La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (227)
Raspunsuri - Pagina 6
Lavinia_P spune:
salut,
ruxandra
ma bucur mult..tot la berlin?
Dandusa,
off..e al naibii de nasol mucegaiul..noi la o saptamana am avut muci la greu si nu stiam de ce..si era numai putin mucegai sub o banda scoch (asa se scrie oare?) pusa de soacra-mea la fereastra,sa nu fie curent..
Nu stiu,o solutie ar fi vata minerala si rigips prin interior..nu ma pricep,dar am mai auzit la cineva.Sedere placuta in capitala!
Laura,
ati mai fost la orl?
De bine ce ma bucuram ca de 3luni nu am mai avut nimic,acum ne-am pricopsit cu o raceala..febra,tuse ,muci,raguseala..cred ca e de la saniusul de sambata..erau vreo -15 grade si a stat cam mult afara.
Azi noapte a zis ca il doare urekea ,dar pt ca ieri la timpanometrie a iesi tbine,mai stau un pic pana sa alerg la orl.ca mi-e urat ,tb sa mergem in spital.sa vad cum e in noaptea asta.
va voi pune foto..si veti intelege de ce am stat cu el afara..era prea frumos.
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
Laura13 spune:
Lavinia noi la ORL nu mergem in spital, mergem la dc. Cristea la helicomed, parca. dar daca ai nevoie de nr de telefon da un buzz pe mess.
noi nu am mai ajuns la orl, nu a mai zis nimic, parca si mucii sunt din ce in ce mai putini, speram sa nu revina.
ruxandra ce ma bucur, Doamne ajuta sa fie tot asa, adica bine. pana la urma ce diagnostic i-au pus? multa sanatate.
dani sta in casa de o saptamana, pe motive de muci si un ger de crapa pietrele. astazi iese si el un pic la un loc de joaca. e plictisit peste masura. in we mergem la onesti si vreau sa merg cu el la sanius, sper sa nu revina bolile peste noi, ca ma impusc.
lizzy, a deju, asiza, yagmur, ramsam, saryta, acs, teutz, danita, dia si multe multe altele care ne-ati uitat , unde sunteti, cum sunteti?
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
dandusa, iulia mersic multe de ajutor si info. ma batea si pe mine gandul sa merg la un hemopat dar ... ca daca incep cu doctorii (si pentru mine si pentru dani) ma costa o gramada de bani, ne gasim, sigur, cu diverse probleme si, sincer, acu' nu-s pregatita psihic. chiar asta discutam la birou cu o prietena azi, cam la cati doctori mi-am propus sa ajung in februarie ... brrrr, ma ia cu tremurici. da' imi fac eu curaj.
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Lavinia_P spune:
poze
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
Yagmur spune:
Am revenit dupa o raceala zdravana.... nu stiu ce a fost, dar m-a "bagat" super repede la pat; in 2 ore eram varza... . Si Luca a fost racit, dar energic in continuare.. eu zaceam si ma uitam la el. Nu am avut febra, dar eram infundata rau plus ca inca tusesc destul de urat...
In fine, acum ma simt mai bine.
Ma duc sa citesc din urma..
O zi buna in continuare.
P.S. O sugestie de unde pot cumpara o masuta de plastic cu scaunel pentru Luca? Poate va fi tentat sa stea un pic la masa, sa deseneze, sa picteze, un puzzle etc... nu doar sa alerge si sa stea in cap sau sa se bata cu dusmanii imaginari... deja ma gandesc la Aikido pentru el .
Yagmur si Luca
Laura13 spune:
Poezioala desple secs
F#259;cui f#259;l#259; s#259; vleau o constatale
La gl#259;dini#355;#259; ieli, cānd am picat,
(Cu toate c#259;-s de-un an īn glupa male)
S#259; mol dac#259; glumesc, pe omoplat!
