Targoviste (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cristian, multa sanatate!
Eli, ce baiat mare ai. Bafta la interviu!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 20+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Miha sa-ti traiasca flacaul! Bafta la interviu!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

fetelor, va multumesc de primire, inca odata. deocamdata nu cunosc pe nimeni, ca nu am avut timp, am tot fost prinsa in proiectele pe la bucale...

elaura - cand veniti la inot nu vrei sa ne vedem? eu tocmai am auzit de chestia asta si neaparat vreau sa il inscriu pe fiu-meu. si stau si aproape, cat il astpeti tu pe copil putem palavragi. iti trimit pe PM mobilul meu.

miha - iti tin pumnii!!! poate in weekend dai party si pt tine, in cinstea jobului! la multi ani pt baietel!

otilia - mi-a mai pierit avantul cu nascutul in apa sau NVDC, am vb cu dr asta care se ocupa si chiar el mi-a zis ca el a facut asa ceva dar sunt anumite riscuri, nu stiu zau ce sa zic...

cristina - asteptam pozele!

fetelor, daca veti ne putem vedea in we in parc, daca nu iesiti prin alte parti.

va pup, un sfarsit de saptamana cat mai insorit!

eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eLaura spune:

LA MULTI ANI, FLORI! La multi ani tuturor celor care au in casele si-n sufletele lor!
Miha, sa-ti fie baiatul sanatos, cuminte si ascultator! Mdeah, asa se spune, da#539; ei sunt doar copii iubiti sa rasfatati, sic! Altfel, ce vesti de la interviu?
Pitzinuca, noi venim 5 mamici cu 5 copii in Pucioasa, de regula stam la o cafea/ceai in timpul sedintei lor de inot... te astept si pe tine pe-acolo, bine?
Ma gandeam la vorba noastra, cum e de Florii, e si de Pasti... valeu, nu vreau sa ploua, sa bata vantul... da' lasa ca suntem noi vesele si bucuram si vremea!!
Va pup!

Mergi la inceput

eLaura ...intrebare: de la ce varsta se poatre merge la bazinul de inot in Pucioasa?
Cat despre vorba aia...nush, e relativa treaba: anul trecut de Florii a plouat, dar de Pasti a fost frumos. Eu asa imi amintesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eLaura spune:

Buna seara, dragelor!
Flori, nu stiu sa-ti spun, merg insa maine si intreb atunci, bine? Azi am fost cu rolele pe platou... vanticel, agitatie cu baietii, ceai cald si tutun . Voi ce mai faceti, cum mai sunteti? Ati intrat deja in febra pregatirilor, cumparaturilor? Incotro o luati de Pasti? Noi abia asteptam...
Pe maine, va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Multumim de urari...am racit ieri bine....m-a pacalit vremea!
Sper sa ma dreg rapid.

De sarbatori s-ar putea sa mergem la casa unor prieteni...asta daca suntem toti apti de party. Cadouri le dau si la gradi...eu le iau doar carti si dulciuri.

Va pup!

Mergi la inceput

Neatza!

eLaura multam.

De Pasti..ca de obicei in familie. Daca tine vremea cu noi am iesi la un gratar. O sa vedem. De pregatiri...zici ca sunt picata din luna. M-a luat prin surprindere rau anul asta Pastele. Adica eu abia sapt trecuta m-am dumirit ca duminica asta e Pastele. Oricum...de pregatiri se ocupa mai mult mama si soacra.

Miha multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

eLaura - trimisei PM.

si eu am racit... saptamana trecuta nas curgator, etc, revenit, saptamana asta dureri nasoale in gat...nici nu pt sa iau nimic. am luat un pic de propolis.

Flori - cu intarziere, La multi ani!, sa fii iubita si fericita!

Miha- ce ai facut la interviu? sanatate!

noi de Paste mergem pe la ai mei... apoi il las pe andi acolo in vacanta.
nici eu nu am pregatit nimic, o sa cumpar cozonaci si vin si o sa rosesc niste oua. de miel se ocupa ai mei.

va pe toate!

eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Miha, ne-ai lasat in soare. Cum fuse la interviu?
Pitzinuca, sunt riscuri la toate nasterile. Mai incolo in luna a 9-a poti cantari mai bine situatia cu avantaje si dezavantaje.
Ti-a prezentat cateva riscuri generale sau s-a referit strict la cazul tau? M-ai facut curioasa.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 21+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput