spital

si mai am o fobie tot in centrele comerciale: dimineata cand ma duc si nu e aglomeratie, baile goale, nu e nimeni, liniste si se aude muzica , ei bine ma ia frica, daca ma omoara cineva acolo nimeni nu aude :))))

roxana 30 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Roxana- nici gand sa merg 2 ore in fiecare zi pe jos.
Poate odata la 2-3 zile da, cand o scot pe Honey. Vara da, dar acum C la -7 C nu-mi place. Urasc sa ma infofolesc, nici nu pot sa ma misc.
Si mie imi place movul. M-am dus de 3 ori si m-am uitat la costumas si pana la urma nu am putut sa plec fara el.
Kossir. Peste punem saltea de cocos. Nici eu nu as culca copilul pe chestia aia de 2 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fetele!

DENISA - Frumoase lucruri ai luat. Si eu, cand voi incepe sa cat ce-mi trebuie, voi ajunge prin Bucur. Stiu ca acolo am gasit suficient de multe chestii care mi-au fost utile pe parcurs.

VLADI - Santatea si sarcina usoara pana la capat. Esti optimista si asta conteaza cel mai mult. Bebele tau este intr-adevar grasut, dar asta vrea orice mamica, nu?

ANDRA - Bravo, pentru un bebe mancacios! Insanatosire grabnica si copilas sanatos!

Cristina +25 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

vai,Roxanace tare esti cu omoratul in toaletele publice. Nu ca nu ar fi posibil, dar nu cred ca se risca nimeni ca au un ecou de te sperii.

Ah, eu ma gandesc sa dezinfectez toaleta la spital cu cloramina in loc de spirt (imi da dureri de cap) dupa care sa pun colac de hartie peste. Si asa parca tot nu m-s aseza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Vai ce bine am dormit.
Niki stai linistita ca nici eu nu pot merge pe jos si asta de pe la jumatatea sarcinii. Nu risc pentru nimic in lume sa fac miscare, doar ca trebuie, si sa ma apuce durerile de burtica.
Eu le invidiez pe fetele care pot, dar eu imi cunosc limitele si cand pot pot, cand nu, asta e.

Denisa nu la bagaj ma refeream. La cate am de luat dupa mine cand merg la baie:hartie igienica, tampoane, pulverizator, etc...
Tare frumoase fineturile si setul de camasuta si halat. Abia astept sa zici de unde le-ai luat ca vad ca au intrebat fetele. Iar setul mov e SUPERB.
La geanta eu o sa fac 3. Una mica pentru internare in care sa am doar papuci, camasa, un prosop ceva si mai vad eu ce trebuie. Una mai mare cu restul lucrurilor mele, care sa ramana in masina pana ajung in camera si una pentru bebe, tot mai micuta. Sa vad ce am pe acasa, inca nu am ajuns sa le caut.

Silvia multumesc. Chiar ii spuneam sotului de pozele voastre ca mi-ar fi placut si mie sa facem ceva poze profi, dar sunt bune si cele facute cu el. Pacat ca nu avem impreuna, dar mai facem noi.

Carmen wow ce protector e sotul tau. Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi cu fata lui.

Sensibila stai linistita ca am mai auzit sa curga doar un san. La mine e mai usor, nu curge nici unul.

Happyjoy sunt convinsa ca daca tu esti obosita si bebelina e la fel. Nu iti fa griji, au si ei zile si zile cand misca.

Roxana

Carmen eu am luat saltea normala la patutul din plastic cum ii zici. O vezi la semnatura mea. E din cocos ca nici eu nu am incredere in ce numesc ei saltea. Eu una nu as putea dormi pe ea.

Oana 35+ Eric Nicholas
AMR 4+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Haioasa tare poanta cu chelia ca trauma dupa sexul parintilor spusa de ELLANIKA aseara.

Adevarul e ca uneori libidoul meu mai tresare, dar daca eu ma vad doar balena, sotul sigur ma vede balena ucigasa, asa ca, pentru el nu cred ca as fi decat moartea pasiunii la capitolul asta.

Nu prea e compatibil cu o gravida...

Cristina +25 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

In toaleta de la spitalul Giulesti nu se pune colac si unele gravide isi aduc colacul lor, iar altele prefera sa nu se aseze.

Cat priveste toaletele publice vor insemna intotdeauna o problema pentru mine fara rezolvare. Si asa plec de acasa blindata cu de toate, n-as mai putea lua si pompite sau hartii speciale pentru WC, cu toate ca nu ratez toaletele pe unde merg.

DENISA - Este buna Cloramina, dar este nevoie de un timp in care trebuie lasata sa actioneze ca nu curata imediat.

Mergi la inceput