Targoviste (10)
Raspunsuri - Pagina 14
mihaser spune:
Otilia da...totul e super! Am fost sa ma interesez de o mica interventie estetica...m-a muscat cainele meu de fata si as vrea sa-mi estompez un pic cicatricea...abia la toamna se poate. Abia astept!
pitzinuca spune:
buna fetele,
flori - nu am mai intrat la subiect pentru ca nu ma simteam... integrata. nush' daca intelegi. nu cunosc orasul deloc - la Tg ma refer - nu am avut nici timp cu iarna asta sa ma deplasez, sa scot nasul... si sunt inca in perioada de acomodare dupa 15 ani de bucuresti, oricat de tare am vrut sa scap de el - si imi pare bine ca am reusit - tot am trecut printr-o perioada de acomodare.
elaura - m ultam f tare de info. am sa merg si eu pana acolo, sa vedem, ce l-ar interesa pe Andi si sa vedem ce cursuri se tin sambata. Acum: sunt in ceata. ce ai fata sau baiat? si cati ani are?
otilia - am si eu o vecina care e in oslo, sta pana la toamna. ne gandeam sa mergem si noi pe acolo la primavara-vara, ca tare imi place Norvegia - din poze - dar sa vedem cum va evolua sarcina...
luni ma duc la 3d, de-abia astept sa vedem ce e bb. de nascut nu vreau sa nasc in targoviste, nu stiu de ce, nu am recomandari, am auzit numai nasoale - in pucioasa nici atat. ori la bucuresti, ori mai nou la brasov, in apa, m-am programat la o consultatie prin iunie, sa vedem daca se pooate...
va pup, sa aveti un we minunat cu muuuuuult soare!
eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
tuinea spune:
Buna fetelor!
Haideti ca acum doua zile am mai inceput eu un mesaj dar nu am reusit sa-l inchei...
Noi suntem bine azi. Roxy in fiecare zi mai putin azi a plans de nu se poate cand o duceam la scoala. Cred ca ii este greu bietului copil ca ea este vorbareata si acum nu poate sa se exprime plus invatata cu clasa ei unde toatalumea cred ca o cauta in coarne... In orice caz este bne azi ca nu a plans si plus a invata sicantec si mai multe cuvinte.
Ne-am si distrat. aseara am fost la piscina si acum doua zile la Alice in tara minunilor 3D si Roxy a fost impresionata. I-a placut mult si noua la fel. A fost asa de amuzant ca ar fi luat-o la fuga dupa un fluture care zbura catre tine din ecran. Este cel mai bun 3D pe care l-am vazut pana acum.
Sa va zic si eu la multi ani de ziua mamicilor ca deh eu musca fara cap am si uitat... Aici este pe 14 anul acesta.
Sper sa intru mai des. Acum fug un pic pe la ingineri.
Pupici!
mihaser spune:
Neata!
Cristina muti familia in uk? Sau nu am inteles eu bine?
Ne-am luat aparat foto...asa mult imi place...ne-a costat mult, dar abia astept sa imortalizam chestii cu el.
Acum pun cateva poze pe net...O sa revin cu un link!
Gata am pus poze aici
tuinea spune:
Buna dimineata!
Sa va invit la ceiut, cafeluta si am facut ieri cu Roxy triffle.
Noi suntem mai bine. Azi Roxy nu a plans deloc si s-a dus chiar bucuroasa dar de maine pana luni este libera ca miercuri este St. Patrick's Day aici deci suntem toti liberi.
In weekend am fost la Zoo si ne-a placut mult chiar daca a fost soare si ploaie cu intermitente.
Sambata am fost la un loc de joaca acoperit si ne-am intalnit pentru pranz cu niste prietede-ai mei.
Miha au venit pentru o luna si o saptamana la mine sa vad cum se acomodeaza. Sper ca va fi in regula. Sa stapaniti sanatosi aparatul si la cat mai multe locuri interesante de imortalizat.
Flori cum mai doarme flacaul tau? Ce se aude cu postul?
Va pupic si sper sa ne auzim curand.
ginye55 spune:
Cristina acomodare cat mai usoara familiei, un pt Roxy plangacioasa si sa Dumnezeu sa va indepliniti toate dorintele. Apropo...eu nu pot sa mi-o imaginez pe ranjita de Roxy plangand. Eu o vad, ca si pe tine de altfel, numai cu zambetul pe buze.
