Club chic(27)
Raspunsuri - Pagina 9
carina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha Mie Vanille Exquise mi-a mirosit a vanilie, doar atat, ceva simplu, placut, banal. |
Da,a ceva mult prea simplu si mult prea banal...
sali spune:
citat din mesajul lui carina85 Sali,felicitari si multe succesuri in ramura de-acu' inainte! |
multumesc !
doamna doctor, daca ma doare maseaua pot sa folosesc OPIUM pe post de analgezic?
parfumatelor, a aparut topul de Valentine's day pe strawberrynet doar ca nu are nimic nou, e sarac, e acelasi top care a fost si de Craciun doar ca i-au schimbat denumirea, parfumuriler sunt aceleasi!
http://ro.strawberrynet.com/newproduct.aspx?catgid=36
carina, maine mai umblu la comoara din pliculete si spun ce am mai descoperit!
Clarisss spune:
citat din mesajul lui carina85 Ceea ce nu pot spune despre "tanti" Goutal.Un parfum mai lipsit de ...substanta,care sa nu-ti spuna nimic,n-am mai mirosit de mult.Pina si despre Creed poti spune ceva,bun-rau,dar ceva.Vanille Exquise nu-ti spune nimic,nici macar vanilia n-am putut-o detecta... |
hahahhaha, ce diferit le'am perceput noi pe parfumelelelelele astea doua. eu Montaigne l'am asociat cu First la un moment dat, iar Vanille Exquise'ul mi'a placut destul de mult (o vanilie migdalata) cat sa ma gandesc ca l'as cam purta intr'o luna de sarbatoare . ma bucur mult daca'ti place Montaigne. era pacat sa nu'l puna nimeni in valoare.
da' uite ca ne'am intalnit totusi la Rain si acum imi mai miroase incheietura mainii, imi place periculos de mult.
citat din mesajul lui sali observati ca acum, daca mi-am comandat OPIUM, mi-am adaptat si vocabularul .... saptamana asta am fost paranormala, cu Opium trec in faza de addicted ! |
sherlock holmes isi roade unghiile (ai vazut filmul lui guy ritchie?). sali, felicitatziuni pentru startul rasunator in shompingu' online, la mai mare!
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carina85
Da,a ceva mult prea simplu si mult prea banal... |
nu e rau doar ca ne-am obisnuit cu astea tari
slabut e si Creed Sublime Vanille, dar nu m-as supara sa primesc o sticla
carina85 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Clarisss
hahahhaha, ce diferit le'am perceput noi pe parfumelelelelele astea doua. eu Montaigne l'am asociat cu First la un moment dat, iar Vanille Exquise'ul mi'a placut destul de mult (o vanilie migdalata) cat sa ma gandesc ca l'as cam purta intr'o luna de sarbatoare . ma bucur mult daca'ti place Montaigne. era pacat sa nu'l puna nimeni in valoare. da' uite ca ne'am intalnit totusi la Rain si acum imi mai miroase incheietura mainii, imi place periculos de mult.
sherlock holmes isi roade unghiile (ai vazut filmul lui guy ritchie?). sali, felicitatziuni pentru startul rasunator in shompingu' online, la mai mare! Kill all my demons and my angels might die, too (TW) |
Clarisss ,mersi,mersi,mersi!
Totusi,ce vanilie,ce migdala...?Ma duc sa-l mai miros o data...
Vedem noi cum rezolvam cu Rain.
carina85 spune:
Da!Se pare ca ai dreptate.Numai ca eu,din ce-mi povesteai,nu stiu de ce ,ma asteptam sa simt o migdala prajita,proaspat scoasa din cuptor
(probabil ca am asociat in minte vanilia cu migdala prajita).
Si de fapt,tocmai chestia care ma deranja si nu-mi dadeam seama,era exact migdala ,sub forma de esenta de migdale(sintetica) ,amaruie!
Concluzia e ca n-as amesteca vanilia cu esenta de migdale decat,doar in prajituri!
dulce!
Clarisss spune:
carina, nu trebuie sa vibram la fel la un parfum. asta ma si fascineaza uneori aici la club, cat de diferit se simte o mireasma de la nas la nas
cateva piruete cu cafeluta in mana parca fac mai hepi dimineata. deci - http://www.youtube.com/watch?v=7FmognvrztU
Clarisss spune:
citat din mesajul lui danamiha slabut e si Creed Sublime Vanille, dar nu m-as supara sa primesc o sticla |
ihi, si Sublime Vanille mi'a placut f mult. categoric nu as da o avere pe el dar vara mi'ar placea uneori sa'mi fie aroma zilei.
rose_selavie spune:
Dana draga mea tot fac recherche in legatura cu Guerlain Spirtueuse Double Vanille si ca o prima concluzie asta am "cules" despre el: e o vanilie cu note de bourbon, fin cizelata si peste tot am citit ca e puternic mirosul, deci e exclus sa dam peste un nou Goutal Exquize care ne ia cu note vanilate aerate.
Apare un pic de cedru in el, care zicese ca ar da f bine in toata combinatia si o picatura-doua de rom pt diversitate. Per total am gasit 99% review-uri pozitive, cei care cautau un miros vanilat de exceptie au in Spirtueuse cam tot ce si-ar putea dori. Singurul lui minus e sticla pe care multa lume o gaseste nepotrivita.
Mai ales cand casa Guerlain si-a obisnuit clientii cu astfel de bijuterii:
http://monsieurguerlain2.blogspot.com/2008/06/collection.html
Sali felicitari pt Opium!!! Il stiu bine, asta vara l-am testat de cateva ori. Poesie de Chine e o versiune contemporana a clasicului. E recompus, i s-au inlaturat elementele usor bitter din cel vechi, au adaugat note zemoase de fructe si l-au facut mai purtabil si vara. Vanilia eu zic ca e la fel de prezenta si in Poesie, ea leaga totul si indulceste compozita, iar cand se mai aseaza devine creamy la fel ca clasicul. Abia astept sa il primesti, stiu ca ti se potriveste.
17+ si in culmea fericirii
sali spune:
clarisss, mostra de Tom ford tobacco vanilla o mai ai? sau ti-a arestat-o atunci prietena?
nu am vazut Sherlock inca....il am pe dvd....dar vreau sa fac un simultan cu rose, i l-am trimis saptamana trecuta si astept sa ajunga la ea in cateva zile !
rose, sper sa am parte de el, ca fragrancex inca nu a confirmat expedierea! doar ca dupa comanda mea, ascazut nr bucatilor din stoc cu una bucata! eu zic ca e de bine!
ignorati clipul( sau nu ), listen to the music!
http://www.youtube.com/watch?v=LLs-JP5FGAg&feature=related