La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (227)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Saryta, mami de iedute, La Multi Ani! Sanatate, multa fericire si bucurie! Si vreau poze, da, cu iedutele, cu torturi bune si frumoase cum aveti voi la petrecri si bineinteles cu mami cea cocheta care arata asha bineeee ! hai ma ca ma stimuleaza sa slabesc inapoi kilele care le pun ca ursul iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Ingerasa,se spune ca cei mici simt cand e un bebe in burta,simt viata prin piele.dar nu sufera cand nu mai e,ei nu vad tragedia asa cum o vedem noi,adultii.ei doar detecteaza ca acolo e viata.ca si cand ar simti mirosul de portocala,ii place,dar daca nu mai e,nu se intampla nimic.durerea ramane insa la noi

eu aflasem de asta,si Sofia incepuse ,cand era Andres in burta,sa ridice tricoul si sa pupe burta,inainte sa ii spun ceva de bebe,m-am gandit ca e doar ca vede burta mai mare,dar era asa iubire pe ea si burta,se schimba la fata,in fiecare dimineata facea asta.in plus,avea grija din senin de mine,dimineata imi dadea cordeluta de par ,clestele de par de pe noptiera,apoi papucii mi-i punea in picioare.avea 1 an !(la 1 an si 4 luni s-a nascut el)
dupa ce el s-a nascut,nu am mai vazut eu nici cordeluta,nici papuc in picioare !! atunci am inteles ca tot timpul asta ea si-a ingrijit fratiorul,nu pe mine !
ma gandeam atunci ca daca se intampla ceva sa nu sufere..dar mi-am dat seama ca nu ar suferi,ca ei iau ca atare lucrurile,ca suferinta e pt noi,ei sunt feriti in inocenta lor!

11+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Yagmur, multumesc. E jale......

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte... ca sunt zombie... iar gatul meu.... e si el... numai transee....

Ruxandra, e cruzime, rautate.... Cum sa-i trimiti asa.... fara un sfat.... Si la noi a fost la fel.... a fost doar o clavicula rupta si mi-a spus pe un ton.... de ziceai ca urmeaza sa moara.... ne-a externat, dar nu ne-a zis ce sa facem cu ea.... Si nou nascut, fara CNP.... mi s-a spus ca nu ii poate face nimic, ca practic nu exista.... ca nu are certificat.... dar pana la urma s-au gasit oameni cu suflet care sa ne ajute.... Sa dea DD sa fie bine si micutii de care ne scrii tu, ca tare mi-e mila de ei saracutii si de bietii parinti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Hello, hello, hello...

Multumesc mult , mult pentru urari, asemenea va doresc si voua, si, cu intarziere va poftesc la un vin fiert, cu scortisoara, mar si portocala, asa, sa va mai incalzesc si ametesc putin, poate uitati de frig, criza si boli ...va pup cu drag
Noi suntem bine. Fetele sanatoase, eu pe linia de plutire, Nicu tot cu lucru. Sambata suntem nasi de botez, deci am inceput bine anu...cu chef si datorii
Alessia toata ziua la gradi...tot frumoasa, tot finuta, tot cuminte si atenta.Emma e mare, stie tot, bombane toata ziua...mama, tata, baba, nana, neee(nu), dei...o iubeste pe Alessia maxim, se pupa, se imbratiseaza, se trag de par, se musca, se imping, ce/i drept astea rele mai rar, dar exista...si dupa, ce se mai iubesc ele...
Au inceput sa se joace impreuna...culca bebelusii, le dau papa, coloreaza ( alessia in carte, emma pe masa), picteaza ( alessia fisa, emma pe alessia), se machiaza, se penseaza, isi fac curat in dulap ( emma goleste, alessia aranjeaza)...nu mai prea au nevoie de mine in jocul lor.
POZE si, asa cum v/am obisnuit www.youtube.com/watch?v=NJFP0TDzi3o" target="_blank">PRINTESUCELE LA MASA
INGERASA
LAURA bravo voua...si noi avem in plan o sapt in Viena, singuri, doar ca tot amanam din cauza de neintarcat pe emma . Distractie placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

D/ale Alessiei:

( eu o alaptam pe emma, Alessia pune degetul pe cealalta tzitzi)
- mami, aici e lapte?
-da
- da cu buschiti? (biscuiti)
vorbeam noi doua, de una, de alta, ca e mare...
- mami, da cand o sa mai fiu mica...
- pai tu nu o sa mai fi mica. o sa cresti, o sa ajungi ca mami, ca tati
- da eu nu vleau ca ajung ca tati, vleau sa ajung ca tine ( cu lacrimi in ochi)
- pai de ce nu vrei ca tati?
- pai atunci o sa fiu glasa ( grasa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

FLORE.ce fete frumoase ai ! ce se iubesc !! am vazut si video ,Andres a sarit pe mine si arata "titza"(fetita) si mai ales castronuuul cu mancare mi-l tot arata!
mananca f bine singurica Emma!

12+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Multumesc mult pt urari ... am schimbat prefixul si am avut intradevar iar un party cu o gramada de prieteni si ne-am distrat super(eu abia acum ma distrez, caci in tinerete am facut copii si i-am crescut ... iar acum a venit timpul petrecerilor).
Acus vin si cu poze ... acu se descarca.
Va si va multumesc!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Cateva poze ... nu prea multe caci eu am fost fotograf si i-am pozat pe ceilalti.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

La multi ani, Ana!

Va ofer o .... Mai scriu eu cand voi fi mai bine.... Aseara am zis ca mor....

Mergi la inceput