Club chic(27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

carina, cum a fost pizza?

Dana,sar'manuta de intrebare!A fost buna,buna,buuuuunaaaa!E genul de pizza care e la fel de buna si a doua zi incalzita la microunde!

Sali,tu ai vazut cu ce caractere scrie Arianna?!Mov si de 3 ori mai mari decat ale tale.Te-a cam luat...Ai grija ce faci cu flacarica;daca nu dati drumul la firma (SALISSS) cat mai repede,o sa o faca altii in locul vostru!

Pupici si o saptamana buna va doresc (in special maine,tie,Sali)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina85

Sali,tu ai vazut cu ce caractere scrie Arianna?!Mov si de 3 ori mai mari decat ale tale.Te-a cam luat...Ai grija ce faci cu flacarica;daca nu dati drumul la firma (SALISSS) cat mai repede,o sa o faca altii in locul vostru!

Pupici si o saptamana buna va doresc (in special maine,tie,Sali)!

Neatza ,
.......de cand ma stiu nu cred k mi-a placut alta culoare ,orice este mov pt mine este foarte frumos .....

Viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Citat:

e simplu, poti sa-l suni pe baiat la acest numar: 0768687930, ii spui ce vrei, ii dai adresa, e de treaba.

am stocul lui si vad ca are Shalimar tester, EDP, 75 ml la 189 lei, iar de la Hermes are doar 24 Fabourg, dar aduce la comanda

Multumesc frumos pt numar , tipul este de la esentedelux ?

apropo.....am mai mirosit de la Hermes -Hermes Eau D'Orange Verte de barbat si mi-a placut foarte tare.....este fresh , floral merge de minune vara in concediu

Viitoare

da, de la esentedelux, chiar azi primeste marfa, poti sa-l contactezi si pe mess ID esentedelux1 si sa ceri mereu noul stoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:

da, de la esentedelux, chiar azi primeste marfa, poti sa-l contactezi si pe mess ID esentedelux1 si sa ceri mereu noul stoc

Multumesc !
Esti o dragutza

Viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

avem uniforma purple azi? eu sunt rebela, doar ma stiti

carina, dar elixir de merveilles l'ai incercat? cred ca Eau de M o sa'l am pt la vara, pe langa cristalle eau verte.

eu ieri am dat iar cu nasul in Coco edp si edt si iar am am avut senzatia ca fiecare intalnire cu parfumul asta e ca o regasire karmica, ce mi'ar fi placut sa'l port azi... dar gata cu lamentarile, pana luna viitoate o sa'l am. am zis!
Rose? tu esti cunoscatoare in ale Chanelului, cum ti se pare diferenta intre etp si edt la Coco? (in afara de persistenta)

pe princiupiul zombie at work (eu) - http://www.youtube.com/watch?v=DNT7uZf7lew

o saptamana frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clarisss

avem uniforma purple azi? eu sunt rebela, doar ma stiti

carina, dar elixir de merveilles l'ai incercat? cred ca Eau de M o sa'l am pt la vara, pe langa cristalle eau verte.

eu ieri am dat iar cu nasul in Coco edp si edt si iar am am avut senzatia ca fiecare intalnire cu parfumul asta e ca o regasire karmica, ce mi'ar fi placut sa'l port azi... dar gata cu lamentarile, pana luna viitoate o sa'l am. am zis!
Rose? tu esti cunoscatoare in ale Chanelului, cum ti se pare diferenta intre etp si edt la Coco? (in afara de persistenta)

pe princiupiul zombie at work (eu) - http://www.youtube.com/watch?v=DNT7uZf7lew

o saptamana frumoasa

Kill all my demons and my angels might die, too (TW)

La asta n-as putea sa-ti raspund precis, fiindca eu merg pe principul ca ETD e o varianta mai slab persistenta. Nici nu am testat COCO edt, de apa de parfum am fost mereu indragostita .
In schimb despre Allure EDT am citit ca e mult diferit fata de EDP. Din review-uri reiese ca ar fi 2 tabere distincte de adoratori, la unii la place varianta mai light. Din ce am acum, Allure, Coco, Mademoisselle, Chance si Cristalle toate sunt ape de parfum,nu le-am incercat in varianta edt.

