La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (227)
Raspunsuri - Pagina 9
Laura13 spune:
salutari mamici.
ingeras26a imi pare tare rau. sa iti dea DD multa putere si tin pumnii sa reusiti.
yagmur hopa sus.
iulia multa sanatate.
noi pe aici, am fost in we la onesti, la un party si un botez, tare bine a mai fost sa ne distram. drept pentru care am prin gustul si ne-am hotarat, f spontan, sa mergem la venetia in perioada 10-14 feb, poate ne mai revenimm si noi. desi, daca o sa fim lefteri, o sa intram iar in depresie. dar, asta e, simt nevoia sa fac un gest nebunesc.
pup, fug acasa la dani, care merge maine la pediatru pentru ca se tot plange de dureri cu cuculet.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
aelita spune:
INGERASA-imi pare sincer sincer rau !!!
te imbratisez !
11+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)
Yagmur spune:
Ingeras, imi pare tare rau..
Lacramioara, sper sa fie totul bine cu cea mica... tare greu e sa-ti fie copilul bolnav..
Multumesc pentru doza de pink, ma simt mai bine astazi... ma scoate si simpaticul de Luca din butoi. Ii zice Olimpiei: tu, Olimpia stii ca mama Manu nu stie sa gateasca? . Dar ma fac eu mare si voi face papa pentru ea..... buna treaba, s-a prins repede cum sta treaba, acum astept cu nerabdare primul mic dejun pregatit de el..
O zi frumoasa va urez si sa ne reauzim numai cu vesti bune...
Yagmur si Luca
m_monique spune:
saryta
ingerasa capul sus. pana acum nu a fost sa fie. sunt convinsa ca intr-o zi va rasari soarele si pe strada ta. parca vad ca atunci va fi cu 2.
yagmur tare simpatic luca. poate ne vedem pe la pasti si-l initiez pe luca in tainele gatitului.
ank999 spune:
dupa o gramada de timp si ce vad...
Ingerasa imi pare foarte rau, dar sunt convinsa ca totul va fi bine.
Yagmur iesi mami din butoi ca probleme apar continuu, ca altfel ne-am plictisii
La multi ani Saryta. Sa fi sanatoasa, sa ai parte de mult noroc si bucurii!
Laura pai daca-i bal . bal sa fie. Vreau si eu la Venetiaaaaaaaa
Cat despre noi suntem bine, cu mancarea tot nu ne intelem, energie cat cuprinde, crizele sunt si alea pe acolo+ poze de iarna asta la semnatura.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
Lavinia_P spune:
Ingerasa,
Daca te incalzeste cu ceva,am doua cunostinte care nu au renuntat,si au reusit dupa vreo 4-5 sarcini pierdute.Ambele au avut si sarcini pierdute la varste mari,5-6 luni..care pe mine m-ar fi demoralizat puternic..
Asa ca..mergi inaintedaca poti,du-te la un psiholog(iti pot da si nume,exista terapii scurte),pt ca eu cred in puterea mintii,si trebuie sa fii cu moralul sus
Laura,
Waw..bravo..lasa ca banii vin si se duc..
Yagmur,
- Iaca unde era sprijinul tau!
Ruxandra,
Am ramas socata cata ignoranta din partea medicilor romani...cum sa trimiti acasa un nou nascut fara sa realizezi o malformatie grava de cord..cum sa spui are ceva la inimafara sa indrumi parintele unde sa se duca sa afle ce si cat e de grav..trist..
Lizzy
Noi suntem mai bine,adica Mihaitza,ca m-am virusat eu..da nu conteaza..bine ca si-a revenit el..mai face trattament pt otita,dar tusea si mucii s-au linistit..iar cu prendinson..pt ca tusea atat de rau incat imi spunea..`nu mai pot mama,nu mai pot`.
Iulia,
Voi ce faceti?Sanatate!
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
ruxandra_sb spune:
La multi ani Saryta!
Sa fii sanatoasa si fericita, alaturi de frumoasele tale printese.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ruxandra_sb spune:
Laura, bre.. pai mata pleci la carnaval si te jelesti?
Ia aici
bucura-te, bucura-te, bucura-te!
Citat: |
Am ramas socata cata ignoranta din partea medicilor romani...cum sa trimiti acasa un nou nascut fara sa realizezi o malformatie grava de cord..cum sa spui are ceva la inima fara sa indrumi parintele unde sa se duca sa afle ce si cat e de grav..trist.. |
Daaa.. asta cu ascunsul solutiilor mi-a fost si mie greu sa inteleg . Banuiesc ca se pune presiune pe ei, pe medici.. ca statul nu poate suporta toate aceste cheltuieli.. (aici e alta discutie despre proasta gospodarire a banilor si risipirea/furatul lor). Este ffff important sa nu te lasi, sa nu te demoralizezi si sa insisti si sa cauti. Si noua ni s-a spus in prima faza si "ah, n-are nici o sansa". Da nu i-am crezut .. stiam ca are o sansa! Si unul din bb din grup a fost initial trimis sa moara acasa, in provincie, ..dar parintii nu s-au lasat si s-au intors cu E112 in dinti.. acu numa sa nu fie prea tarziu .
Ingeras, pare rau.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ingeras26a spune:
Saryta, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita!
Multumesc mult, fetelor, pt incurajari!
LaviniaP, nu renunt, nici nu ma gandesc.
Uite ca la phiholog nu m-am gandit pana acum, dar da, da-mi te rog un PM.
Ii multumesc lui Dzeu pt ca o am pe Maya si ca e bine, sanatoasa si vorbareatza :) nu ii reprosez nimic din ce nu am, ma canalizez pe ceea ce am :) Este dificil, foarte dificil, sa treci prin astfel de momente, insa eu de fel sunt o persoana foarte puternica, asa ca tin capul sus si de data asta cu convingerea ca intr-o zi totul va fi bine si ii voi putea darui Mayei o surioara sau/si un fratior...
Trec mai greu peste momentele cand ea imi spune ca isi doreste, desi eu nu i-am spus nimic legat de asta (pt ca este un subiect delicat si nu vreau s-i dau sperante aiurea). Luna asta mi-a pus mana pe burta cand ne uitam la TV si era o familie cu vreo 5 copii si mi-a spus "mami si tu ai bb in burtica" (inconstient, logic, insa puterea mintii ei de copilas poate ca a functionat).
O sa vedem ce ne asteapta.
Este iarasi dificil ca nu am ce sa fac, nu am ce sa tratez (poate capul, da!), macar daca as fi stiut ca am ceva, puteam sa fac un tratament...asa, mi-am facut toate analizele si sunt bune, deci, asteptam si vom vedea ce ne rezerva viitorul.
va pupam mult!
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!