Club chic(27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina85

Sali,Clarisss,nu mi-ati spus cum vi se pare Rain-Marc Jacobs...

Mie imi cam place...E singura mostra pe care o am in cantitate mai mare (2.5ml-era cea mai mica sticluta disponibila) si e spray,deci am putut sa dau "pufuri".
Mie nu-mi sugereaza neaparat ploaia ,cat vegetatia luxurianta dintr-o padure tropicala dupa ploaie.Mi s-a parut o aroma mai diferita ,mai aparte,mai rar intalnita...

tocmai intrasem sa caut michimausu' cu I'm in love ca sa'l lipesc de Rain/MJ . hmmm, ce mi'ai facut? acum il vreau!!!
ai avut dreptate, si mie imi miroase a padure dupa ploaie, sau o livada inflorita cu'n proaspat curcubeu desupra... insa nu are nimic in comun cu "padurea" din Chanel no 19, acolo mirreasma e mai de la nivelul solului, mai umbroasa, mai telurica, in Rain parca'mi imaginez aroma de deasupra copacilor uzi, undeva spre varf unde's frunze proaspete, mult aer si lumina, de unde se vede cum se duce furtuna incet (desi, unii zic c'ar semana cu mireasma care preveste ploaia, nu de dupa... ) imi place la prima impresie!

mai am pe maini asa:
Carthusia/Mediterraneo - care'mi miroase doar a coaja de lime. stoaceti o coaja de lime in aer, adulmecati'o si aveti Carthusia. eu altceva nu simt in el. si e ffff persistent, hmmm.
Serendipitous - care'mi aduce aminte de vata de zahar din Cismigiul copilariei. nu mi'ar placea s amiros asa.
Creed Zeste Mandarine Pampelmousse - un citric mai potolit decat Carthusia dar nu'mi spune nimic deosebit...

CArina (multam inca o data!) unde gasim Rain l'ai ochit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

www.helium.com/items/1524544-why-vanilla-perfume-should-be-your-signature-scent" target="_blank">Why vanilla perfume should be your signature scent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

parfumatelor, tocmai ce am spart gheata cumparaturilor on line !
mi-am luat OPIUM POESIE DE CHINE ( editie limitata 2008)!
http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Opium-Poesie-de-Chine-pour-Femme-2692.html
bineinteles pe nemirosite! doar pe documentatelea!

sper sa fie un parfum cu care sa ma simt bine !

http://www.youtube.com/watch?v=Gwnw-lsyQYA

nu mi-e clar: noodles se simtea bine sau rau?

Mergi la inceput

sali, felicitari!

treci si la licitatii, azi abia m-am abtinut sa nu licitez in ultimele minute ...TF, dupa ce l-am urmarit 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

sali, felicitari!

treci si la licitatii, azi abia m-am abtinut sa nu licitez in ultimele minute ...TF, dupa ce l-am urmarit 7 zile

Adica dupa ce ai pierdut atata timp si te-ai uitat timp de 7 zile de la distanta la el nu ai licitat?

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Yupeee!Mi-au venit si mie "vaniloasele"!

Saru'manutza,Clarisss,saru'manutza!!!

Ce surpriza cu mostra de la Caron...
Ma bucur ca le-am mai dat o sansa "caroanelor".Inca de la prima mirosire am ramas contrariata...Paaai... asa ar fi trebuit sa miroase "Nuit de Noel",sau au gresit "tantili" de la perfumedcourt."Montaigne" mie imi miroase a Craciun!A porotocale,a scortisoara si a brad...apoi vine si vanilia...Asta a fost la prima impresie...
Cu indulgenta,la o a doua mirosire,am putut detecta si ceva flori de munte si ,din nou,brad,conifere,conuri de brad...Mie chiar asta imi sugereaza...
Daca n-ar fi fost aproape un secol diferenta intre cele doua formule ,as fi spus ca ,chiar cei de la Caron au facut confuzia.
Asa ca merita Caronul inca o sansa.Nu degeaba foloseste Isabelle Adjani "En Avion"...

Deci,am fost placut surprinsa.
Ceea ce nu pot spune despre "tanti" Goutal.Un parfum mai lipsit de ...substanta,care sa nu-ti spuna nimic,n-am mai mirosit de mult.Pina si despre Creed poti spune ceva,bun-rau,dar ceva.Vanille Exquise nu-ti spune nimic,nici macar vanilia n-am putut-o detecta...

Merci inca o data ,Clarisss si,din punctul meu de vedere Caronul are o bila alba...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Clarisss

CArina (multam inca o data!) unde gasim Rain l'ai ochit?

Kill all my demons and my angels might die, too (TW)

Clarisss,pana la urma gasim Rain chiar de-ar fi sa stam cine -stie-cat pe listele de asteptare de la fragrancex...Sau daca nu,il luam de pe ebay si-l facem jumi-juma ,ca exista numai in varianta de sticloantza de 300ml!!!(glumesc!;nu si cu cantitatea...chiar e numai la 300ml...)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cait

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

sali, felicitari!

Adica dupa ce ai pierdut atata timp si te-ai uitat timp de 7 zile de la distanta la el nu ai licitat?

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

cumparasem deja o jumatate de sticla, 25-30 ml, inca nu am primit-o, dar vroiam sa-mi fac provizii sa nu disparaplus ca daca gasesti e de preferat de cumparat de pe ebay.uk, vine in 7 zile, ce am vazut eu era din USA

Mie Vanille Exquise mi-a mirosit a vanilie, doar atat, ceva simplu, placut, banal.

A mirosit cineva Spiritueuse Double Vanille by GUERLAIN ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina85
Vanille Exquise nu-ti spune nimic,nici macar vanilia n-am putut-o detecta...

pai daca o fi uitat clarisss sa puna dopul dupa ce a prizat...

observati ca acum, daca mi-am comandat OPIUM, mi-am adaptat si vocabularul ....
saptamana asta am fost paranormala, cu Opium trec in faza de addicted !

hai ca am inceput anul cu dreptul, 2 parfumuri de 100 ml comandate in ianuarie...si nici nu s-a terminat luna!
dana si-a luat TOM FORD!
parfumatelor, iesiti la interval cu achizitii, ca de cand cu mostrele astea plimbarete nimeni nu mai risca nimic si uite asa scade piata !

Mergi la inceput

Sali,felicitari si multe succesuri in ramura de-acu' inainte!

Mergi la inceput