Club chic(27)
Raspunsuri - Pagina 7
Clarisss spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carina85 Ati uitat in schimb cine si ce v-a declansat clopotzitu'...Vreau si io protzent! |
uite asa s'a nascut Mafia
[quote]citat din mesajul lui sali hai buna dimineata! nu am timp decat sa va dau o piesa, de pe coloana sonora a lui UP IN THE AIR! http://www.youtube.com/watch?v=QeahROQ716M&feature=related |
cu riscul de'a pica in derizoriu, ce melodie crezi ca am auzit acum 5 minute la radio-guerrilla?
asa ma trece un dor de Armani Mania/Giorgio... nu e un deosebit, dar tare'mi mai placea buchetul happy din el si picanteria.
sali spune:
clarisss, era melodia pusa azi de mine, nu?
seria coincidentelor continua!
tr sa jucam la loteria vizelor, plecam in SUA, e clar!
partieeeeeeeeeeee! obama, here we come!
eu ma uitam aseara la Sinteza pe antena 3 , zicea oana dobre ca-i place clooney, asa a venit vorba si de Up in the air, azi m-am uitat la film pret de 1 minut si mi-a intrat in cap muzica de inceput. mi-a placut si v-am dat-o.
o fi des data si la statii radio, dar eu nu prea ascult radio( mai deloc).
carina, dormi? cred ca da, zici ca locuiesti in state....cand noi dormim tu esti treaza si invers....
rose_selavie spune:
citat din mesajul lui danamiha rose, uite ce am citit despre Un Bois Vanille: "If you´re an obsessive vanilla fan and can handle this extreme gourmand on your skin - then you might find a party friend for life" sunt curioasa daca asa voi percepe aceasta mireasma |
M-as bucura mult sa fie asa si pt tine, fiindca la mine nu mai are sanse si imi pare rau ca si eu caut un vanilat puternic de mult timp si dintre Lutens-uri doar el imi displace.
17+ si in culmea fericirii
danamiha spune:
rose, am renuntat deja la L'Artisan Vanille, multa lume spune ca nu e o vanilie "gurmanda" ci una florala.
Am renuntat si la IL PROFUMO Vanille Bourbon, am inteles ca nu e persistent, intr-o ora nu se mai simte
carina85 spune:
citat din mesajul lui sali carina, dormi? cred ca da, zici ca locuiesti in state....cand noi dormim tu esti treaza si invers.... |
Gata!M-am trezit!
Va mai amintiti?
alinuk spune:
Dragi prieteni,
in primul rand va doresc tot binele din lume pentru inceput de an 2010 si pentru alti multi ani de aici incolo - voua si tuturor celor care va sunt dragi
sunt o mamica cu doi copilashi sanatosi...stelutza de 2007 si licurici de 2009 si am venit printre voi sa va lansez o invitatie...de ce nu!?.. o provocare
iat-o
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487
va rog sa va rupeti cateva minutele din timpul vostru si sa reflectati putin / stim toate cat de dureros este ca cineva apropiat sa fie intr-un impas de sanatate (vezi solidaritatea pt Davidutzul nostru bolnavior de la licurici), haideti sa sprijinim un demers facut pentru niste copilashi!
va rog si pe voi din suflet sa va ganditi si poate gasiti o modalitate de sprijin
poate stiti la vreo firma ceva unde nu au virat impozitele...se pot directiona pana in 0.3% din cifra de afaceri sau 20%din imp datorat catre cazuri umanitare in loc de virat la stat
sau poate aveti vreun prieten care sa fie de acord sa completeze declaratia 230 pt aces scop (cei 2% din imp pe 2009 care daca nu e directionat concret catre un ONG/Asociatie Umanitara se duce la bugetul statului oricum....)
sau orice alta idee de sprijin e binevenita
s'auzim de bine,
Doamne Ajuta!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
cait spune:
Ola fetelor..Dar scrieti nu jucarie pe aici
Eu nu am mai mirosit nimic, ma tin departe de magazine, fara tentatii fara nimic.
Astept sa termin Wish-ul de la chopard si sa dau o comanda de Juicy pe fragrancex..Apropo un parfum comandat pe 31dec a ajuns ieri aici , deci fac cam 3 saptamani pe drum.
Pe mai tarziu.Ma duc sa-mi recuperez niste produse.va pup
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
sali spune:
stie cineva cum este MURMURE de la Van Cleef &Arpels?
http://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Murmure-1097.html
danamiha spune:
citat din mesajul lui sali stie cineva cum este MURMURE de la Van Cleef &Arpels? http://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Murmure-1097.html |
daca retin eu bine, blue eyes a avut parfumul si l-a vandut, cred ca a pastrat doar crema pt corp
carina85 spune:
Sali,Clarisss,nu mi-ati spus cum vi se pare Rain-Marc Jacobs...
Mie imi cam place...E singura mostra pe care o am in cantitate mai mare (2.5ml-era cea mai mica sticluta disponibila) si e spray,deci am putut sa dau "pufuri".
Mie nu-mi sugereaza neaparat ploaia ,cat vegetatia luxurianta dintr-o padure tropicala dupa ploaie.Mi s-a parut o aroma mai diferita ,mai aparte,mai rar intalnita...
Si ca sa fiu in ton: