La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (227)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Daria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

neatza!...din butoi...
Rares are laringita, habar nu am cum a capatat-o fiindca de aprox de cand au dat frigurile nu prea l-am mai scos din casa.
Deci nema gradi, nema joaca afara, cine stie cate vreme. deocamdata am primit tratament cu Homeogene, Imunogrip, si macerate de lemn canesc si vita de vie. fara antibiotic...
Iar io in week-end tre sa plec la Bran, ca luni si marti am sedinta acolo...se potriveste ca nuca in perete...
In alta ordine de idei, maseaua mea de minte care se chinuie sa iasa de fro 10 ani, s-a gandit ea taman acu' sa-i mai traga inca o repriza de crestere. pana acum nu m-am gandit sa o scot, dar acum ma doare de mor, nu pot mesteca deloc pe partea aia, mi-am facut programare la stomatolog dar abia sapt. urmatoare
Ca sa nu va mai zic ce nebunie e pe la job

Gata, mi-am scos of-ul, ma impachetez cu tot cu dureri fizice si sufletesti si ma duc sa muncesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata.
va invit la si la biscuitii lui andrei. aseara a vrut sa facem biscuiti.

noi suntem bine. andrei merge la gradi. l-am dus si in zilele in care a fost ger si vad ca e ok.incepe sa progreseze cu coloratul, desi nu-l atrage. in schimb cand e de pictat si lipit e primul.
de vorbit vorbeste foarte bine si muuuult. foarte putine cuvinte stalceste, si alea daca sunt noi, lungi si cu multe consoane. le stalceste de vreo 3-4 ori pana invata sa le pronunte corect.
a inceput si sa cante destul de bine.
ioana creste. acum 2 sapt avea 10,4 kg si 70 cm. din 26 ianuarie a inceput sa paseasca singura. face cativa pasi si apoi se la sa in fund sau genunchi. dar e un inceput, mai ales ca inca nu are 10 luni. altfel e fascinata de fratiorul ei. cand vine el acasa chiuie, rade, se bucura ca-l vede.
mai nou ioana deschide toate sertarele, scoate tot din ele. a inceput sa se si cocoate, dupa cum vedeti si in poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

celor care isi mai amintesc de mine si de oful meu
sunt proaspat operata de tiroida, sunt bine, avand in vedere ca vinerea trecuta m-am operat la 700 km distanta de bucuresti si a doua zi, sambata, eram acasa.
Am avut norocul sa cunosc cel mai cel mai cel....bun chirurg
de pe meleaguri oarecum vecine -Istanbul- si numai si ii multumesc ca si-a facut timp pt.mine. Acum sper ca organismul meu sa faca fata furtunii la care este supus avand in vedere ca ii lipseste ceva ff important. Pt mine a fost chestiune de a alege raul cel mai mic, nu doresc nimanui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

La multi ani,FLORE!!!

DANDUSA si eu folosesc termenul " pacalit",si asta foaaarte rar,"minciuna" nu.
"geseala" rar,de obicei ii zic "nu am vrut","nu a vrut" sa te loveasca."a fost fara sa vrea"

LAVINIA super poze la zapada!!
multa sanatate!

YAGMUR-uita-te si in IKEA.

MONIQUE-biscuitii ca biscuitii,dar pitica Ioana jos acolo,cu ochii la camera ,e bestiala !!!!!!!!oaau,merge deja???????!!!!!!!!!

DIANAV-multa sanatate si recuperare rapida!

11+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani Flore! Sa ai parte de multa fericire alaturi de cei dragi!

dianav, recuperare rapida! Eu cred ca e mai bine ca te-ai hotarat cu operatia si ma bucur ca ai gasit si un medic in care sa ai incredere. Iei ceva medicamente acum?

ruxandra, ce repede a mers cu bebe mic, Doamne ajuta sa fie bine!

Lavinia, ce de zapada, ce de zapada! Si Mihaita cantaret
Imi pare rau de otita, dar spun din nou ca n-a facut-o de la frig, ci a facut-o pentru ca a venit in contact cu un microb, virus sau bacterie. Nu te imbolnavesti de la frig. Poti sa faci otita si iarna, si vara, daca ai ocazia sa te intalnesti cu microbul potrivit.
Atata tot ca iarna sansele sunt mai mari, pentru ca microbii care dau raceli (si in general infectii ale cailor respiratorii) circula mai frecvent, asta e sezonul in care le place lor sa fie mai activi.
Iar Mihaita poate are vreo predispozitie, datorita anatomiei urechii la varsta mica. Pediatrul ne-a spus ca dupa vreo 4-5 otite se ia in calcul necesitatea operatiei, adica interventia prin care se introduc tubuletele in urechi.

m_monique, bucuroasa de poze! Ce frumoase sunt, mai ales cea in care Andrei e aproape bagat in castronul de biscuiti, iar Ioana misuna pe sub masa, cu un picior fara soseta

iulia-stefy, sanatate! Si pe sotul meu il ajuta gargara cu apa cu sare.

danutz, sanatate lui Rares, iar pe tine sper sa te lase maseaua! Antiinflamatoarele (Diclofenac, Ibuprofen) nu te ajuta?

A nins si pe la noi, sper sa mergem maine la sanius, ca de abia asteapta copiii!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Lavinia, siropul de tuse minune e CAUGHEND. Minunate pozele, minunate. Soare, zapada si Mihaita&mami ferciti si zburdalnici. Ce v-am mai invidiat pt sania trasa de cai.
Nu la Berlin, la Bad Oyenhausen. Acum sunt trista... au plecat 3 bb si numai pe Mihaita cel mic l-au operat.. unul avea o infectie si celalalt e prea slabit. Sper sa-i ajute si pe ei. Dar ma bucur ca Mihaita a deschis pt prima data ochii de cand s-a nascut . Starea lui deocamdata este stabila.

Acs, vacanta placuta!

Dianav, multa sanatate. Unde te-ai operat? La Istanbul?

Danutz si voua multa sanatate.

Monique, cu asa baiet gospodar o sa ai o nora fericita . Ce mare-a crescut Ioana!

Lacramioara, gargara cu apa&sare grunjoasa rules!

Donia si fu fain la sanius after Cuba?

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

flore si din partea noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

danutz, macar Stefy merge la cresa si cred ca de pe acolo a agatat-o sau cine stie.... Sper sa te lase durerea de masea, ca e crunta... Multa sanatate la amandoi.

Monica, am admirat minunile tale si uitandu-ma la Ioana, imi aduc aminte cum scotocea si Stefy peste tot. Felicitari Ioanei pentru primii pasi si lui Andrei ca te ajuta.

Donia, Ruxandra, multumesc.

Deci si noi suntem pe tratament, de noaptea ce trecu. La 1.20 tusea de nu stia ce e cu ea... tuse iritativa desigur. Facem aerosoli, sirop de gat si spray pentru nas... Febra crescu doar cu doua-trei liniute peste normal... Eu sunt zombie de oboseala...

Cu gresala, pacaleala, am inceput sa schimb termenii in propozitie... si sa o corectez, ca minciuna, mi-a aduc-o din colectivitate, nu e produsul nostru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Donia daca ai sugestii si/sau experienta sunt deschisa. Da, am acum o hipocalcemie acuta, iau calciu si rocatrol (d3). Plus hormon de substitutie in doza asa de nimereala deocamdata.
In Istanbul am fost la cel mai mare spital din lantul Acibadem.

Caughened l-a rezolvat si pe sotul meu.

Mergi la inceput