Club chic(27)
Raspunsuri - Pagina 15
danamiha spune:
sali, cred ca Ariana isi doreste enorm de mult un , dar nu cred ca e, oricum noi ii dorim sa fie cat mai repede
mihaeladm spune:
Pai tie iti plac astea si am tinut minte pt ca si mie imi plac.Ca sa nu mai zic ca ziceai de filmul cu Sherlock, pe care vreau si eu sa il vad.
M-ai prins.
sali spune:
dana, nici nu mi-am dat seama! am crezut ca daca scrie"viitoare mamica" este deja insarcinata!
arianna , iarta-ma daca am facut o gafa!
mihaela, care "astea" ? cu avocati, procese, etc? ca nu mi dau seama!
nu-mi aminti, ca maine chiar am un proces dimineata, apoi merg la politie, o sa vad numai robe si uniforme in fatza ochilor! o sa ma dau cu lolita, am inceput de azi dupa masa, asa o tin si maine !
sunt ca alcoolicii! un puf e prea mult si 100 , prea putin!
daca vrei sa vezi Sherlock, de ce nu te uiti ?
mihaeladm spune:
Pai da, astea cu procese, ai mai povestit tu ceva si mi-a ramas in memorie.
Filmul cu Sherlock nu il am si nici nu am unde sa il vad, la mine in oras nu mai sunt cinematografe.
Bafta maine, sa ai o zi usoara!
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaeladm Filmul cu Sherlock nu il am si nici nu am unde sa il vad, la mine in oras nu mai sunt cinematografe. Mihaela |
pe dvd player sau pe pc ( sau on line )? nu e buna nici o varianta din astea?
daca ar fi sa vad la cinema....cand merg in mall prefer sa hoinaresc sau sa stationez prin parfumerii!
mihaeladm spune:
Da, am DVD la calculator, insa nu am filmul asta.
Nu am mai instalat programe dubioase pe calculator dupa ultima reinstalare si asa ca nu prea mai am cum sa fac rost de filme.
Iar la Mall eu chiar m-as duce la cinema, daca ar fi, nu am mai fost intr-o sala de cinematograf de prin 2003 sau 2004.
Stiu ca am fost ultima oara la filmul 'Occident'.
sali spune:
citat din mesajul lui mihaeladm Da, am DVD la calculator, insa nu am filmul asta. Nu am mai instalat programe dubioase pe calculator dupa ultima reinstalare si asa ca nu prea mai am cum sa fac rost de filme. Iar la Mall eu chiar m-as duce la cinema, daca ar fi, nu am mai fost intr-o sala de cinematograf de prin 2003 sau 2004. Stiu ca am fost ultima oara la filmul 'Occident'. Mihaela |
mihaela, intotdeauna se gaseste o solutie!
doar sa spui!
sali spune:
noapte buna!
ca veni vorba de seriale, ce mi placeau rochiile "lucioase " ale lui maddie din asta:
http://www.youtube.com/watch?v=3QTVtAsVrEg&feature=related
nu mai zic de :
http://www.youtube.com/watch?v=5VWyX9II7tc
Arianna_M spune:
Sali.....stai linistita nu ai facut nici o gafa .....nu sunt inca .....daca ma ajuta Bunul D-zeu am sa fiu anul asta
Dana....m-a "citit" foarte foarte bine
pe parfumuri nu mai stiu exact cat am dat , bonul in am in masina....oricum hermesul a fost in jur de 300 ron iar shalimar -280 -1.7 oz sau invers .....in fine.....mi-am luat si niste farduri si de aia nu stiu exact.....oricum o caruta de bani.
Viitoare
Arianna_M spune:
citat din mesajul lui danamiha e simplu, poti sa-l suni pe baiat la acest numar: 0768687930, ii spui ce vrei, ii dai adresa, e de treaba. am stocul lui si vad ca are Shalimar tester, EDP, 75 ml la 189 lei, iar de la Hermes are doar 24 Fabourg, dar aduce la comanda |
Multumesc frumos pt numar , tipul este de la esentedelux ?
apropo.....am mai mirosit de la Hermes -Hermes Eau D'Orange Verte de barbat si mi-a placut foarte tare.....este fresh , floral merge de minune vara in concediu
Viitoare