Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

Ioanact, eu n-as da Peritol pt. nimic in lume...e unul din medicamentele "bun la toate", adica si sedativ, si pt. dureri, si pt. pofta de mancare ...Ioana isi va reveni singura cu mancarea, toti avem perioade din astea. Doar rabdare sa ai.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Asa este! Multumesc pt sfat!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 27+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Fetelor ajutati-ma si pe mine cu parola!

Ella esti super tare. Bine le faci. M-am saturat si eu de babetele astea atotstiutoare. Eu am noroc ca a mea soacra nu-ndrazneste sa zica nimic, nimicutza. Dupa ce s-a nascut Elena si a venit in vizita, era mama la noi si i-a spus ei (ca mie nu indraznea) sa o tot prinda pe bebelina de nas ca sa nu i se faca nu stiu cum, sa ii mai puna ceva bentita peste urechi sa nu-i fie clapauge, de-astea
Na , vom ajunge si noi soacre si pe vremea aia cine stie ce minuni vor manca bebeii si o sa ne crucim si noi

Mihaela29+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Va rog, imi trimiteti si mie parola?

28+

Mergi la inceput

ellanik f bine i-ai facut;, matusii tale! In primul rand de unde stie ea ca nu e bine sa iei hainute pt bb inainte?
Cat priveste 'marul cu biscuite' , in nici un caz nu se incepe cu mar si biscuite (dulce) ci cu legume fierte (cartof, morcov), apoi prima supa de legume, adaugand la 1 sapt cate 1-2 legume..etc, am tot felul de retete pt bebei. Cand vom ajunge in sit respectiva va voi trimite..
..si diversificarea se incepe la 6 luni, la Ioana am inceput la 4 luni si bineinteles cu mar si biscuite si banane, o mare prostie am facut..dar acum stiu ce am de facut.
bancurile .
oanka bine ca au iesit analizele cat de cat bune..sper sa nu iasa candita, la rezultatele de maine.
Diana am vazut si eu pozele cu primul , ce frumos e.., dealtfel toti sunteti draguti. Sa va traiasca copii si sa va bucurati de ei!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Deci s-a "luat" matematica si vad ca s-a luat si literatura.Ofera cineva ceva pt pace?Credeti ca m-as putea baga eu?Insa nu ma pricep decat sa fac pace intre dobitoace.Prin sufocare.Inseamna ca se injumatateste premiul?
Dayanara vrei sa nasti cu mine?Pai daca vrei asta tre sa te obisnuiesti cu ideea de a nashte prin alta parte decat pe duda.Sa zicem......cavitate bucala?Dar dupa ce anesteziem cu salam d-ala de iti iei tu la spital nebuno care esti tu nebuna.

+33 cuGeorge-Theodor

AMR 6 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Dayanara - multumesc pt parola!

M-am apucat sa fac niste chifle cu unt si usturoi, si cred ca am pus cam mult usturoi.
Nu va puteti inchipui cum trazneste in toata casa... Sper sa nu imi intre mirosul in haine, sa-l duc maine cu mine la dr....

Mergi la inceput

Mihaela, Andira v-am trimis PM..imi spuneti daca l-ati primit?

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Ioana, primit PM cu parola, multumesc!
Ti-am raspuns.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Niki mersi de raspuns cu pansamentele lui bebe pentru buric.

Briza si tu cu soacra??? Mai mai, ce atotstiutoare sunt ele.

Mihaela musai sa stai cuminte.

Ella tu nu ai toate scandurile pe casa. Auzi tu la ea ce ii poate mintea. Cred ca soacra ta nu se plictiseste cu tine.

Oanka felicitari pentru rezultatele "satisfacatoare". Exact ce ii ziceam dimineata Ancai, urocultura e negativa si tu ai hematii si flora.Am patit si eu asa si mi-a dat doar urinal, fara antibiotic si cand am repetat nu mai aveam nimic.

Diana ti-am vazut mandretea de iepuras. Vai cat de scumpic poate fi. In prima voastra poza cand se uita la tine, zici ca te mananca din priviri. Felicitari mamica eroina pentru asa familie perfecta.

Oana 35+ Eric Nicholas
AMR 4+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic , azi am fost la stomatolog, mi-a facut un dinte care se ruptsese o buc din el, si aveam si carie care a ajuns la nerv si a tb sa-mi faca anestezie pt a-mi scoate nervul(pana la 30 de sapt mi-a zis ca poate sa-mi faca anestezie, ca nu-l afecteaza pe bebe). Dr credea ca am 4 luni, dar asistenta a zis ca am m mult..la care le-am spus ca de Luni intru in luna a 7-a.
Mai tb sa mergem inca 3 sedinte, pt a-mi pune plomba definitiva la dinte si m am o masea care tot asa mi s-a rupt un colt din ea + plus curatarea dintilor si maselelor.
Cred ca Marti, Joi si Vineri, ca Luni va tb sa merg la dr de fam (din CT) sa-mi dea CM pt ultima sapt din Ian. Maine o voi suna, sa o anunt, iar Luni doar sa-mi de-a CM, apoi il duc la servici.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput