Club chic(27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina85

Dana,am gasit un site unde sunt multe mini-uri (poate il stiai) si livreaza si in Ro.www.perfumeemporium.com/womens-perfume/8" target="_blank">http://www.perfumeemporium.com/womens-perfume/8

cunosc site-ul, nu stiam ca livreaza in RO.

cat e transportul?

Mergi la inceput

carina, prefer mostre decat miniaturi, daca imi place ceva imi iau un...litru

geniest, deci nu ai lasat alienul sa il iei din Roma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

sunt in asteptarea lui tabacco vanille

Simt acolo un amor clandestin . Mi-a spus Hypnotic Poison ca se teme ca-l tradezi, dar l-am linistit spunandu-i ca se vor impaca foarte bine impreuna ca sunt din aceeasi familie de vanilate.

17+ si in culmea fericirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Geniest chiar de pe site la Mugler poti verifica. In cutie pe capac e trecut un cod si il introduci pe site ca sa devii mebru, prin asta ai si certitudinea ca e un produs original. Am primit de la ei o proba de crema de corp Alien, in posta, 10 ml. Periodic mai trimit mici atentii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

sunt in asteptarea lui tabacco vanille

Simt acolo un amor clandestin . Mi-a spus Hypnotic Poison ca se teme ca-l tradezi, dar l-am linistit spunandu-i ca se vor impaca foarte bine impreuna ca sunt din aceeasi familie de vanilate.

tocmai m-am logat pe basenotes.com ca sa mai pot citi despre parfumuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

dana, unde ai gasit ca perfume emporium livreaza in ro?

si pe cati bani?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

dana, unde ai gasit ca perfume emporium livreaza in ro?

si pe cati bani?

carina a zis, eu nu am verificat

Mergi la inceput

clarisss, pot sa sper ca nu te-a impresionat creed-ul pana intr-atata incat nu mai poti nici macar sa ne zici parerea ta, la cald?

ca nu pot sa zic la rece, in contextul in care vad eu acest CREED!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

carinaaaaaaa, treci la pupat . aim spiciles, noi vorbisem de 2 picaturi din 2(doua) mostre si tu’mi trimiti un brat de miresme. nici nu stiu la care sa ma opresc intai, sunt ca gaina in gramada, esti fantastica!

uite, prima oara m'am infipt in Nuit de Noel (pupic) si’a avut dreptate Sali, Caroanele nu’s de nasul meu. e ascutit, intepator si tot in genul aldehidic. primul gand care mi’a trecut prin minte cand l’am mirosit a fost un clinchet de clopotel (hai ca parfum asociat cu’n sunet n’am mai vazut dar asta am simtit, poate si din cauza numelui). are multe in comun cu Montaingne, doar ca acesta(M) lasa’n urma mireasma florala mai rotunda parca, o sa vezi (au ajuns?). ma bucur tare mult ca l’am incercat, mai ales ca nu ma asteptam dar si pt ce scria pe plic.

si al doilea a fost Love in White, curioasa fiind daca ce’mi aminteam e real.. iti spun sincer ca prima data cand l’am testat (de la o prietena) nu stiam nimic despre el, nu citisem nimic despre love in white & love in black si mi s’a parut un floral fumuriu interesant care nu semana cu nimic incercat anterior (poate asta m'a atras?). flori uscate si un aer medieval simtisem atunci dar n’am facut asocierile pe care le fac acum in minte citind atatea pareri despre el. dreptpt care… mmmno! nu mi l’as lua dar nici nu’mi evoca situatii lugubre (inca, mai insist). tie cum ti s'a parut?

fug sa ma spal pe maini si mai incerc si altele dar din cauza de amprenta caron nu stiu daca nasul meu mai simte (alt)ceva in seara asta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Clarisss
[ primul gand care mi’a trecut prin minte cand l’am mirosit a fost un clinchet de clopotel (hai ca parfum asociat cu’n sunet n’am mai vazut dar asta am simtit, poate si din cauza numelui).

Kill all my demons and my angels might die, too (TW)

este pt ultima oara cand iti spun, ca nu stiu daca ma crezi, acum vb serios: aseara prima imagine care mi-a venit in cap cand am mirosit AMOUAGE-ul a fost aceea a unui clopotel. m-am gandit daca auriu sau argintiu si a iesit clar argintiu.
nu am scris totusi pe forum, nu pt ca nu am vrut sau mi s-a parut aiurea, dar am uitat, acum mi-am amintit, cand ai zis si tu.

senzatia de gaina in gramada am avut-o si eu aseara, mai am multe de incercat de la carina!

Mergi la inceput