Arianna bine ai venit si pe la noi! Sa ti se indeplineasca marea dorinta cu bebelu cat mai repede .
Hermes eau d'Orange Verte eu din cate stiu este un parfum unisex, poate ii dai o sansa daca spui ca ti-a placut. Merge de minune pe caldura.

18+ si in culmea fericirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Fetelor azi ma duc la mirosit! Am pe lista un Declaration Cartier pt Sali. Spune-ti-mi daca vreti sa testez si pt voi ceva ce sunteti curioase cum e. Plec in 2 ore abia.

Azi noapte am dormit neintrerupt si am avut mai multe vise. Intr-unul din ele se facea ca Sali mi-a trimis un plic parfumat.
In plic era o scrisoare pe o hartie fina alba si cu un model ornamental cu niste flori desenate pe ea si era toata data cu un parfum cum numai in vis pot simti si ti-e greu sa-l descrii. Era floral, dar unul foarte foarte placut, nu gen Love in White, bineinteles . Nu era nimic scris pe hartie, nici un rand, se pare ca Sali a vrut sa lase totul invaluit in mister. Acum treaza fiind (sper)incerc sa-mi dau seama daca exista in realitate parfumul respectiv sau nu.
Poate gasesc azi unul care e ca el si va zic care a fost.

Mergi la inceput

rose, ce bine ca pleci la mirosit

nu dai o fuga si pana la Paris sa-mi spui totusi cum e pe testate http://cgi.ebay.com/BNIB-GUERLAIN-Spiritueuse-Double-Vanille-75ML-SEALED_W0QQitemZ260542890052QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3ca9910044

te rog muuult de tot daca vezi ceva din urmatoarele sa incerci pt mine:

1. Farmacia SS. Annunziata Vaniglia del Madagascar Parfum

2. L'Artisan Havana Vanille

3. Parfums de Nicolai Vanille-Tonka

4. Le Labo Vanille 44 - Paris exclusive, am inteles ca se gaseste doar la Colette

5. Indult Tihota

6. M. Micallef Note Vanillée

7. Parfums de Nicolai Vanille Intense EDP

8. Montale Vanilla Absolu

sunt f.curioasa cum sunt parfumurile de la Nicolai, nici nu am stiut ca Patricia de Nicolai e nepoata lui Guerlain.

de fapt sunt curioasa cum sunt...toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Fetelor azi ma duc la mirosit! Am pe lista un Declaration Cartier pt Sali. Spune-ti-mi daca vreti sa testez si pt voi ceva ce sunteti curioase cum e. Plec in 2 ore abia.

Azi noapte am dormit neintrerupt si am avut mai multe vise. Intr-unul din ele se facea ca Sali mi-a trimis un plic parfumat.
In plic era o scrisoare pe o hartie fina alba si cu un model ornamental cu niste flori desenate pe ea si era toata data cu un parfum cum numai in vis pot simti si ti-e greu sa-l descrii. Era floral, dar unul foarte foarte placut, nu gen Love in White, bineinteles . Nu era nimic scris pe hartie, nici un rand, se pare ca Sali a vrut sa lase totul invaluit in mister. Acum treaza fiind (sper)incerc sa-mi dau seama daca exista in realitate parfumul respectiv sau nu.
Poate gasesc azi unul care e ca el si va zic care a fost.

Rose,te rog mult,daca te tine nasul si stomacelul de,poti sa incerci si pt mine niste Bond-uri?

-Central Park
-Eau de New York
-Little Italy

Mersi frumos!

Mergi la inceput

roseeeeeeeeeeee, am uitat de Bond no 9 - Coney Island

sper ca nu regreti ca ne-ai intrebat

Mergi la inceput