Targoviste (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

Fetelor, la multi ani, sa fiti fericite!

Revin si eu, am mai postat anul trecut, sunt mutata de curand la Pucioasa.

Intre timp am ramas insarcinata, asa ca vom avea un copil dambovitean :), - desi cred ca voi naste la Bucuresti.

Voi ati nascut in Targoviste sau la Buc?

Cristina - cred ca esti super fericita ca vin ai tai!

Flori - tu vei fi invatatoare sau educatoare?

Otilia - noi suntem colege si de odisee, numai ca eu nu tin pasul acolo... felicitari pentru fetita inca o data!

Noi vom sti ce e saptamana viitoare, sper, la 3d.

Fetelor, stiti cumva ce activitati sunt la Palatul Copiilor? Laura, tu poate stii, ziceai ca ai o fetita mai marisoara.

Va pup!

PS. Va vine sa credeti ce vreme e afara?

eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Flori, nu cred ca-i mai rau ca la noi unde e zapada de la Sf Nicolae, sigur v-am luat.
Pitzinuca, mi-am dat seama de la subiectul cu nasterea naturala dupa cezariana. Am vazut ca ti-a fost mutat la alta sectiune, ti-am pus un link unde s-a dezbatut subiectul, acolo am scris si eu cum s-au desfasurat ostilitatile la VBAC in cazul meu.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Pitzinuca Te-am vazut ca ai postat pe la alte subiecte si chiara gandeam de ce ai disparut de la noi. Felicitari pt bb, o sarcina usoara! Eu am avut sarcina urmarita in Bucuresti pana in luna a opta cand madam dr a hotarat sa ma lase balta. In sfarsit...nu vreau sa-mi amintesc disperarea mea de atunci. Asa ca am hotarat pe ultima suta de metri sa nasc in Tgv...si bine am facut. Am nascut cu dr Florescu, totul a fost mult peste asteptarile mele in ceea ce priveste spitalul, asistentele,moasele, doctorul...tot ce vrei. Am facut cea mai buna alegere posibila.
Eu o sa dau concurs pe educatoare. Vedem ce iese.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Otilia nici chiar ca la voi...dar tot iarna e... eu tot ma plang.

Mergi la inceput

Fetiliiiiiiiiiiiiiiii!
Unde ati disparut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Eu sunt pe aci...dar cam obosita..M-am reapucat de sala!
La 15 am o programare la dr...si parca tot nu am timp de nimic.

Onitza ! La mai multe lunitze!

Cum ati petrecut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eLaura spune:

Buna seara, dragelor! Asadar, cumparat brad, interesat de porc si asteptam cu drag Craciunul! Bleah, cat iubesc eu iarna, da' gata, M-AM SATURAT!! Iarna draga, ai fost minunata anul acesta si te asteptam cu bucurie si sezonul urmator, numa' du-te!! Ca mi-s grasa si urata fara soare, bicicleta si miscare, zambete si parc...
Buuuun, mi-am spus of-ul! Chiar c-a mers! Altfel?
Otilia, sa fiti sanatoase in continuare, sa aveti grija una de alta, tu si gandacica!
Laura, fata ta e intr-a patra? Si al meu flacau, la sc.2! Voi unde sunteti? Pitzinuca, in aceeasi ordine de idei, fiu-meu merge la Palatul Copiilor la Robotica (desigur, cum altfel, nu?, e dependent de tot ce inseamna calculator, roboti, viitor, SF-uri). Dar ai apoi acolo dansuri, pictura, muzica-instrument si voce, cluburi de limbi straine-franceza/spaniola, Micul ecologist, si daca-mi mai amintesc iti spun inca... Noua ne-a placut, a mers la dansuri un an dar profa Oana, o dulcica, naste o fetita in cateva saptamani si a terminat-o cu dansul anul asta. E ok la capitolul dedicatie, profii sunt super apropiati, draguti, gata sa ii invite pe pusti alaturi in orice chestie, merge si ca dotari, sala de dans e stil retro chic :) podea de lemn cu patina, oglinzi mari si bara usor elastica, de-aia profi. Cam asa! Cat despre nastere, nu stiu sa te indrum, am nascut la Craiova, a fost usor si bine. Eu zic doar sa fii tu puternica si curajoasa si ai sa vezi ca indiferent unde nasti, va fi bine, trebuie sa crezi asta.
Flori, bafta mare la concurs, sa iasa cum iti doresti tu! Si toata admiratia mea pentru alegere, esti mare, cred ca ai sa fii o educatoare lipicioasa cu/pentru pici.
mihaser, felicitari pentru sala!! Asa as vrea si eu, dar timp ioc! Ma mobilizez cand si cand si trag cate un tae-bo, mai mult pentru linistea mea sufleteasca, ma simt baba intepenita rau Las' ca vine ea vara, hehe!
Ma duc sa-mi pun oasele la odihna Va pup! Iarna draga, mai du-te...

Mergi la inceput

Neatza!

O ?

eLaura uite ca eu ma stresez de vreo 2 luni sa merg la sala, dar n-am cu cine. Ne cuplam? Cat despre educatoare....eu ma gandesc ca tb sa ai ceva curaj sa faci fata unei grupe de 20 de pici. Acum depinde ce grupa ai. Cu cei de la pregatitoare m-as simti excelent...cu cei de la gr mica... Asa ca eu acum imi zic....curaj gaina...ca te tai. Dar sa traim pana la toamna!

Cristina a venit familionul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

eLaura si eu zic pleaca iarna ca vreau narcise!
Spaniola la Clubul Copiilor? Wow! Se facea si cand eram eu in generala...nu stiam ca au pastrat bunul obicei.
Fetita Laurei e la pedagogic.

Flori eu cred ca e mai fain la grupa mica...sunt asa simpatici! E mai greu cu acomodarea, dar sunt cumintei...Ma uit la astia din grupa cea mai mica de la Eli..vorbesc asa stalcit iti vine sa-i papi...

Am intrerupt un pic sala ca au venit rushii ...Si eu sunt ca o baba...desi am 56 de kg...mobilitate ioc! Cristina cred ca e mai in forma decat mine...eu nu as face fata la atatea provocari ca ea!

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Miha, ce bine stai la kilograme . Ce-ai facut la doctor, totul bine, sper, da?

La noi sunt cateva grade peste 0, zapada se topeste incet, incet de tot.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Mergi la inceput