Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Pfff!Briza e tare de tot soacra-ta.vezi daca nu ai facut la timp dresura?A mea e mai docila decat mama careia mereu ii iese cate un "porumbel" pe gura.Zilele trecute cand calcam hainutele lui bebe si era camera plina de hainute se nimereste o matusa la noi.Hai sa ma pupe (sa ma frece la icre) si vede hainutele:
"Hiii!Vai de mine!De ce ai cumparat de acum hainute?Ca nu e bine deloc !Ntz Ntz ntz!Ce-o sa patesti!!!"
Nu va zic ca mi s-a facut negru in fata ochilor si cand am luat-o la niste ture "bre, acu lumea merge la eco stie daca e baiata sau fata stie daca e intreg.Acu hai sa nu-i fac asigurare de studii pt cand o fi la facultate de la varsta de 8 ani ca.....vaaai ca nu e bine.Doar n-o sa-mi las barbatul sa caute atunci tot ce trebuie si apoi sa le spele sa le sterilizeze" la care ea si mai stupefiata "Da' ce draga le-ai spalat deja?Pai erau murdare?" .Eu interesanta " Da, le-am spalat si sterilizat" si ea baga replica cu "pe vremea noastra".Si cand i-am zis ca pe vremea lor mureau copii si nu se stia de ce, faceau copiii diverse boli si nu se stia de ce ( a propos cei doi copii ai ei fac tot felul de alergii....si i-am dat peste bot) .Deci a inceput si al meu cu gura ca a fugit madam de a mancat pamantul.Iar in ceea ce priveste diversificarea incepuse si soacra-mea cu tampenii de genul "cel tarziu la 4 luni ii dai mar cu biscuit".deci, gagici, eu cand aud de mar cu biscuite simt ca innebunesc.Simt ca imi iese sangele pe nari de parca asta ar fi singura chestie cu care se incepe diversificarea.Si cand i-am zis socrelei ca pana la 3 ani fara carne de porc fara tocaturi, peste un an albus, banane etc ea cica i-a dat lu fii-su .Si i-am inchis pliscul "de-aia are fii-tu alergii la toate rahaturile ca i le-ai dezvoltat fara sa tii cont ".De fapt eu acum tin un curs de diversificare cu a mea ca sa stie de acum ca nu se pune cu mine.Un singur lucru mi-a zis de care nu stiam, de fapt abia aflasem ca sunt sa port imediat dupa nastere (daca e naturala) corset ca sa nu raman cu burta.Aaaa!si inca o faza si va las.Sa o vedeti ce ochi a cascat cand a auzit ca la noi e pt "la anu' pe vremea asta".ceva de genul ca-i ramane puiul nef......Am ras cu al meu de ne-am stricat ca nebunu i-a zis ca el are amintiri traumatizante din uter ca ea cu sotu nu au stat cuminti si de-aia are chelie in crestetul capului...i-au distrus foliculii
Revin cu niste bancuri!

+33 cuGeorge-Theodor

AMR 6 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Moldovenii s-au hotarat sa faca o fabrica de cauciucuri..
Dupa ce au facut-o, stateau ei in dilema cum sa numeasca fabrica.
La un moment sta unul din ei si se gandeste, dupa care spune:
Hai sa-i zicim "pi buni", ca am auzit ca italienii au o
fabrica "pireli" si li merji tari ghini!

-Ospatar, aveti picioare de broasca?
-Nu, asa merg eu, mai saltat!

In tramvai:
-E cineva fara bilet, in fund ?
-Eu, da mi-l bag imediat!!

Doi olteni reparau o masina.
-Uita-te daca functioneaza semnalizatorul.
-Acum da, acum nu, acum da, acum nu..

Merge pe strada o doamna cam plinuta.. De ea se apropie un cersetor:
-Doamna, de cinci zile nu am mancat nimic.
-Ehee, daca as avea si eu asa vointa...

Un oltean si un moldovean stau de vorba.
-La voi mortii se ingroapa cu popa?
-Nu, la noi popa ramane afara.

D-le Bush, aveti dovezi ca Irakul are arme de distrugere in masa?
- Sigur, am pastrat chitantele !

Soacra exclama furioasa catre ginerele ei: Daca mai scoti un cuvant plec acasa. Ginerele: TAXI !"

De ce se aseaza oltenii pe ultimele randuri la cinema?
Fiindca au auzit ca cine rade la urma rade mai bine.

Prim ministrul Chinei il suna pe Bush in 11 septembrie, imediat dupa atac:
"Imi pare rau pentru atac, este o mare tragedie. Dar in caz ca ati pierdut documente importante in atentatul de la Pentagon, avem noi copii dupa toate..."

