La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (227)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Donia, multumesc. Spor la ce ti-ai propus.

aka, sa treaca perioada mai asa... MA bucur ca ai scris... Dar de printesa nu spui nimic?

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte si aromata si va doresc o saptamana usoara....

Noi ieri ne-am jucat impreuna, aseara am iesit 10 minute afara, ca era asa de urat si batea vantul.... dar daca trebuia neaparat.... Incerc sa castig timp.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk
banutii stransi din vanzarea de martisoare facute de noi (membrele Asociatiei MAMe) vor fi DONATI proiectului umanitar 'Atinge o stea"!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487

V-am gasit ieri la Opera.. asa ca ne-am dotat corespunzator cu martisoare. Multumim.

..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza!
Lacramioara, pana la urma ce a fost cu episodul de voma? Ati aflat?
Iar cu pierdutul, cunoastem senzatia ...am experimentat-o asta vara la Danes, cand s-a tot dus dupa un grup de copii care erau in tabara si l-am cautat juma de ora cu tot personalul pensiunii, inclusiv prin raul din vecinatatte
Chinico, ai ai ai paduchi...ai ai ai!.
.
S-ar putea sa fim fortati sa-l lasam pe Rares la gradi pana la 6 seara. Bona ne-a sunat in week-end ca e imobilizata la pat, probleme cu coloana si ca s-ar putea sa fie caz de operatie. mai multe nu stiu. azi se duce tac-su mai devreme acasa, maine nu mai stim...

Mergi la inceput

.. daaa.. am fost cu totii la balet, la "Alba ca zapada".
Placut la toti cu mic si mare.. bine acu tati un pic cam exigent cu muzica .. dar costumele si decorurile, si coregrafia.. de vis. Cei mici erau vrajiti.
Si noi, cei mari.. de Regina cea rea. Rea, rea .. da bine-a mai dansat .
Cica si "Hänsel und Gretel" este foarte frumos

Si mai furam de curand si la stilist. Da, da.. citit bine la stilist. Ca sa nu zic de-a dreptul la coafor . L-am intrebat pe-al meu daca tunde si copii.. cica daca stau nici o problema. L-am programat pe M si cand sa-i zic sare G ca vrea si el. Ii anunt ca vin cu 2 copii.. da nu pot garanta ca si nr2 se va lasa tuns. Il preia intai pe M. G se uita si ma intreaba una, alta. Nu i-a placut partea cu foenul.. fiind salon de doamne cam vajaia foenul. "Ma dor urechile, lalala". Ca el nu mai vrea.. io ca hai, stai doar un pic. Pan la urma a stat si dumnealui la tuns si frezat. Acu avem doi flacai cu claiele in ordine si nu niste .

Chinico, anul acesta.. poate si din solidaritate cu M.. io am zis pas. Uff.. si-a scapat Bea la mustata de micii colocatari .

Donia, felicitari. Tine-o tot asa. Si altii pe dupa mata.. Daaa.. si eu mai astept povesti despre Roxana si scoala.

Lavinia, da, da.. mai ales tie ti se "potriveste" emoticonul . Adica oi avea tu frigiderul plin da nu se vede.

Aka, .

..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danutz
Iar cu pierdutul, cunoastem senzatia ...am experimentat-o asta vara la Danes, cand s-a tot dus dupa un grup de copii care erau in tabara si l-am cautat juma de ora cu tot personalul pensiunii, inclusiv prin raul din vecinatatte

Uau.. juma de ora, langa rau.. deloc n-as fi vrut sa fiu in pielea voastra.. saracii de voi . Bine c-a fost doar o sperietura.

.. despre program lung.. ce crezi c-o sa zica Rares, a dat vreum semn cum c-ar fi interesat? Sper sa-i placa si sa scapati de grija .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare fulguleti si mamici

Noi suntem bine...burtica creste...se pare ca Antonia va avea un fratiorsperam sa nu dispara cuculetul intre timp ,de greturi inca nu am scapat...peste tot simt numai mirosuri care nu-mi priesc si imi este rau...parca la prima sarcina nu era asa...ori am uitat
de nascut voi naste natural cu epiduralaam inceput sa ma obisnuiesc cu ideea doar daca e ugenta cezariana

Antonia in continuare cu gradi...acum e ocupata sa invete poezia pt 8 martie ,cred ca din toamna o vom da la program prelungit...sper sa-i placa...
A inceput sa vb din ce in ce mai bine...ne da niste replici de ne uitam unul la altul si nu ne vine a crede
mai sunt fulguleti care dorm in pat cu voi?noi nu reusim sa o facem sa doarma singura...doarme 2-3 ore si cand vede ca nu suntem langa ea si tot cu noi in pat ajunge