Ne-a esplicat doamna educatoale
Am#259;nun#355;it, chial ne-a si desenat,
Cum am ajuns s#259; ezigst#259;m sub soale,
Cum fiecale a fost plocleat,
Elam ochi si ulechi de culios
S#259; aflu cum pe lume am venit,
Si chipes si iste#355;, da' si flumos,
Da' nu te mint, mai mult m-a plictisit,
C-al fi o balz#259;, cale-n nopti#355;ic#259;,
Ne-adu#355;e-n pliscu' ei, īmpacheta#355;i,
Cānd scap#259; si m#259;mica de bultic#259;
F#259;cut#259; de la ou#259; si cālna#355;i,
Cum zboal#259; balza asta-n#355;et, agale,
Vleo nou#259; luni, s#259; ias#259; luclu bun
Si cum agiungem īn p#259;tu#355; si-n #355;oale
Pe cosul casei, ca si Mos Cl#259;ciun....
S#259; vezi m#259;i flate, #355;e educatoale (!)
F#259;l#259; misto, chial m-a l#259;sat pelplex,
La vālsta ei, (#355;e #355;ā#355;e, ce pi#355;ioale !)
S#259; nu stie nimica desple secs ???
yagmur noi avem masuta de plastic cu bancheta lipita (in lipsa unui alt termen), de la acrrefour si a fost doar 60 si ceva de lei. e f faine si usoara, o mut dupa cum am nevoie, in plus nu imi ocupa loc scaunele si nu ii vin idei sa si le puna in cap. eu ma gandesc la inot deoarece karate stie deja. cred ca am uitat sa va povestesc ca la craciun s-a intalnit cu mai multi copii, noi adultii prieteni, si era un baietel de 9 ani, campion national la karate. si da ii spune: "si eu stiu karate, haide sa iti arat niste scheme". ne-am prapadit de ras cum il invata dani pe acel baietel ...
pup fetele ca fug.
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
acs spune:
La multi ani Flore!
Sa fii sanatoasa si fericita!
Laura, multumesc de intrebare! Nu v-am uitat, cum se poate, dar stau foarte prost cu timpul.
Suntem bine cu totii, bursucii putin muciosi, dar nimic grav. Terminam cu primul semestru de scoala si gradinita, drept urmare ne pregatim de plecare la munte.
Multa sanatate lui Dani!
Lavinia, superbe pozele! De-abia astept sa ne urcam si noi pe saniuta :).
Ce-mi place de Mihaita cum canta! Excelent!
Ruxandra, multa, multa sanatate lui bebe!
Manu, sigur nu i-ar strica aikido (sau alte cursuri de arte martiale) lui Luca. Eu ma gandesc serios sa-l inscriu pe Victor, dar mai astept sa creasca putin. Multa sanatate!
Lavinia_P spune:
Iar otita bilaterala..o caruta de siropuri si siropele..nu m-am tinut de homeopatie..si rau imi pare..
Ruxandra,
La un moment dat ai zis de un sirop fain de tuse..care era?
luciaro,
ma bucur ca te-am facut sa scrii
Acs,
Astept pozele voastre..multumesc
Maine o voi suna pe Lizzy,ma ingrijoreaza..
minunea mea
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte... si un ceai la fel... Eu m-am ales cu un gat.... si aseara am facut gargara cu zeama de la o jumatate de lamaie si o lingurita rasa de sare.... si parca sunt mai bine azi...
Ruxandra, ma bucur ca a trecut cu bine peste operatie. Doamne, atat de mic....
Lavinia, sa dea DD sa scapati repede de otita asta.... Am admirat pozele....
Laura, multa sanatate lui Dani. Si Stefy are ceva muci, dar macar o jumatate de ora pe zi tot am stat afara.... ca nu se poate sa o tin in casa.... Cred ca ii va placea lui Dani la sanius.... Stefy a fost tare incantata.
Yagmur, multa sanatate si voua. Eu masuta cu scaunel i-am luat din Kaufland. Si e foarte incantata de ea si acum.... Ca si-a ales-o ea.
acs, distractie placuta la munte.