Eeeee..si acum despre flacaul meu...sufera in continuare de insomnie acuta. Incepe sa ma consoleze ideea ca poate pana vine bb2 (momentan e in faza de proiect...cam in 6 luni trecem la actiune ) se invata si el ca noaptea e pt dormit.
Cu postul....abia in iulie-august or sa se afiseze repartizarile. Sa traim pana atunci.
Pitzinuca cu acomodarea asta...greu. Eu sunt targovisteanca si totusi, dupa 5 ani juma in Bucuresti, cand m-am intors acasa parca nu-mi gaseam locul. Greu m-am acomodat. Dar acum...nu m-as mai intoarce in Bucuresti. E tare frumos acasa...liniste, pace, curatenie, aer curat.
Onitza puiutul mic ce face? Cum e viata in 4?
Miha vreun loc de munca la orizont?
eLaura ce mai face "pitica"? Hai ca vine caldura si bagam intalneala la greu.
Otilia ce-i drept, mi-am refacut bateriile.
Fetelor...va poftesc la raport.
Pup!
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
mihaser spune:
Neata!
Noi suntem bolnavioare...am fost la un pas de internare. Eli are o blestemata de bronsolita care isi face de cap noaptea. Din fericire augumentinul isi face efectul si sper sa reusim calvarulcu branule numit spital.
PS In astfel de momente ma bucur ca nu am inca loc de munca!
pitzinuca spune:
fetelor, ce ziceti, vine primavara?
am fost la eco 3d, bebe e bine, insa nu s-a vazut ce e... se pare cae fetita dar nu e sigur...
la prima sarcina, mi-au zic inca de la 4 luni, e fata, e fata, spre 8 luni am aflat ca e baietel.
cristina - ai tai s-au mutat definitiv cu tine?
flori - nici eu nu m-asmai intoarce in bucuresti,nu mi-a placut nicioada cu adevarat acolo, dar obisnuinta... 15 ani...
ce il supara pe pitic? de ce nu doarme?
elaura- sambata asta bagati P.Copiilor?
otilia - cum te simti? cate grade sunt pe la voi?
azi am avur prima meditatie in targoviste. a fost ok.
ce site-uri sau locuri de reclama mai stiti in targoviste?
miha - iti tin pumnii in gasirea unui loc de muca,stiu din proprie experienta ca e ff greu.
va pupicesc
eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
eLaura spune:
Buna seara, doamnele mele!
Pitzinuca, suntem doua Laure: una cu fata, una cu baiat. Io am baiat! Cat despre cursuri sambata la Palat, eu stiu ca nu sunt!! Ei functioneaza ca orice alta institutie scolara, de luni pana vineri... dar ma pot insela, nici o oferta nu avea program sambata, in fine, nu stiu sigur, ce mai!
Edit, ca uitasem ceva: are zece ani feciorul meu! Baiat mare!
Flori, hai in parc, noi iesim zilnic pe-acolo, doar sa ne potrivim orele, bine?
Mihaela, imi pare tare rau rau pentru Eli, curaj, o sa treaca si o sa fie deja un pic mai puternica dupa episodul asta. Am vazut poze frumoase cu copii superbi, ai simtul ala pentru poze ... de suflet.
Cristina si Roxy, sunteti o echipa tare, ce mai! Ma bucur sa aud ca se indreapta treaba cu scoala.
Noi nu avem noutati, ah, ba da!! Mergem la baschet din nou! Slava Domnului, ca fiu-meu a mai cochetat cu sportul asta acum vreo 3 ani acasa, dar a renuntat, cred ca nu era pregatit. Acum sper sa fie, cert e ca azi a fost incantat! Eu imi doresc mult sa faca un sport, sa se inalte, sa nu semene cu mine. Eu mi-s maruntica, 164, sota-meu are 20 cm in plus, vreau sa fie inalt si feciorul (care are si el 154cm acum). Ei, gata cu antropometriile!
Altfel, va citesc cu drag si ma simt mai de-a casei in Targoviste, multam!