Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Rebiana ma bucur ca ti-am taiat greata.Macar nitel!Las ca cica sarcinile in care sunt prezente greturile tarzii "contin" bebici super dotati.Maine poimaine aud de fii-ta premianta Nobel.

hi hi, de unde le scoti?

Pai, si nu vrem si noi? Ma duc sa bag 3 linguri de smantana, io-l vreau pe ala pt matematica

Cat zici ca e? un milion de dolari? Bag toata cutia!!!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana nu vreau sa te stresez, dar si eu ma ingrijorez cand vad ca ai asemenea greturi si lipsa de apetit, dar daca zici ca asa a fost si la prima sarcina, stii mai bine , ai grija de tine

ella doamne cat am ras :)))) daca ma mai intreaba moasa cu cine vreau sa nasc ii spun cu ellanick :)
cu marul cu biscuiti si eu si sotul avem alergie , doar cand auzim, tocmai din cauza ca toti spun de el de parca ar fi vreo trufanda de nelipsit ! ah si neaparat dat inainte de 6 luni ca altfel nu are farmec

mi s.a facut pofta de vinete taiate felii date prin ou si faina...mai stau sa vad daca vin ele singure acasa sau ma imbrac si ma duc

roxana 30 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Am pus cateva poze in albumul comun, sa ne cunoasteti si pe noi. Iepurasul e zgariat pe ochi si cu icter, dar il scuzati, nu-i asa?

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik
... el are amintiri traumatizante din uter ca ea cu sotu nu au stat cuminti si de-aia are chelie in crestetul capului...i-au distrus foliculii

cred ca de aia nu vrea nici al meu . Ca eu mai trag uneori de el, mai ales dimineata dupa o noapte de vise erotice (mama ce de mai am in ultimul timp), si el mereu face o fata de aia de catelus si imi zice ca el nu poate ca stie ca bebe e cu capu jos acolo..si ii e frica sa nu ii faca rau. Apoi ma gandesc si eu ca la cat m-a durut burta in ultimul timp, chiar ca ar fi cazul sa stam cuminti. Asa ca stam si ne gandim ca recuperam "la anu pe vrema asta"

28+ Eric Mihai

Mergi la inceput

diana sunteti niste frumosi toti! m.am indragostit de zana fluturas, andrei are o privire asa blanda...
alex arata ca un bebelus de 4 kg! frumosi toti!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Andira eu voi naste la Filantropia. Acolo l-am nascut si pe Lucu' mic si drag.
Ella traiasca explicatiile tale in legatura cu greturile tarzi!! Andira, din partea mea ai matematica.. eu aleg literatura si.... pacea!
Roxana mai nou ma iau si durerile de cap... ma apuca stresul stiind ca am avut preeclampsie in sarcina trecuta :(

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

rebiana, dar ca sa nu te mai cari pana la bucuresti , nu poti face la un laborator acolo analiza aia la urina stransa o zi intreaga , referitor la preeclampsie? macar ai sta mai linistita

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Roxi voi intreba medicul de familie. Sigur voi putea face la centrul medical unde lucreaza el.
Diana sunteti f frumosi cu totii! Emanati fericire si bunatate! Iulia e un ingeras, Andrei este dulce (ochii lui sunt superbi) iar Alex e un durduliu (n-ai zice ca e nascut prematur). Sa traiti 1000 de ani!!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Diana la "prima poza cu mami" efectiv mi-au dat lacrimile. Ce micut e... si gingas..ca un ingeras. Sper ca peste ani sa mai existe ariha DC si sa intre si micul Alex sa citeasca cat curaj a avut mamica lui si cat s-a luptat pt el.
Ai niste copii minunati, si care vor creste tare fericiti "la gramada".
Si cand ma gandesc ce mamica tanara esti...si eu am 32 si abia acum il fac pe primul

28+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

Ioanact, sanatate Ioanei, fetita cu ochi superbi! Nu te mai stresa cu vitaminele, asa este Peritolul este dat si pentru efectele sale secundare: pofta de mancare, si da stari de mare moleseala...stiu de la prietenele mele de acasa, asa le dadea si lor dr pediatru!

castelana fericita 29+

Multumim!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 27+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput