La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (227)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

dragi mamici minunate,

ne poate imprumuta cineva urgent, pt cateva saptamani, un cos de landou??

este vorb de acest bb bolnavior care -se pare- ca pleca in strainatate pt operatie. Si tre ceva in care sa incapa si tuburile, etc.

multumesc, este ff urgent.. miercuri ar tb sa plece.

din pacate mi=am uitat mobilul la job, dar las PM-ul deschis, sau email sau mssger.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Si afara ploo, ploo, ploo... e chiar caldut, cred ca sunt vreo 3-4 grade, putina ceata, imi da senzatia de primavara.
Eu am lucrat in week-end, a fost tare obositor, dar ieri am avut si cateva ocazii bune de ras... printre care o replica senina venita de la o femeie de vreo 80 de ani: "Nu stiu ce se intampla, dar toti barbatii se indragostesc de mine, oare de ce?"

Laura, vai ce dulce e Dani cu laptopul si chitantele si cumparaturile, parca il si vad in fata ochilor, ce drag imi e!

danutz, inseamna ca Rares are abilitatea de a se imbraca singur, insa n-are dorinta
Oooo, ce vorbesti acolo de algebra, eu nici despre functii nu mai tin minte mare lucru Ce aiureala cu testul, poate le trece totusi...

acs, nu-mi mai place serviciul tau, ca te tine departe de noi... Ce vacanta planuiti?

ruxandra, despre ce bebe bolnav e vorba?
Oh, G e un smecher, deja a invatat despre puterea unui zambet fermecator

lizzy, cum mai e tata? Tu?

iulia-stefy, chiar acum nu-mi vin idei, insa stiu cum ma zbateam sa ii explic Roxanei cate un concept abstract... Ma gandesc ca atat m-am zbatut, incat nu mi-au mai ramas deloc idei

Cristi a venit mai devreme la mine si m-a pus sa ii citesc din cartea cu Apolodor... asa mutrita trista a avut la jalea lui Apolodor, mai ca era sa planga la un moment dat... iar eu eram intre ras si plans, ca situatia era amuzanta, dar empatia lui atat de serioasa!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

este vorb de acest bb bolnavior care -se pare- ca pleca in strainatate pt operatie. Si tre ceva in care sa incapa si tuburile, etc.

Of, am citit, deci pleaca? Doamne ajuta!
Ruxandra, tu cunosti familia?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ruxandra, mersi de raspuns.

danutz, spor la invatat.

Laura, aiu fost la un alergolog? Poate e pe fond alergic.... asa a avut fetita unei colege si a mers la d-na. dr. Rugina si a scapat... dar otita era pe fond alergic si tot aparea... si de doua ori pe luna....

Donia, sa o fi vazut pe Stefy ce a mai plans sambata uitandu-se la film... "In cautarea lui Nemo"... ca s-a pierdut de taticul lui.... Dar nici nu ma lasa sa schimb in alta parte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Da Donia, ne stim de peste 30 de ani.

.. la bb tre s-ajunga lucrusoarele baietilor si de abia asteptam sa se nasca. Na, si taman cos de landou n-avem.. ca n-am folosit.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Da Donia, ne stim de peste 30 de ani.

.. la bb tre s-ajunga lucrusoarele baietilor si de abia asteptam sa se nasca. Na, si taman cos de landou n-avem.. ca n-am folosit.

trimis PM. pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte si ma duc sa ma incalzesc. Am stat in frig vreo 30 minute si sunt... sloi....

Ruxandra, pare rau, dar eu am dat caruciorul... demuuuult. Sa dea DD sa fie bine bebe.

Mergi la inceput

La multi ani, Flore!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Flore
Sa fii sanatoasa, sa te bucuri din plin de minunata ta familie si sa-ti iasa lucrurile asa cum le doresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

O alta noapte si dimineata geroasa in Bucuresti!
La un semafor mi s-au lipit talpile de gheata
.
Donia, am reusit in sfarsit sa vad pozele voastre. Am admirat-o pe Roxana, o adevarata domnisorica acum! L-am admirat pe Cristinel care inca are mutrita si rotunzimi de smecheras Si am dansat o salsa imaginara cu muzicantii aia Superb!
Adina, minunat colajul vostru. Mi-a placut mai ales o poza cu tine si cu Ale pe malul oceanului, in crepuscul...suberba!
.
Ruxandra, cos de landou nu avem... dar cu altceva putem ajuta?

Mergi la inceput