Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 19
miria_cristina spune:
DENISA - Nu are sotul meu un servici foarte comod, dar voi stii cu siguranta cand nasc si-si va lua cele 5 zile date de stat oricarui proaspat tatic, in plus se invoieste ca doar ii naste nevasta, nu?
In spitalul Giulesti, cam sunt rezerve, dar depinde la ce medic stiu asitentele ca esti, ca sa-ti elibereze. altfel se fac ca sunt ocupate sau trebuie a le dai tariful de "rezerva'.
Pai, nici nu vad cum sa merg cu bagajul la spital din prima. Eu voi naste la termen, deci cand voi merge la spital ma vor duce direct la sala de operatie si apoi la reanimare, deci bagajul meu va ramane pe undeva. Abia cand ma vor caza la pat voi stii de el.
Cristina +25
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
jeni_h spune:
Buna ziua mai dragelor ![]()
In sfarsit, am scapat de un examen destul de dificil si acum sunt mai relaxata ![]()
Diana, bine ai venit acasa cu ingerasul tau. Ma bucur tare mult ca sunteti bine. Sa o tineti tot asa, fara probleme 
Mai dragelor, eu m-am rablagit de tot. Nu mai sunt in stare sa merg cine stie ce. Ieri, dupa ce am iesit de la examen, am mers cu al meu sot prin mall-ul de la Cotroceni. Nu va spun ca din parcare si pana la Real si inca o tura mica pe la farmacie.... eram terminata!!! Imi venea sa plang de ciuda. Mi s-a pus carcel la un picior, burta ma deranja, era o senzatie tare aiurea
. Sa fie oare din cauza sedentarismului? Eu nu am mai iesit din casa de duminica trecuta (si atunci am fost tot la un examen). Acum mi-am propus sa ies din casa zilnic si sa fac un pic de miscare. Dar, sincera sa fiu, mi-e frica sa nu care cumva sa ma apuce iar vre-un carcel sau... nasterea si eu sa fiu trulea-lulea pe afara.
Astazi, trebuie sa ajung la dr mea care ma are in grija cu plamanii. V-am mai povestit eu ca am astm. Mi sa- recomandat cezariana , nu am voie sa fac efort. Astazi este de garda si merg sa-mi dea scrisoarea medicala prin care recomanda acest lucru. I-am spus ginecologului meu si a fost de acord. Chiar a spus ca este mult mai simplu si pt el dar si pt mine si pt bebe, decat daca as fi nascut normal.
Marti mergem si noi sa ne ia secretia si sa facem urocultura si sumarul de urina. Saptamana urmatoare o sa facem si tot setul de analize de sange. Imediat ce o sa avem toate rezultatele, putem sa stabilim ziua !!!! Am asa niste emotii si parca ma apuca frica. Eu ma gandesc sa vb cu dr anestezist sa ma adoarma. Mi-e tare frica. Sunt panicoasa rau
Voi ce ziceti? Ca sa zic asa "elegant" mi-a intrat morcovul cu tot cu iepure
Stiu, sunt fricoasa . Toata stima si aprecierea pt fetele care au nascut natural si unele chiar s-au chinui si nu s-au plans. Eu ....prapastioasa. Mi-e frica si de o injectie....
Gata, nu va mai plictisesc 
Va pupacim pe toate fara exceptie

34+
Sarah Maria
honeybaby spune:
Am inteles. Dr mea nu e renumita in Giulesti, e destul de tinerica, dar sper sa ma descurc.
Denisa,
29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
miria_cristina spune:
DENISA - Cu cine nasti tu? Stiu mai multi medici la Giulesti si toti sunt buni, iar unii sunt chiar cumsecade.
Din pacate, spitalul lasa de dorit.
Cristina +25
honeybaby spune:
Vai jeni ce tare ai fost cu morcovul cu tot cu iepure

.
Sa sti ca si mie mi-e frica de injectii si de orice fel de durere. Singura care o vreau e una cu anestezic. De asta vrea epidulara. Restul calciu, algocalmin, oxitocina sa le pastreze ei.
Denisa,
29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Ramy77 spune:
Buna fetele,
Am si eu o problema, ma dor incheieturile de la degete si maini de-mi vine sa 

Dar asa, rau, de nu pot sa-mi deschid sticla cu apa...Si le scap pe toate din maini, deja mi-am spart o cana, un bol si zaharnita....
Acum eu stiu ca cioburile aduc noroc, dar sa nu exageram...
Mai pateste cineva asa ceva? Oare de la ce-o fi?
Ma duc sa citesc din urma si revin.
Ramona, 32+
Briana-Maria
honeybaby spune:
Miria - Cu Popescu Cristina. E de treba, chiar super. dar nu stiu daca de ea depinde rezervatul.
Denisa,
29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
jeni_h spune:
Tot eu ....
Trebuie sa va povestesc de patania unei prietene.
Draga de ea a nascut sambata trecuta un baietel, de 3.500 la spital la Polizu. A insistat sa nasca natural, cu epidurala. Nici o problema. Doar ca, a tot asteptat sa o apuce, dar nimic. A chemat-o dr dupa aproape o saptamana cand avea termenul sa nasca si colul ei era beton!!!. A facut efort, dar degeaba. Dr nu avrut sa riste aiurea si a bagat-o in cezariana. Exista riscul sa apara complicatii. Totul a decurs normal, doar ca acum, micutul s-a "pricopsit" cu nu stiu ce minune de stafilococ si sunt si in ziua de azi internati in spital. I-au pus micutului branula si este trecut pe antibiotic. Nu va mai spun ca prietena mea este cazuta psihic. Se pare ca a luat "minunea" de la persoanele care se perinda prin salon. M arefer la rudele altor paciente , chiar si ale ei. Nu se stie.
Asa ca, mai fetelor, cu riscul de a suna aiurea, eu ma gandesc foarte serios sa vb cu asistentele sa-mi tina minunea in salonul pt bebelusi. Chiar daca eu vb sa nu vina prieteni sau mai stiu eu cine la spital, ce ma fac cu celalate fete din salon? Asta in cazul in care nu am norocul sa prind vre-o rezerva?! Din pacate nu se mai fac rezervari pt rezerve.
Credeti ca sunt exagerata daca reactionez asa?
Va pupacim
34+
Sarah Maria
bianka1 spune:
Buna burtici, mamici si iepurasi
Am reusit si eu sa mai intru sa vorbesc cu voi. Am fost super ocupata zilele astea. spre deosebire de voi, noi abia acum am inceput sa amenajam camera lui bebe. am tot umblat dupa mobila, insa nu am gasit nimic care sa ne satisfaca, asa ca o vom face pe comanda. In ceea ce priveste bagajul de spital nu am cumparat inca nimic
.sper sa ma mobilizez si sa le cumpar.
Miria, Denisa si eu tot la Giulesti o sa nasc. daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi v-as fi recunoscatoare. Eu fiind din alta localitate o sa-mi fie ceva mai greu, in sensul ca trebuie sa am bagajul complet. din cate am auzit eu pt bebe avem nevoie de pampers, pudra baneocin, servetele umede si ulei sanosan. bebeii stau in maternitate infasati, asa ca nu vom avea nevoie decat de hainutzele cu care ii vom scoate. despre conditiile din spital eu nu stiu mai nimic. Sunt asa rele???
Bianca
32+
asteptandu-l pe
Eric Andrei
miria_cristina spune:
DENISA - Da, dr. ta este o dulcica. Parca mai are un cabinet prin Tei, nu?
Cristina +25