Laura-f frumoase pozele de la Venezia vreau si eu sa evadam

la multi ani pt toti sarbatoritii care au serbat ziua
multa sanatate bolnaviorilor

Si noi am pierdut-o pe Antonia in kaulfand vreo 5 min...dar mi sau parut 5 ore

am pus si cateva poze cu noi

La noi a venit primavara (sper sa nu ma amagesc) am fost in copou in parc era plin de bebei si carucioare

imi este dor de ceilalti fulguleti...
va

Bamboletta 13+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

buey, ce-o fi... toti se pierd...

ieri l-am pierdut in hervis. de fapt a fugit DIN magazin fara sa ne prindem. incercam sa-i bagam niste manusi de ski lui ianis pe mana. io impingeam, tati vocifera, in fine, eram ocupati cu ianis si manusile. marc a disparut, noi ne-am prins dupa cateva minute. da-i si striga-l, credeam ca se ascunde, l-am cautat pana si in depozit. l-am intrebat pe nenea de la intrare, zice ca n-a iesit si pace.
in final tati a iesit afara si l-a vazut la vreo 30-40 m, venea singurel inapoi. cica "tati loc zoaca vleau!!!" noi eram fierti de ingrijorare, el vroia la locul de joaca!! uffff

revin cu istoria "prima experienta la ski" = cea mai tare chestie ce mi s-a intamplat pe iarna in curs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Wow lizzy, n-ai albit cu pierderea?
In caz ca nu stiai , n-ai mai revenit sa povestesti cu skiul.

ruxandra, high maintanance la baietii tai, auzi la ei, stilist Te-or pomeni nurorile!
Ce frumos, la balet! Si cum a rezistat g?
Asa-i cu relele astea, confirm, tin minte si acum un "Frumoasa adormita" de acum vreo 20 de ani, in care ursitoarea cea rea era magnifica!

bamboletta, sa nu o dai pe Antonia la program lung chiar cand vine fratiorul, sa nu se simta indepartata din cauza lui bebe. Mai bine putin mai repede, sa aiba timp sa se acomodeze pana la momentul nasterii.
Ce frumoasa e, si tu la fel!

Hai mey, ca si pe aici paduchii sunt foarte obisnuiti in scoli! De 3-4 ori pe an primim cate o scrisoare cum ca vreun copil din clasa e pozitiv si sa ne verificam odraslele.

De Roxi cu scoala nu prea am ce povesti, a suferit recent din dragoste, dar nu pentru ca n-a fost impartasita, ci pentru ca a fost prea impartasita. Si o alerga Don Juanul prin curtea scolii sa o cheme la intalnire, iar apoi toti ceilalti copii o asaltau cu intrebari, da tie iti place de el? Da' iti place mult, mult, sau numai mult? Ca se saturase saraca!

Azi faceau puzzle impreuna, si il auzeam pe Cristi spunandu-i Roxanei unde sa puna piesele, iar ea: "Ooooo, Cristi, tu esti foarte destept!"

Acum vreo doua zile, Roxana era culcata pe niste perne, era bebe si incepuse sa planga.
Cristi: "Baby, esti poopy?" (cacacit)
Baby a ridicat fundul sus, iar C l-a sters pe bebe la fund cu servetele si apoi i-a pus crema.
Bebe iar a inceput sa planga.
"Baby, ti-e foame? Vlei laptic?"
I-a cautat printre jucarii un fel de sticluta si i-a dat-o pe post de laptic. Apoi i-a mai adus o gogoasa de jucarie pe o farfurie roz de jucarie. Baby a bufnit in ras...
Apoi a inceput iar sa planga.
"Baby, vlei citesc o poveste?"
I-a adus o carte cu arca lui Noe.
"Once upon a time... era multa ploaie. The end."
Baby a inceput sa rada cu lacrimi... dupa care iar a dat in plans.
"Baby, vlei faci nani?"
Si a inceput sa cante! "Somnoloase pasaleleee, cuiburi adunaaaa, se ascuuund, noapte buna, noapte buuuuuunaaaaaa"

Eu... terminata! Pe jos! Praf m-au lasat!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

La multi ani, Ioana!

Va ofer o fierbinte....

Dar e epidemie de pierdut copiii? Ce-i cu ei de dispar asa? Lizzy, neplacut..... Abia am simtit pe pielea mea....

Am si eu o intrebare pentru mamicile cu pitici la gradi: Ce cadou luati de 8 Martie? Mie iar mi-a revenit sarcina de a strange bani si a,lua cadou si chiar sunt in pana de idei.... si de timp....

Mergi la inceput