+33 cuGeorge-Theodor

AMR 6 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik
Am ras cu al meu de ne-am stricat ca nebunu i-a zis ca el are amintiri traumatizante din uter ca ea cu sotu nu au stat cuminti si de-aia are chelie in crestetul capului...i-au distrus foliculii

Asta a fost tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ella s-a dus cat colo greata mea, citindu-ti postarea! Mooor, bre!
Eu-s acra rau cand vine vorba despre: "eu am facut asa.. deci asa e cel mai bine!" Mama copilului e cea mai in masura sa stie ce e bine si ce nu pentru copilul ei (din instinct, din documentare, din experienta etc).. restul, pt mine, doar
Tari bancurile!!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

vin de pe drumuri cu ale mele ganduri si m-am prapadit de ras cand am citit postul lui ellanik . eu nu prea am putere sa le dau peste nas celor cu "sfaturi" expirate, dar zic si eu ca ei si voi face ca mine.
raportez rezultat la analize satisfacator la Ca, Mg, Fe, Glicemie, dar vesnica problema cu anemia, leucocitele, neutrofile si limfocite peste limitele admise,dar asta e... eu ma simt ok si iau in continuare fier si vitamine.
rezultatul la urocultura a iesit negativ, dar la sumarul de urina mi-a iesit frecvente hematii si flora microbiana. astept rezultatul de maine la secretiile vaginale sa vad daca a revenit nenorocita de candida .
va mai trimit o serie de pupici la toate si sa aveti o noapte linistita si somn odihnitor

Oana 34+ - Maria-Emilia
AMR 5+
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Rebiana, tot rau iti e? Da' de la ce? N-ai intrebat macar dr de familie ce-o fi?
Ma gandesc ca nu e ok, de-atatea zile...

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Rebiana, tot rau iti e? Da' de la ce? N-ai intrebat macar dr de familie ce-o fi?

28+

N-am intrebat nici dr de familie si n-am sunat-o nici pe dr ginecolog. :( Am patit la fel si in sarcina cu Luca (mi-a fost greata si am vomat in ultimele doua luni doar). Sarcina asta a fost aiurea, din acest punct de vedere, pe toata perioada. Ma loveste bebelina in stomac, ficat... am impresia ca vor ajunge in gat.. am zis ca asta-i cauza. Nici pofta de mancare nu am.

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelagrosan

Ioanact lasa fata in pace sa nu manance nimic daca asa se simte mai ok, ii va trece in cateva zile. Daca o imboldesti cu mancarea, mai rau va fii, iar tu daca te stresezi, o stresezi si pe ea. Da-i lapte pana trece si in rest asa cate putin din toate. Eventual insista pe fructe ca au vitamine. Eu nu i-as da vitamine (nici nu i-am dat vreodata Elenei ca nu a fost cazul) pt. ca Ioana arata foarte bine, iar la kilograme e ok, nu e deloc slabuta. Si spune-i doctoritei sa-si bage undeva Peritolul, care nu e ok deloc, e un antialergic de generatie veche, sedativ si mai are ca efect secundar cresterea poftei de mancare. Banuiesc ca nu vrei sa-ti vezi copilul molesit.

Mihaela29+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Culmea ca o las in pace, daca nu vrea sa pape o dau jos de la masa si ii dau cand vrea ea, si uite ca au trecut aproape 2 luni, nu doar cateva zile..probabil trece si peste pragul de crestere si pana la 2 ani jum tb sa aibe toata dentitia.
Din fructe ii fac suc, mai mananca din cand in cand protocale..
In leg cu Peritolul nu ii voi da, nici alte vit nu-i m dau, am citit si eu prospectul Peritolul, si am vazut ce scrie, in nici un caz nu vreau sa o vad molesita.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 27+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Citat:
citat din mesajul lui andira

28+

N-am intrebat nici dr de familie si n-am sunat-o nici pe dr ginecolog. :( Am patit la fel si in sarcina cu Luca (mi-a fost greata si am vomat in ultimele doua luni doar). Sarcina asta a fost aiurea, din acest punct de vedere, pe toata perioada. Ma loveste bebelina in stomac, ficat... am impresia ca vor ajunge in gat.. am zis ca asta-i cauza. Nici pofta de mancare nu am.

Pai, imi imaginez ca nu mai ai nici pofta de mancare... ai grija macar sa te hidratezi.

Tu nasti in Bucuresti, nu? La Pantelimon - sau n-am retinut eu bine?

Mergi la inceput

Rebiana ma bucur ca ti-am taiat greata.Macar nitel!Las ca cica sarcinile in care sunt prezente greturile tarzii "contin" bebici super dotati.Maine poimaine aud de fii-ta premianta Nobel.

+33 cuGeorge-Theodor

AMR 6 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput