Club chic(27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clarisss

Citat:
citat din mesajul lui danamiha
[clarisss nu o primeste pt ca nu vreau sa aiba probleme la volan daca o opreste politia si e data cu TF, sa creada ca

hihihiiiii, stiam eu ca ma iubesti

Kill all my demons and my angels might die, too (TW)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Maaamaaa...Daca-ti sti ce frig e la noi...Sunt -21 grade!

Clarisss,uite ca stau cu hartiuta cu Eau des Merveilles sub nas,si atat cat poate percepe nasul meu infundat,zice ca e foarte,foarte placut.E usor amarui si condimentat,parca se simte si putin brad si ,bineinteles,violetele...E o combinatie castigatoare , zic eu,si pentru vreme mai rece.Si,da,are acel "ceva" caracteristic casei Hermes.Imi pare rau doar ca nu l-am incercat si pe piele...

Acum am sub nas hartiuta cu Ricciu Ricciu-machiu-pichiu care,nici el ,nu e rau deloc...Initial mi-a mirosit cumva a struguri negri,dupa aceea ,cand am ajuns acasa am vazut ca are in compozitie rubarba ,si am zis ca asta o fi fost (oricum habar nu am cum miroase rubarba) .Ma asteptam,dupa cate ati povestit, sa fie mai aspru,sa miroase mai condimentat,mai dark,mai de concert rock...Mie mi se pare un fructat interesant (in nici un caz light...),atat.Si , din nou nu l-am testat pe piele...

Mi-au picat ochii si nasul si pe She Wood si SW-Velvet forest si acum ma intreb,Clarisss,sigur ai incercat SW simplu,pentru ca pe sticlute nu se face diferentierea ,ci doar pe portiunea de lemn din partea superioara a sticlei ,acolo scrie ce-si-cum...Mie Velvet Forest mi-a parut asa,cam lesinat...Dar mai trebuie studiat...

Duminica placuta!
Eu astept pizzaaaaaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Hello ,

dupa ce am lecturat aproape toate capitolele ......am luat si eu "microbul" de la voi ....asa k astazi am plecat la mirosit ...si am venit acasa cu Hermes -Eau des Merveilles si Guerlain Shalimar mi-au placut ambele in egala masura .

Urmatorul pe lista este Givenchy-Organza

Felicitari pt descrierile facute , se vede k aveti nas de parfumier

Viitoare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Hello ,

dupa ce am lecturat aproape toate capitolele ......am luat si eu "microbul" de la voi ....asa k astazi am plecat la mirosit ...si am venit acasa cu Hermes -Eau des Merveilles si Guerlain Shalimar mi-au placut ambele in egala masura .

Urmatorul pe lista este Givenchy-Organza

Felicitari pt descrierile facute , se vede k aveti nas de parfumier

Viitoare

Ariana, felicitari pentru achizitii, sa le porti cu placere!
De unde le-ai cumparat?

carina, cum a fost pizza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:

De unde le-ai cumparat?

Multumesc !!!

le-am luat din mall-sephora .
as vrea sa fac comanda si pe net , dar nu prea stiu unde....m-am tot uitat pe esentedelux.....dar nu stiu ce sa fac

Viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Abia azi am reusit sa intru pe forum, merge atat de greu...
Stie cineva cum miroase Salvador Dali Eau De Ruby Lips?
Pe fragrantica recenziile par ok.

Geniest, ce noutati mai ai?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

De unde le-ai cumparat?

Multumesc !!!

as vrea sa fac comanda si pe net , dar nu prea stiu unde....m-am tot uitat pe esentedelux.....dar nu stiu ce sa fac

Viitoare

e simplu, poti sa-l suni pe baiat la acest numar: 0768687930, ii spui ce vrei, ii dai adresa, e de treaba.

am stocul lui si vad ca are Shalimar tester, EDP, 75 ml la 189 lei, iar de la Hermes are doar 24 Fabourg, dar aduce la comanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:

arianna, felicitari pt sarcina!

felicitari pt parfumuri, super faine ambele!

DAR! se poate sa cumperi din mall?
tu nu ai vazut ca regula de aur in CLUB CHIC ( ma rog, una din ele) este sa nu cumparam din mall, oricum s-ar numi el?

acum, asta este dar sa nu se mai intample!

si , daca mai ai bonul, zi mi si mie daca vrei, de curiozitate, cam cat mai costa parfumurile in magazin?
ca eu una de mult nu ma mai uit la preturi, pt noi magazinul reprezinta doar acel loc in care mergem sa testam pt a sti ce sa ne comandam on line !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Sali, daca poti, sa dai acum pe Hallmark, este 'The good wife', azi sunt primele doua episoade, de la 20 la 22. Tipa a luat Globul de aur pentru acest rol. Sunt si eu curioasa cum e serialul.
In secunda asta sunt reclame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaeladm

Sali, daca poti, sa dai acum pe Hallmark, este 'The good wife', azi sunt primele doua episoade, de la 20 la 22.

why me?

Mergi la inceput