La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (227)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

de valentine's day am pregatit un ursulet decupat, cu inimioara rosie. pt viitoarea mea nora, ingrid. parul negru ca abanosul, ochi de caprioara, finuta si cocheta. buna de furat inimi. mami eu ma casatoresc cu ingrid. (povestea continua...)
ca urmare a valentine's day, azi, fi'miu vine acasa cu un plic hand made ingrid scris multicolor. imi arata, in mare secret (e foarte rusinat de povestea lui de dragoste) continutul, sa-i citesc. o hartiuta era taiata in forma de inima, pe spate era scris ingrid si ianis alta foaie mica, impaturita, pe interior scria "i love xoo" (banuiesc ca era "i love you"), pe alta era desenata o printeza roz cu rochita bufanta si pe inca o foaie mica - o casa colorata (cred)
astea toate erau comoara lui foarte emotionat, zice ca vrea sa-i pregateasca si el ceva. a mesterit un plic tot hand made :) cu lipici si hartie, apoi o inima de hartie rosie pe care a lipit o floare de hartie roz, separat a scris stramb "cu drag urare ingrid ianis" si a pus totul in plic iar plicul in ghiozdan pt maine
daca tac'su nu-i romantic... macar asta micu sa fie!

si apropo de m. si cuvintele lui "pietena ianis inghid. pietena mia fofia dat pusi" (unde fofia este sofia ) de regula ana este cea pomenita, dar vad ca l-a pupat "fofia" si s-a schimbat placa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

cine face capitol... renuntam la "la multi ani", nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Bamboletta!!!!!,colega de odisee de delfini 2010!!!Ce frumoase sunteti !!!
Antonia a crescut,mi se pare asa inalta !!!!
elegante si frumoase amandou,ca de obicei!
Sa ai sarcina susoara,si baietel asa cum iti doresti!

15+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o

Promit sa fac capitol, dar mai pe seara....

Yagmur, multa sanatate lui Luca.

Lizzy, multumesc pentru raspuns. SI eu cu florile sunt de aceeasi parere. Sunt ecologista in adancul sufletului.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

hai ca vaz io daca mai stiu..

..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Capitol inchis.

Va rugam continuati aici.

Mergi la inceput