Targoviste (10)
Raspunsuri - Pagina 15
mihaser spune:
Salutare!
Suntem mai bine! Azi merg cu ea la control! 
Laura dar nu esti mica la 164cm...asa am si eu!
Baietii e bine sa fie mai inalti putin...eu pe Cri vreau sa-l dau la tenis. ![]()
Laura cu baiat...Laura cealalta are si fata dar si doi gemeni super frumosi 
Flori din toamna incepi sa lucrezi? Ce fain...sper ca si eu incepdin toamna in cel mai optimist scenariu!
Bianca multumesc! Asa am patit si eu la sarcina cu Eli...pana la 20 de sapt era baiat (Stefan) ![]()
Cristina ar fi fain sa ramaneti acolo toti! Tin pumnii sa va acomodati!
Ma bucur ca va plac fotografiile...secretul e aparatul...e performant si are un obiectiv fix ideal ptr portrete. E nemaipomenit!
Pup Laurita, Onitza si Otilia! 
Otiliav spune:
Neata si de la mine.
Pitzinuca, ma simt bine, a crescut burta, il simt pe bb. Mie nu mi s-a intamplat sa greseasca sexul, l-am aflat la fiecare sarcina la 4 luni si zau ca nu-mi convine sa se schimbe. Pai ce-i asta.
Si pe mine m-a tentat nascutul in apa, ba la prima internare aveam si cada. Insa nu am putut renunta la epidurala, mi-au pus-o la dilatatie 6 din cauza cezarienei dar tot a fost bine. Tu ai ceva curaj 
Miha ce s-a schimbat Eli. Sanatate multa!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 19+ 
eLaura spune:
Muah, muah! :)
Ce faceti in week-end? Noi vrem sa iesim, unde 'om vedea cu ochii, nu stim inca, dar musai vreau sa batem o minge intr-o poienita, ceva in natura...
Miha, sunt mica, mah, ca am 60 de kile
si inca pe-atat muschi, hehe! Adica am conformatie de atleta, asa, picioare zdravene, maini sanatoase, zdrahoanca asa!
Bine ca Eli e mai bine! Asa cresc toti picii puternici, mai cu muci, mai cu tuse, o burtica, un necaz cu una alta! Pupa fata si ia-i ceva pentru sufletelul ei!
Laura rocks! Si gemeni?! Brava femeie!
Otilia, bucura-te si de experienta asta! Ce spun fetele? Cred ca-s duioase tare cand vine vorba de burtica ta...
V-am pupat pe toate, sa fiti frumoase si vesele in week-end!
ginye55 spune:
Neatza!
eLaura poate bagam o intalneala luni seara. Te sun cand ajung in parc. 
Miha teoretic incep in toamna...practic vedem ce post gasesc
...sau daca gasesc.
Sunt optimista. Am inteles ca in oras sunt ceva posturi pe educatoare. ![]()
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
tuinea spune:
'Neata!
Miha insanatosire grabinca! Sper sa nu fie nimic serios.
Flori asa sunt unii copilasi: unii nu dorm, altii nu mananca... Sper sa fiti cat mai somnorosi. Roxy este mai bine. Nu a mai plans saptamana asta deci situatia se imbunatateste.
Eu am terminat sambata cap.5 si azi am la 10.30 meeting cu seful. Sper saptamana viitoare sa inmanez.
Noi am fost in weekend in niste calatorii superbe. Am sa pun si pozici. Vremea a fost superba.
Fug ca intru si la targovisteni o secunda.
va pupic si numai bine!
Laura XXX spune:
Buna targovistencelor
A dat caldura si pe la noi prin targ, asa ca am petrecut si noi tot we pe afara. Cristina pe unde umbli pe la targovisteni? Spune-ne si noua sa venim si noi.
In alta ordine de idei, au rasarit peste tot gropile si daca inainte erau acoperite de zapada, acum bat tot orasul de la scoala pana la gradinita si fac slalom printre ele
- asa-mi trebuie daca nu am facut in timpul scolii de soferi ![]()
Laura, fetita mea a facut cursuri la palat anul trecut dar acum suntem prea ocupate
asa ca nu am mers. Am auzit ca profesoara de spaniola de la palat e de nota 10. Noi ne gandim sa ne inscriem din toamna la scoala populara de arta. Ma bucur ca ai gasit antrenor de baschet. Se face si inot,la Pucioasa si la Teis la unitatea militara. Lasa ca mai vorbim, daca va intalniti poate reusesc si eu sa scot piticii.
sper ca pitzinuca s-a adaptat deja, ca se simte mai bine. nici eu nu m-am simtit ca acasa de la inceput, dar acum ca au trecut ceva ani ... e mult mai bine. cred ca stie ca printre noi e mereu binevenita. (p.s. si eu am nascut la Bucuresti, parerea mea e ca spitalul de aici e condus de mafie, nu de medici)
cristina ce bine ca sunteti toti trei acolo! mai tin minte cand plangeai de dorul lor si speram sa ii poti avea langa tine cat mai curand!super ca va faceti timp de excursii!
va pup si ne vedem prin oras!
Eseea spune:
fetelor, nu va place nimic de la bazar sau nu vreti sa "vindeti" ceva ?
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
toti banutii vor merge pt copii bolnavi, bebelusi ca si ai nostri iar tu te vei alege cu lucruri f ieftine pt tine si bb, f frumoase, unele de firma ff buna.
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
eLaura spune:
Hehe, se vede ca a venit primavara, mai rar picior de mamica pe-aici... Azi am auzit la TV ca in maxim 3 zile vine si vara, 28-30 de grade la sfarsitul saptamanii!
Laura, mi-ar placea sa ne vedem! Si mi-ar mai placea si sa mearga fiu-meu la spaniola, doar ca momentan chiar nu ar avea cum: merge de 2 ori la baschet la CSS si de 2 ori la piscina la Pucioasa (ma rog, aici o sa mai mergem cat ne mai permitem, drum+ore+ceai pe-acolo, cam greu pentru finantele casei
).
Flori, ma uitam azi la picii de la leagane, ati iesit?
Va pup, pe curand!
ginye55 spune:
eLAura aseara am stat pana pe la 7 in parc. DAr...am pierdut nr tau de tel.
De fapt...mi s-au sters toate contactele din tel. Am ceva probleme cu el.
Probabil voi fi si diseara. O sa fiu intr-un trening albastru si parul prins in coada. Nu stam la leagan ca nu-i mai palce lui Edi. Suntem la topogane, la casutele pt copii mici. Daca ma reperezi trage-ma de mana. 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
mihaser spune:
Saluti!
sunt epuizata...moarta de emotii...Am avut ieri 2 party-uri pentru Cri...unul la gradi si unul la un loc de joaca...Au fost senzatie!
Azi merg la un interviu...again! Sper sa fie ultimul...sa ma angajez!![]()