La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (227)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy
Cu gresala, pacaleala, am inceput sa schimb termenii in propozitie... si sa o corectez, ca minciuna, mi-a aduc-o din colectivitate, nu e produsul nostru...

oricum nu vad mare chestie daca folosesti "minciuna".pana la urma asta e cuvantul
mai ales ca in colectivitate oricum asta se foloseste.
ce e rau,sa le spunem cu rautate "mincinosule!" sau amenintator "nu minti!".
altfel,daca e spun cu dragoste si blandete,sa nu iti faci probleme !

11+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Este "Alba ca zapada si cei 7 pitici" pe Prima.
Filmul vechi, vechi.. dar atat de tanar si fain si frumos.
parca nici nu zici ca-i din 1937.. n-are nimic batranicios in el..

ne uitam cu totii.. si mari si mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Este "Alba ca zapada si cei 7 pitici" pe Prima.
Filmul vechi, vechi.. dar atat de tanar si fain si frumos.
parca nici nu zici ca-i din 1937.. n-are nimic batranicios in el..

ne uitam cu totii.. si mari si mici.

Filmul meu preferat de desene sunt tare bucuroasa ca ni l-a adus Mos Craciun iarna asta! Cred ca o sa ne uitam si noi azi...

1937??? Wow!!!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Donia si fu fain la sanius after Cuba?

Cred ca fu, doar ca eu am stat acasa si mi-am vazut de mine... si am avut parte si de spa cand a venit gashca acasa, "Roxana's Spa", cu masaj, si creme sigur repetam figura, ca a fost tare bine!

dianav, ma gandeam si eu la hormon de substituite, altceva nu am in minte si nici experienta. Probabil va trece o perioada pana ti se va gasi doza potrivita, dar partea buna e ca esti pe drumul bun.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

incerc sa revin pe forum zilele astea...
tzutzi si mamarutza sunt ok, au facut o pauza de gradi, am stat cu totii pe langa casa.

va pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am vazut si noi Alba ca zapada, cu plansetele de rigoare, ca vrajitoarea "o omoreste pe Alba ca zapada"....

Lizzy, ma bucur ca sunteti bine.

Se pare ca desi in week-end nu a avut febra, astazi are... Nici n-am plecat bine de acasa si suna telefonul... 38.9.... ce fac? Ma intorc? Mai stau?.... Sotul are examen de la 14.00... pana atunci sta el cu ea... si apoi vedem... probabil ca plec eu acasa... Nici nu vreau sa ma gandesc.... Dupa toate discutiile de aseara.... Tusea e la ea acasa.... Mergem inainte....

Va ofer o fierbinte si .... ma duc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Va scriu si eu de pe fundul butoiul... nu stiu ce am, dar asa ma incearca o depresie ; musai sa ma duc sa imi fac controlul la tiroida; nimic nu-mi place, nu am chef sa ma vad cu nimeni, nu stiu sa-l mai distrez pe Luca, la job totul e negru, anul asta cred ca ne inchidem definitiv... in fine, mai stau pe fundul butoiului o vreme si apoi imi revin eu...
Dar ma gandesc la voi si pana sare cineva cu doza de pink va urez o saptamana frumoasa....

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Am vazut si noi Alba ca zapada, cu plansetele de rigoare, ca vrajitoarea "o omoreste pe Alba ca zapada"....

G s-a trezit noaptea.. n-a plans, dar se foia.. "este un mar otravit in camera"..

Yagmur si noi asteptam doza de pink!

Dianav, am googalit un pic si suna impresionant.. auzisem deja de de CyberKnife la Istanbul.

Lizzy, te asteptam! muschetarii.

Donia, daaa.. si eu trimis gasca la sanius si lafait la o carticica buna.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Inca o sarcina pierduta....

Ma tin tare pe pozitie, incerc sa fiu optimista (atat cat imi "permit") si...mai incercam...

Din pacate cauzele nu reusesc sa le identific, este a treia pierduta dupa nasterea Mayei. Analize (microbiologie, genetica, trombofilie, coagulare etc etc) - toate ok. Trompa (1 cat mai am) functionala, ca am ramas natural (cu stimulare) de fiecare data.

Asta e soarta, incerc sa iau partea pozitiva a lucrurilor si sa sper in continuare ca la un moment dat vom reusi.
Dosctorii m-au incurajat spunandu-mi ca daca am o sarcina dusa pana la termen nimic nu ma opreste sa o am si pe a doua, insa cate voi mai pierde pana atunci, nimeni nu stie...poate fi urmatoarea, pot sa mai pierd inca 10 si a 11-a sa fie ok, poate sa nu mai fie niciodata.

Pup mult.

Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

M-am dezobisnuit ca Stefy sa mai fie bolnava si asa m-a plesnit boala asta... Asa de rau am reactionat... Am o stare... Imi vine sa plang si nu pot... Parca m-a batut cineva... astept sa se trezeasca sa mergem la pediatru... dar dupa ce a vomat la pranz si dupa cum arata gatul presimt ca antibiotic... scrie pe ea... Si eu ma chinui sa-i dreg imunitatea... dar daca nu cedeaza febra nu am loc de intors.

ingeras, imi pare tare rau. Un dulce, ca esti optimista. Ne la DD sa reussesti.

Mergi la inceput