La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (227)
Raspunsuri - Pagina 18
lizzy spune:
ruxandra, multzam de intrebare. e ceva mai bine. refacerea este foarte lenta, dar e in directia buna.
piciul a adormit azi la gradi. la 1 ora dupa ceilalti, cu poveste suplimentara, imbracat si incaltat :) dar a ramas, totusi. poate accepta si maine, nu stiu...
Laura13 spune:
lizzy am plecat din bucuresti cu wizzair, zborul a durat doua ore. ffff grea imbarcarea la romani, f usoara la italieni.
am aterizat la aeroportul treviso, cam la 30-40 min de mestre, localitatea in care am fost cazati. am stat la holiday inn, hotel de 3 sau 4 stele, nu stiu exact.
pentru a ajunge in venetia luat autobuzul 6, statia era cam la 10 mn de mers lejer fata de hotel. biletul 1,1 EUR un drum. ajungeam in piata roma, la marginea venetiei, locul unde raman toate masinile. de acolo luam vaporetto. 6,5 EUR un drum, 16 EUR pentru 12h de circulat pe orice mijloc de transport din venetia (adica era valabil si pe autobuzul de intoarcere), 50 EUR pentru 72h. logic ca noi ne-am luat de 12h, ca nu am stiut sa cascam ochii corespunzator.
a fost ....... si ca in filme si ca in carti. minunat. in prima zi de parada mi se facea pielea de gaina cand vedeam minunatiile acelea, atatea detalii, o miscare, o gratie, felul in care gesticulau ... minunat.
ne-am permis sa bem o cafea in piata san marco, dar doar una. 8,2EUR cafeaua lunga.
aveam micul dejun asigurat la hotel, ne umpleam bine burtile si ne-a tinut in fiecare zi pana pe la 3. atunci intram intr-o pizzerie, am gasit noi una de-a chinezilor (nu lipsesc de nicaieri), unde mancam f bine si decent. o pizza mare intre 7-10eur. ne-a rupt ceaiul, 2.5 eur pentru o canita, dar cum eram inghetati ... asta e.
principala chestie pe care am invatat-o a fost "vietato fumare", nu ai voie sa fumezi nicaieri, nici in cafenea, nici in hotel, nicaieri.
am vizitat palatul dogilor (12 eur), baietii au ucat in turn (eu mai fusesem si am economisit 8 eur), am fost pe insula murano (ne-a ramas acolo o parte din suflet la cateva piese .....), am vazut cum se lucreaza sticla.
o zi ne-am petrecut-o in tren, deoarece am vrut sa vedem gardaland, disneyland-ul italienilor. si pentru ca de la hotel ne-au spus ca e deschis am mers pana in pischerra (2h cu trenul), unde am aflat ca e deschis doar pe perioada verii. ne-am intors frumos cu trenul (5h, deoarece am nimerit o defectiune la linia electrica). asa ca am pierdut o zi de vizitat ... imi venea sa plang, apoi am ajuns la concluzia ca ne-o fi ferit DD de altceva mai rau.
sambata, in ultima zi am fost din nou in venetia, unde trebuia sa ne lipim de ziduri pe stradutele minuscule ... era o mare de oameni. am asteptat 15 min sa putem sa urcam pe un pod pentru a putea ajunge la vaporetto. dar, parte din farmecul carnavalului e multimea, multele masti de care te lovesti, costumele care mai frumoase, care mai aiurite, barurile pline de oameni care canta si danseaza ... petrecerea de pe strada.
a fost frumos si scurt. nu iti ajung 2 zile pentru a vedea tot ce e de vazut, pentru a absorbi tot ce e de absorbit. si e prea mult ... mult prea mult pentru a te intoarce apoi in tara ta unde te fura din aeroport (sau macar incearca), la mizeria de aici, la tristetea de aici ... :(
pup
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
alinuk spune:
mamici de pitici
am indraznit si eu sa intru putin in casutza voastra cu cei mai jucaushi fulguletzi
cat de dragutz suna
Pentru ca se apropie venirea anotimpului florilor as vrea sa va urez un inceput de primavara cu sperante care sa devina realitate alaturi de puii vostri minunati!!
mai vin si cu o propunere
vreti sa luati..ceva martisoare anul asta!?
puteti impleti traditia cu un gest caritabil!
banutii stransi din vanzarea de martisoare facute de noi (membrele Asociatiei MAMe) vor fi DONATI proiectului umanitar 'Atinge o stea"!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487
pe PM va rog
multa sanatate va doresc, dragi mamici de pitici!
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">lume lumeeeeeee ia luati la MARTISOAREEEEEEE
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
iulia-stefy spune:
Va ofer o
.... ca de acum e traditie.... Sa va citesc la cafea..... Ca apoi nu mai am timp..... Va doresc o zi frumoasa....
Lizzy, Ruxandra, multumesc. Am sa ma mai gandesc la programul zilnic, sa vad cum il mai reduc.... In perioada asta e si foarte mult de lucru la job si ajung acsa franta de nu imi mai arede de nimic.... Si printesa ca de obicei vrea in bucatarie sa mai prajiturim ceva... pentru tati, ca ea nu prea manaca... dar are o placere deosebita sa facem ....
chinico spune:
'neata.
Donia iaca si de la noi un buchet virtual de frezii, La multi ani frumosi alaturi de cei dragi!
Lupta cu ele, kilogramele, ar trebui sa o incep si eu. Again.
