La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (227)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Ioana!

Acs, sa-ti traiasca mandra.

..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani,Ioana!
Manuela sa-ti traiasca fetita si sa aveti numai bucurii din partea ei.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

LA MULTI ANI, Ioana!
Sint tare trista. Am fost cu rugbistul la un consult pediatric si am iesit de acolo varza, Luca fiind diagnosticat cu fel de fel de complicatii la urechi (otite nedetectate la timp) - mai mergem luni la control ptr timpanografie si alte chestii, dar cel mai grav - un chist la tiroida. Aici mai asteptam analizele de sange si interpretarea radiografiei pumn. In fine, eram eu deprimata din alte motive, acum am devenit insomniatica de-a binelea....
Imi pare rau, dar nu ma simt in stare sa zic mai multe... pur si simplu sint blocata si panicata si trista ... si tare singura...

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Lizzy, nu ne lasa cu ochii-n soare!
Si io vreau poveste de la ski.

Donia, si io tin minte ca erau destul de desi paduchii si in copilaria mea.. io n-am reusit a agata.
Nu s-a pus problema la G sa reziste.. era incantat. Doar a mai schimbat locurile.. din brate la Nasa (mai intai s-a refugiat mai in spate.. ii era frica sa nu-l transforme vrajitoarea , apoi a avansat la tati si finally, deja plin de curaj, la mine.
Cand mergem cu copiii stam la loja si-i tare bine.. mai aerisit, putem ajunge la baie fara sa deranjam pe altii, etc. Am fost si cu alt fulgulet.. c-o claie blonda si bogata.. ghici ghicitoarea mea.
Ieri seara cand rememoram si redansam scene din spectacol G m-a intrebat noi cand mai mergem la .. acolo la .. nu stiu ca n-a zis balet.. unde danseaza.

Uau Roxana .
Io ce sa mai zic.. dupa ce suspina M dupa aceeasi iubita de la gradinita (sunt si colegi de clasa acum).. acu mai aparu o catindata-n peisaj..
Da io nu ma rad.. stiu ca uneori amorurile astea .. copilaresti.. uneori numai copilaresti nu sunt. Poate nu acu.. dar deja peste 2-3 ani.. io inca suspin

"Baby, vlei citesc o poveste?"
I-a adus o carte cu arca lui Noe.
"Once upon a time... era multa ploaie. The end."
Baby a inceput sa rada cu lacrimi... dupa care iar a dat in plans.
"Baby, vlei faci nani?"
Si a inceput sa cante! "Somnoloase pasaleleee, cuiburi adunaaaa, se ascuuund, noapte buna, noapte buuuuuunaaaaaa"

Povestea e pur si simplu mortala, mortala!

Bambo, frumoase ca intotdeauna. Caprita nu mai serveste ochelari?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yagmur
- un chist la tiroida. Aici mai asteptam analizele de sange si interpretarea radiografiei pumn.

Luca ar avea chist la tiroida?
Cum asa.. adica cum ati ajuns sa faceti aceste analize.

Nu esti singura.. suntem si noi prin zona, macar sa acultam.

..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia

bamboletta, sa nu o dai pe Antonia la program lung chiar cand vine fratiorul, sa nu se simta indepartata din cauza lui bebe. Mai bine putin mai repede, sa aiba timp sa se acomodeze pana la momentul nasterii.
Ce frumoasa e, si tu la fel!

Bebe o sa se nasca pe la jumatatea lui august si la gradi va merge din septembrie...poate prima luna o lasam la program scurt...cred ca e mai bine asa nu?

Azi faceau puzzle impreuna, si il auzeam pe Cristi spunandu-i Roxanei unde sa puna piesele, iar ea: "Ooooo, Cristi, tu esti foarte destept!"

Acum vreo doua zile, Roxana era culcata pe niste perne, era bebe si incepuse sa planga.
Cristi: "Baby, esti poopy?" (cacacit)
Baby a ridicat fundul sus, iar C l-a sters pe bebe la fund cu servetele si apoi i-a pus crema.
Bebe iar a inceput sa planga.
"Baby, ti-e foame? Vlei laptic?"
I-a cautat printre jucarii un fel de sticluta si i-a dat-o pe post de laptic. Apoi i-a mai adus o gogoasa de jucarie pe o farfurie roz de jucarie. Baby a bufnit in ras...
Apoi a inceput iar sa planga.
"Baby, vlei citesc o poveste?"
I-a adus o carte cu arca lui Noe.
"Once upon a time... era multa ploaie. The end."
Baby a inceput sa rada cu lacrimi... dupa care iar a dat in plans.
"Baby, vlei faci nani?"
Si a inceput sa cante! "Somnoloase pasaleleee, cuiburi adunaaaa, se ascuuund, noapte buna, noapte buuuuuunaaaaaa"

Eu... terminata! Pe jos! Praf m-au lasat!

ce scumpi sunt

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Bamboletta 13+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Ioana la multi ani fericiti...alaturi de bursuci si familie...sa fii iubita

Ne pregatim sa mergem la pediatra la 1...azi noapte febra tuse muci

Ruxandra-ochelarii ii poarta zilnic...f rar ii da jos...cand se trezeste ii pune singurica uneori...in poze apare fara pt ca de craciun ia rupt si a trebuit sa stea 1 saptamana fara...dupa sarbatori i-am luat rama din silicon sa nu se mai rupa inca rezista
acum are +1 si +3...coopereaza f bine cu doctorita la control...spune tot ce vede cand o pune la citit pe perete...
multumim de complimente

Yagmur-imi pare tare rau...dar esti sigura?luca chist la tiroida?suntem langa tine multa sanatate...

Bamboletta 13+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani Ioana! Sa cresti mare si fericita pe langa familia frumoasa de bursuci!

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Am fost si cu alt fulgulet.. c-o claie blonda si bogata.. ghici ghicitoarea mea.

Intai m-am gandit la o claie blonda de mama... zic, roxanica??? apoi mi-am zis ca probabil e o claie de fulgulet... d?

Da, da, I hear you sister, eu inca il mai visez pe primul meu iubit din clasa 1.
Pardon, primul a fost pe la 4-5 ani, ne jucam si ceilalti copii ne puneau in roluri de logodnici

Si cum e M cu catindatele? Tot asa infocat, de le alerga prin pauze?
Mey, eu sincer ma cam ingrijorasem cu amorul asta... auzi tu, sa o cheme la intalnire! Si eu ce sa fac in situatia asta?

Yagmur, dar cum le-au venit sa-l caute pe Luca la tiroida?
Of, imi imaginez ce ganduri iti faci tu acum, dar eu nu vreau sa cred ca e vreo problema serioasa, insa... unii medici au cu adevarat talentul sa bage spaima in parinti, am trecut si eu prin asta.
Suntem cu tine Hai si mai povesteste ce mai afli.

bamboletta, scrisesem un mesaj anapoda cu gradi... eu credeam ca in toamna de abia o sa inceapa, pe cand ea deja e veterana Da, cred ca e ok cum ati planuit

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Salutare, dragutelor !
Yagmur, imi pare tare rau, dar n-am inteles exact,sau nu vreau sa inteleg... la tine sau la Luca ar fi problema cu tiroida, retin ca si tu aveai ceva cu tiroida...si nu esti singura

sa stiti ca va citesc constant, dar pur si simplu nu pot sa scriu un mesaj cap coada coernet, ba unul plange, ba altul tipa, si nu-mi vine sa trimit numa' doua vorbe, am atatea sa va povestesc despre noi, despre copii...Da' am zis ca macar sa va salut si cand oi avea timp mai povestim muuuuuuulte muuuuulte.
Urez si eu la multi ani tuturor sarbatoritilor, va doresc sanatate, liniste si multa dragoste !! Donia, Acs va imbratisez cu mare, mare drag !!
Ma gandesc la voi, oare cum mai sunteti, oare ce fac burticile noastre, oare cum stau cu sanatatea unii fulguletzi, unele mamici , va tzuc pe toate!

aaaaa, noi suntem bine.greutz, da frumoooooooos !
Hai ca nu m-am abtinut si am incarcat 5 poze sa ne vedeti , da' cand am timp pun o carutza, bine?? Noapte buna!

Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

sa o iau cu inceputul

ioana cea frumoasa, sa cresti mare si sa fii sanatoasa!

despre fugit cupilu cel nazdravan... hmmm, n-am apucat sa ma panichez cu adevarat, nu stiu de ce. imi inchipuiam doar ca ar urla daca il ia cineva pe sus sa-l fure. asta imi trecea prin cap. daca fugise de capul lui stiam ca-l voi gasi. nu stiu de ce, eram sigura. ba chiar aveam calmul sa ma gandesc "mai sa fie, uite ca l-am pierdut! ce tampita sunt sa cred ca n-ar putea fugi..." ideea e ca nu am fost isterica si asta e deja un pas inainte

despre luca si yagmur si tiroida. poate vine ea si explica. daca nu, va zic eu pe scurt ca am vb la tel. in sarcina ea a luat medicatie pt tiroida, altfel realmente nu s-a putut, desi fatul putea fi afectat direct. stia ca exista acest risc, prin urmare controlul a fost oarecum calculat. diagnosticul insa... imi spunea ca va cere inca o parere, sper sa nu fie asa serios cum pare.
iar otitele... sunt pareri si pareri. din nou, inca un orl-ist ar fi de vazut.

ce mai era? lacramioara de craciun le-am luat cate un set de bijuterii din argint si pietre semi-pretioase. de 8 martie ma rezum la aranjamente florale cu ghiveci, macar sa ramana si dupa data de 8. nu-mi prea place sa fac cadou flori taiate din radacina, e pacat de ele...

povestea cu schiul e asa. lunga
in 2007 parca, am incercat prim data. cazut rau, aveam dotare second veche, nu mi-au sarit claparii, in fine, mi-am luat adio forever, intrase o frica in mine de numa'.
vineri la 4pm ma intreaba iubitul daca nu am chef de mers la toplita sambata, ca prietenii nosrti merg la ski. da' io ce sa fac acolo?!! pai sa-l ducem si pe i. si poate luam monitor...
si m-a prins asa un pui de nebunie, eu care NU fac chestii spontane ca nu ni le permitem, organizarea e litera de lege (tata inca la pat, mama trebuia sa aiba grija de marc si de tata, nu aveam echipament nici eu nici i.)
si totusi... vineri seara cautam echipament, si de cumparat si imprumutat, in fine ne-am dotat cat de cat si am purces pe o ploaie de 2 bani care a tinut cam toata ziua.
de la 12 la 3pm am exersat. stiti copiii incapatanati care strang din dinti si merg pana in panzele albe?! aia am fost eu am exersat cum sa cad, cum sa ma ridic, cum sa ma intorc cand sunt in panta, cum sa ma opresc, apoi cred ca de 50 de ori virajul dreapta pe o potiune de 30 de m. dup-aia separat ala pe stanga - nici acu nu-mi iese
darrr, eram asa de hotarata sa dau tot ce pot ca se uita crucis dna monitor (ea de vreo 50 de ani, cu ceva experienta...) cat de tare insist, de parca era ultima mea sansa! in timpul asta i. era cot la cot cu ea, n-a invatat inca sa se descurce singur dar i-a placut si asta conteaza, speram sa o tina tot asa.
dupa 3pm i-am spus ca eu vreau pe partie, ca la baza ei am incurcat destul

nu pot sa va descriu senzatia la coborare. partie lina, scurta cica - eu n-am mai vazut altele. initial emotie, oarecum teama, daca pic rau de tot, apoi... eram in extaz. dupa primele viraje legate greu intre ele am simtit ca zbor. mi se umpluse inima cu ceva... nu stiu ce. mandrie, satisfactie, implinire, nu stiu. m-am simtit de parca am realizat ceva fantastic. stiu, e doar schiat, insa eu m-am simtit fericita ca atunci cand eram copil si primeam jucaria mult visata.
cand am ajuns jos am reactionat ca sportivii care trec linia de finish si ridica bratele cu pumnii stransi in aer, a victorie
tot restul zilei am simtit ca plutesc, am zambit non-stop si m-am simtit incredibil de libera si fericita. si e doar prima zi in care am reusit sa schiez.

de abia astept sa vina urmatoarele.

Mergi la inceput