Club chic(27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Dana draga mea tot fac recherche in legatura cu Guerlain Spirtueuse Double Vanille si ca o prima concluzie asta am "cules" despre el: e o vanilie cu note de bourbon, fin cizelata si peste tot am citit ca e puternic mirosul, deci e exclus sa dam peste un nou Goutal Exquize care ne ia cu note vanilate aerate.
Apare un pic de cedru in el, care zicese ca ar da f bine in toata combinatia si o picatura-doua de rom pt diversitate. Per total am gasit 99% review-uri pozitive, cei care cautau un miros vanilat de exceptie au in Spirtueuse cam tot ce si-ar putea dori. Singurul lui minus e sticla pe care multa lume o gaseste nepotrivita.
Mai ales cand casa Guerlain si-a obisnuit clientii cu astfel de bijuterii:

http://monsieurguerlain2.blogspot.com/2008/06/collection.html

Sali felicitari pt Opium!!! Il stiu bine, asta vara l-am testat de cateva ori. Poesie de Chine e o versiune contemporana a clasicului. E recompus, i s-au inlaturat elementele usor bitter din cel vechi, au adaugat note zemoase de fructe si l-au facut mai purtabil si vara. Vanilia eu zic ca e la fel de prezenta si in Poesie, ea leaga totul si indulceste compozita, iar cand se mai aseaza devine creamy la fel ca clasicul. Abia astept sa il primesti, stiu ca ti se potriveste.

17+ si in culmea fericirii

rose, multumesc mult, apreciez mult ajutorul tau

astept sa gasesc la gramaj mai mic, s-a vandut pe e-bay o sticla cu 20 ml in ea din cei 75 cat are sticla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

clarisss, mostra de Tom ford tobacco vanilla o mai ai? sau ti-a arestat-o atunci prietena?

oho, aproape c'am uitat cum miroase de cand nu mai e. o saptamana si'a tot picurat din el in vene . noi doua nu prea ne potrivim la parfumuri, ei i se potrivea mai bine. e bruneta, are parul bogat, mare, e inalta, platuroasa, indrazneata.... ii venea la fix parfumul. mie incepuse sa'mi miroasa a mastica uneori si nu'l vedeam decat purtat de un barbat (dana, nu dadea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

rose, multumesc mult, apreciez mult ajutorul tau

astept sa gasesc la gramaj mai mic, s-a vandut pe e-bay o sticla cu 20 ml in ea din cei 75 cat are sticla.

cu placere

Sali, o stii sub noul format, SKIN? Misto vocea. Asta e soundtrack-ul unui film cu Jean Reno, dar varianta oficiala a video-ului e bruiata de gloante asa ca am gasit asta:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Clarisss

Citat:

clarisss, mostra de Tom ford tobacco vanilla o mai ai? sau ti-a arestat-o atunci prietena?

oho, aproape c'am uitat cum miroase de cand nu mai e. o saptamana si'a tot picurat din el in vene . noi doua nu prea ne potrivim la parfumuri, ei i se potrivea mai bine. e bruneta, are parul bogat, mare, e inalta, platuroasa, indrazneata.... ii venea la fix parfumul. mie incepuse sa'mi miroasa a mastica uneori si nu'l vedeam decat purtat de un barbat (dana, nu dadea)

Kill all my demons and my angels might die, too (TW)

nu poti sa o intrebi daca nu mai are macar o picatura...pt sali

Mergi la inceput

Clarisss ce e aia mastica ? E de bine sau de rau?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

nu poti sa o intrebi daca nu mai are macar o picatura...pt sali

imi pare tare rau, de ce n'ai spus nimic sali?????
ea deja ofteaza dupa el, asta spuneam mai sus, ca l'a consumat in prima saptamana cand i l'am dat.

Mergi la inceput

Citat:

un fel de tzuica dulceaga(la notele de vf) (sa vezi ce ma scoate dana in fata la careu acum )

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

un fel de tzuica dulceaga(la notele de vf) (sa vezi ce ma scoate dana in fata la careu acum )

nici eu nu am inteles asa ca am tacut chitic

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

nici eu nu am inteles asa ca am tacut chitic

Dana era mai bine daca nu-ntrebam?

Mergi la inceput

nuuuu, bine ca a iesit adevarul la iveala, iar noi ne-am imbogatit vocabularul

Mergi la inceput