..dar parca nu-mi vine...e prea frig afara sa ma apuc sa alerg, e prea departe sala de fitness, e prea plin frigiderul, e prea buna ciocolata...dar citesc din cand in cand la voi, cele de pe front
, si-mi propun, cand ajunge termometrul macar la 5 grade, sa incep si eu. Cred. Sper. Of. Trebuie.![]()
iulia_stefy off ce te inteleg...eu o iau pe beoaca cu mine. Hai sa aspiram. Hai sa scoatem rufele din masina de spalat, hai sa invarti doicartofitreicepe langa mine...cam asa...si cand nu vrea, se descurca singura. In ultimul timp scrie.Mama, papa, baby.
scrijeleste 15 foi adica, dar vine sa-mi arate ce a scris. Si anume mama, papa, baby. Cum sa nu lauzi copilul????![]()
Laura faine pozele. Da', scuza-mi ignoranta, tu cati anisori ai?..ca parca ai avea vreo 20 in poze!!!! Extraordinar de tanara esti!!!
..nu ca restul n-ar fi
, pardon, n-am fi, dar chiar m-a frapat chestia asta...
Venetia e frumoasa, iar in mijlocul verii ajunge un espresso in san marco la 20 €
, ca mai si scartie vreunul la vioara pe langa mese..
Candva o sa mergem din nou, am fost cand eram tinerei tare, si cu putin bani nu intri nici in catedrala, nu bei nici cafa si nici nu te dai cu gondola. Asteptam sa mai imbatranim nitel, si pe urma mergem iar...
lizzy sanatate multa tatalui tau.
Ruxandra nema schi anul asta? ca parca n-ai spus nimic...da, da, nu mai ninge de vreo 5 zile...cica de maine incepe iar..
Beoaca rateaza gradinita cu gratie de doua saptamani, intai mucii si tusea si puiul de otita, acum bantuie noro virus(enteroviroze) pe acolo, si de ieri si scarlatina...Pe la sfarsitul lui ianuarie erau paduchii cei care bantuiau...Diversitate mare la ei..
Un we placut va doresc, sanatate si toate cele pe care le mai vreti. Ma duc sa muncesc.Hurra.
Lavinia_P spune:
Iulia,
Stiu cum e..si eu sunt plictisita de atatea treburi casnice..si inca de cand ne-am mutat cu socrii nu prea maifac mancare decat o data pe saptamana si dulciuri.
mai lasa-le balta,ca oricum nu se termina niciodata..
chinico ,
-paduchi bre?am crezut ca numai tiganii nostri au asa ceva.
adica beoaca stie sa scrie?
laura
super poze.si iti sta foarte ine cu freza asta scurta..te intinereste.oricum..debordezi de buna dispozitie se vede din poze ca v-ati simtit excelent.
da alea roz din picioare ce erau?vad ca numai eu nu stiu
-se gaseau de cumparat?sau era musai sa le aveti?
si pt noi astea cu "frgiderul prea plin" am gasit un emoticon
![]()
![]()
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
iulia-stefy spune:
Va ofer o
tare... ca sunt zombi.... Am avut ieri o zi si o noapte....
Pe la ora 18, cautam disperati copilul pierdut prin Kaufland... Intr-o fractiune a disparut din raza mea vizuala si a luat-o in cealalta directie decat cea in care am luat-o noi.... Cred ca nu a durat mai mult de 5 minute cautarea, dar mi s-a parut ca a trecut o viata... Eu care nu ma pierd cu firea nici la febra nici la multe, la faza asta... am zis ca a trecut o viata pe langa mine.... Si chiar scria cineva acum vreo luna ca a pierdut copilul in supermarket si ma intrebam cum? Ca Stefy sta de manuta, nu umbla aiurea... Ei, acum am vazut cum...
Si ca sa fie complet tacamul, pe la unu noaptea incepe sa vomite si umple si patul ei si pe al nostru si schimba copil, schimba lenjerii la paturi.... Reusesc si ma bag in pat in ideea ca la 5 ma trezesc si nu apuc sa adorm, cred ca a trecut jumatate de ora de cand am bagat-o in pat si incepe iar.... de data asta doar suc gastric, dar muuuult.... Am schimbat iar... si am lasat sotul sa o schimbe si pe ea, ca era ametita si se misca greu si am inceput sa caut inebunita prin casa Motilium.... Metoclopramidul era la indemana, dar am refuat sa-i mai dau.... Medicamentele erau la locul lor, dar eu eram asa ametita, ca nu le-am vazut si le-am cautata bine, dar pana la urma, m-am dezmeticit si i-am dat o jumatate de pastiluta si s-a culcat.... Pana la 5 cand m-am trezit eu, n-a mai dat nici un semn, sa vad ce face azi....
Donia spune:
Multumesc pentru urari!
ruxandra, s-au dus aproape 4 kile. Motivatia mea? Cea mai noua? M-am vazut in poze
Dar adevarul e ca ma simt greioaie, ma deranjeaza burta, gafai
Deocamdata merge si e incurajator ca slabim in familie, deci nu lupt de una singura.
iulia-stefy, ce emotii! Bine ca s-a terminat cu bine.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
aka spune:
neata dragelor. o cafeluta, o ceasca de ceai de menta
.
va multumesc din suflet pentru urari, cu scuze ca n-am intrat pana acum. avem o perioada mai asa...
La multi ani Donia, Andra, Simo, Mihnea, Lavyada, Acs. tot ce va doriti sa se implineasca, sa fiti sanatoase si iubite.
va pup pe toate si ma duc sa hranesc copiluta.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
iulia-stefy spune:
Va ofer o
fierbinte, ca e asa de urat afara....
Ieri a fost bine, dimineata a fost la plimbare cu tati cat eu am fost la job iar dupa ce m-am intors, a mers cu mine si ne-am plimbat vreo doua ore, ca era frumos....
Azi stam in casa ca ploua....