Club chic(27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

este pt ultima oara cand iti spun...

hai ca mi'a stat inima in loc, cateva secunde m'am gandit daca sa citesc mai departe sau nu
sali, eu zic sa punem de'un srl impreuna si de manuta amandoo il umilim pe Aliodor si pe toti de'un leat cu el. flacara salisss ? dar mai avem de lucrat la detalii ca uite, ni s'o aratat clopotelul la parfumuri diferite.

Citat:

ca nu stiu daca ma crezi...

glumesc, normal ca te cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Incep sa imi formez o parere despre Caron. Dupa cum le descri Clarisss si din ce-am mai citit parerea generala este ca notele aldehidice predomina puternic. Presupun ca au ceva in comun toate, mai neobisnuite ca miros. Eram tare curioasa de ce prefera Isabelle Adjani En Avion de Caron. Il stiti? Blue-eyes, poate tu?

17+ si in culmea fericirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clarisss
sali, eu zic sa punem de'un srl impreuna si de manuta amandoo il umilim pe Aliodor si pe toti de'un leat cu el. flacara salisss ? dar mai avem de lucrat la detalii ca uite, ni s'o aratat clopotelul la parfumuri diferite.

[
Kill all my demons and my angels might die, too (TW)

dupa ce o sa facem noi salisss srl , aliodor o sa si doreasca sa nu se fi nascut!
oricum, eu tintesc sus, zic sa intram direct in politica mare, ne incalzim un sezon cu sarkozy si apoi trecem oceanul !

deal?

rose, am vazut in Bucuresti En avion, am si scris atunci ca m-a intrigat denumirea, dar nu am incercat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

rose, uite ce am citit despre Un Bois Vanille:

"If you´re an obsessive vanilla fan and can handle this extreme gourmand on your skin - then you might find a party friend for life"

sunt curioasa daca asa voi percepe aceasta mireasma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:

dana, unde ai gasit ca perfume emporium livreaza in ro?

si pe cati bani?

Sali,am simulat o comanda pe perfumeemporium si asa am vazut ca livreaza in Ro cu taxa de 15$.

Insa ,cautand cupoane de reduceri pt acest site,am dat peste plangerea unui londonez care spunea ca a facut o comanda la ei anul trecut si nu si-a vazut nici produsele si nici banii inapoi nici pana in ziua de azi.Tot el spunea ca a mai citit si alte plangeri ale altor persoane care au patit la fel ca dansul,comandand de pe acest site.Asa ca nu sunt de incredere...

Ma entuziasmasem si eu pentru ca gasisem niste parfumuri mai vechi care nici nu stiu daca se mai produc:Kenzo-Parfum D'Ete (varianta veche, cu frunza sablata) www.perfumeemporium.com/womens-perfume/4502/Parfum-D%27Ete.html" target="_blank">http://www.perfumeemporium.com/womens-perfume/4502/Parfum-D%27Ete.html si Kookai-L'eau de Kookaiwww.perfumeemporium.com/womens-perfume/13903/L%27eau-De-Kookai.html" target="_blank">http://www.perfumeemporium.com/womens-perfume/13903/L%27eau-De-Kookai.html.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Clarisss
[ primul gand care mi’a trecut prin minte cand l’am mirosit a fost un clinchet de clopotel (hai ca parfum asociat cu’n sunet n’am mai vazut dar asta am simtit, poate si din cauza numelui).

Kill all my demons and my angels might die, too (TW)

este pt ultima oara cand iti spun, ca nu stiu daca ma crezi, acum vb serios: aseara prima imagine care mi-a venit in cap cand am mirosit AMOUAGE-ul a fost aceea a unui clopotel. m-am gandit daca auriu sau argintiu si a iesit clar argintiu.
nu am scris totusi pe forum, nu pt ca nu am vrut sau mi s-a parut aiurea, dar am uitat, acum mi-am amintit, cand ai zis si tu.

senzatia de gaina in gramada am avut-o si eu aseara, mai am multe de incercat de la carina!

Eheheeei,voi cele cu clopotzei argintii/aurii...Ati uitat in schimb cine si ce v-a declansat clopotzitu'...Vreau si io protzent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

hai buna dimineata!
nu am timp decat sa va dau o piesa, de pe coloana sonora a lui UP IN THE AIR!
http://www.youtube.com/watch?v=QeahROQ716M&feature=related

[purple]carina, e clar ca renuntam la perfumeemporium!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Geniest chiar de pe site la Mugler poti verifica. In cutie pe capac e trecut un cod si il introduci pe site ca sa devii mebru, prin asta ai si certitudinea ca e un produs original. Am primit de la ei o proba de crema de corp Alien, in posta, 10 ml. Periodic mai trimit mici atentii.

17+ si in culmea fericirii

Multumesc frumos Rose si scuze ca m-a lasat memoria.
Multumesc frumos si Danei . Nu, nu am cedat, insa am luat de pe aoro.ro un parfum barbatesc de la Mugler...

Sa aveti o zi superba !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

geniest, e ok parfumul barbatesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Nu pot verifica deocamdata. E cadou pt. sot si o sa-l desfacem pe 6 februarie.

Mergi la inceput