Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 14
honeybaby spune:
Azi am plecat la 12 de acasa si am ajuns la 5 la mama . Pe jos prin magazine si cu bagaje ca am cumparat una-alta. Cum sunt cu capul in nori ieri mi-am uitat cheile la masina la sot in masina lui.
Iar azi eu avema planificate drumuri, asa ca am plecat cu masina sau fara.
Acum mai am un stres mare ca ploua iar in casa. Daca nu se urca sotul s-o dea jos, ma urc eu. Urasc sa depind de cineva
.
Revin.... ma duc sa vad ce fac cu zapada.
Denisa,
29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara ioanact e posibil ca dupa intreruperea siropului ala sa mai aibe cateva scaune....eu aici i.am dat ultralevura , are aceeasi compoztie ca enterolul de la voi (parca asa.i zice) e o chestie f buna si reface extraordinar flora, de fapt asa ceva i.am dat si la gastroenterite virale , altceva nimic nici macar regim roxana 30 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Ai dreptate !

Si azi cand s-a trezit a avut un scaun moale, sigur de la PIkovit, iar azi nu i-am m dat deloc (nici nu-i m dau)..sper zilele urmatoare sa nu m aibe sau sa aibe normale.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
27+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
babyangel spune:
Oana se pare ca ai avut dreptate
...nu am infectie urinara
. Am fost la Dr si mi-a spus ca e normal la sarcina sa fie leucocitele mari--am citit acuma pe net si cica ele cresc cu peste 60%
. Iar in sedimente nu e nimika ingrijorator. Nu mi-a dat nici urinal, dar mi-a spus sa continui sa beau apa, cat pot eu de multa!
Nici fier nu nmi-a dat la hemoglobina mea 11.6 si ma bucur pt ca stiu ca fierul constipa.
Dianami, Doamne ce copii frumosi poti avea
Iar bebe Alex e foarte dolofan(are falcute
). Sa fiti sanatosi si fericiti
Oanka nu te stresa cu sumarul de urina. Exact cum zicea Oana, si eu am flora microbiana prezenta, dar se pare ca nu e ceva neobisnuit. 
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 34 saptamani
AMR 6+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
oanaiacovita spune:
Anca ma bucur ca te-a linistit medicul.
Cred ca mi-am gresit cariera.
Eu va zic noapte buna si sper sa pot dormi si eu loa noapte. Pupicei la toate burticile,mamicile si iepurasii.
P.S. I-am dat Andrei un sms mai dimineata si nu a raspuns.
Sper ca e ok.
Oana
35+
Eric Nicholas
AMR 4+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Rebiana27 spune:
Oana si eu i-am trimis Andrei SMS astazi si nu a dat niciun semn de viata! :( Sper din suflet ca Ianis si ea sunt bine!! 
Noapte buna sa ai!
Anca si eu am hemoglobina sub limita considerata normala si dr de familie nu mi-a prescris fier.
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
kossir spune:
Buna seara burticute,
Acum am venit de la o sedinta cu parintii la scoala la Mihai, unde ne-au informat cu privire la organizarea unei excursii pe care or s-o faca cu ocazia unui maraton international la Marrakech. Vor participa la maraton, iar Mihai e superincantat, este patruns de importanta evenimentului, plus ca e prima lui excursie cu scoala, singur, adica in care sa ramana si peste noapte
.
Oana, merci de aprecieri, acolo in poza este un sau mai bine zis niste pansamente sterile pentru buric. 
Nibi Niki
ai dreptate si elastice (acum am vazut mesajul tau
)
Rebiana, merci si tie 
.
Dayanara, inca nu le-ai spus alor tai??????????? Avea dreptate cineva pe aici, nici mama mea nu m-ar ierta niciodata.
Fetelor va multumesc tuturor pentru aprecieri, nu vreau sa uit pe cineva, plus ca merge netul ca cizma si nu am terminat de citit.
Tocmai din cauza netului trimit mesajul inainte de a termina, ca cine stie mai incolo ce se mai intampla
.
Noapte buna 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
34+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar
dayanara spune:
denisa cand am citit in fuga m.am speriat ca iar are masina cine stie ce...bine ca nu e asa
noapte buna oana
ioanact lasa ca in cateva zile cel mult ii trece, daca nu incearca enterol e f bun
kossir in cazul mamei mele nu se pune problema de asa ceva, ea absolut niciodata nu s.a suparat pe mine si motive ar fi avut, cu atat mai mult cand va afla ca are un al doilea nepot
mie mi.e ca.i creste tensiunea de bucurie nu de mirare sau suparare
roxana
30
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Gata am terminat si cu zapada.
Daca nici dupa 5 ore de mers pe jos plus dat la zapada nu dorm ma impusc.
Diana - am vazut pozele
. Sunteti niste frumosi toti . Puii mari seamana intre ei iar Alex e un scump cu ochisorii mici de chinez
Rebiana- maine sun iar la Farmaciaverde. Tu ti-ai anulat comanda nu ?
Colac de hartie de pus pe WC in spital gasiti si in Carrefour.
Ma duc sa mai citesc ca iar am uitat ce vroiam sa spun
Denisa,
29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
vladimirescu spune:
Bonsoir la toate burtoasele!
N-am terminat inca de citit tot ce ati scris (mai, mai , iar ati dat aproape gata un capitol intr-o zi...). Intru un pic sa va spun ca am fost la eco, si treaba sta asa:
- bb are 31,5 saptamini, dar din masuratori are dimensiunile unui bb de 34 saptamini 
Carevasazica batrinele mele artere cu IR-uri crescute isi fac totusi treaba, iar DD ne iubeste si nu s euita la mine ca de zile intregi uit sa maninc dimineata, la prinz maninc un fagaras cu o chifla si un ardei, si abia seara maninc si eu mai calumea (ca n-am timp ziua si pur si simplu uit s amaninc)
- estimat deja la 2100 g, posibilitate eroare de 300g. By the way, sa nu luati chiar foarte de bune estimarile ecografice, ca sint pe baza unui calcul functie de diametrul capului si al abdomenului, erorile sint destul de mari, si cu atit mai mari cu cit bb are mai multe saptamini... De exemplu, Vladimir era estimat in saptamina 37 cu 3700 g... si s-a nascut in saptamina 40 cu 3200 g... Anyway, in concluzie bb al meu e maricel :)
- bb are in continuare bazinetele dilatate la rinichi, dar nu exagerat de mult. Speram sa revina la normal cel tirziu in primele luni dupa nastere, daca nu... mai vedem, nu e problema de viata si de moasrte cica :)
- mi-a luat proba d esecretie vaginala si de col pt analiza (chlamidia etc)
- colul e inchis dar s-a scurtat la 2,7 cm (acum o luna era 3,7 cm), dar cica nu e chiar ingrijorator... Oricum, eu stau cit pot de mult cuminte, intinsa saupe scaun computer dar mai pe spate... Muncesc mult, dar nu alerg, nu prea ies din casa si birou, am grija sa evit contractii si presiune mare pe col...
- trebuie sa fac analize de singe (sideremie, glicemie etc, plus listeria, ca i-am zis ca am mai scapat la icre de Manciuria si la somon fume...)
- mi-a dat supliment de fier de luat, Tardyferon, si in continuare Centrum Materna (pe care am luat-o toata sarcina)
Am tot auzit la voi ca va duceti noaptea la baie... eu inca rezist fara mers la baie pina dimineata, in schimb ma trezesc si eu vreo 2 ore undeva in cursul noptii si nu mai pot adormi decit cu greu. Sint nervoasa - imi sare tandara din te miri ce, ma infurii si sint in stare sa ucid pe cine ma enerveaza in clipa aia... deci hormonii tropaie :)) Ma cam doare seara cind stau intinsa pe spate si bb se rasuceste prin burta - e destul de mare si rasucirile lui sint dureroase deja, in ovare, ficat, inghinal... pe unde se tot misca el. O data la citeva zile simt ca scormoneste jos de tot, parca sapa tunel sa iasa... asta e de departe cea mai nasoala senzatie, si doare si ma ingrozeste ca poate chiar iese... Dar trece :))
Gata, am dat raportul medical complet, ca asa cred ca e bine, mai ne comparam somptomele unele cu altele si vedem ca nu sintem chiar asa anormale cum credeam, intotdeauna gasesti pe cineva care seamana cu tine la manifestari :))
31+ cu
Tudor
mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)
honeybaby spune:
Ella – mi-au placut bancurile.
Eu am pus hainutele in sac cu vid ca sa ocupe mai putin loc. Le-am pus pe cele de la 6 luni la 2 ani. Cred ca o sa bag si niste paturici si prosoape pana luam dulapul ca nu mai am loc deloc.
Rebiana – astept poza cu gelul
Castelana – ma bucur ca e mai bine mamica ta
Denisa,
29 + cu bebe roz
Maya - Sophie