La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (227)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am intrat si eu un pic mic.. mic sa va ofer o ... si sperand ca voi apuca si sa scriu ce nazbatii mai face Stefy....

La multi ani, Cleomoni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Poze Venetia

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Cu scuze pentru intarziere, dar din toata inima:

La multi ani Donia!
Sa ai parte de multe, multe bucurii, impliniri, sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
un buchet de frezii si din partea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

acs, ce frezii frumoase, multumesc!

Laura, ce costume, ce masti, superb! Mi-a placut ca v-ati luat si voi masti, aia cu pene a ta e foarte faina. Mai povesteste de Venetia, e ca in filme? Sau ca in poze?

iulia-stefy, multumesc de cafea, acum o si beau!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Mihnea!

Va ofer o fierbinte....

Nu stiu cum e la voi, dar la mine parca timpul nu mai e.... Lipseste.... Cand ajung acasa nu stiu ce sa fac mai repede.... Parca nici de Stefy nu mai am timp cum aveam candva... Acum vine ea langa mine si imi spune poezii... ca ei se pregatesc pentru 8 Martie.... Eu fac mancare, intind rufe... ordine si ea e mereu dupa mine, dar simt eu ca nu am timp sa ma ocup de ea.... Plec dimineata la 6.30 si ajung seara la 17 acasa cand ma duc sa o iau de la cresa si ma apuc de treburi.... Mi se pare ca se duce... timpul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Lacramioara, nu stiu cum e cu timpul asta, dar te admir pt consecventa cu care dai cafeaua de dimineata, in ciuda auditoriului sarac :). Era cumva normal, noutatile nu mai apar la fiecare zi sau saptamana, copiii nostri cresc, azi maine trebuie mutat subiectul :)

Laura, recunosc ca am ratat plecarea, dar iti urez bun revenit si sper sa vii si cu ceva povestiri de la Venetia. Este unul dintre locurile pe care as vrea sa le vad, intr-o buna zi... Bravo ca ati plecat pur si simplu. Iesirile astea spontane oarecum fac mai mult decat un concediu programat.

Am ratat zile de nastere...

Saryta, la multi ani pentru Andra, cu mare intarziere, sa fie sanatoasa si fericita.

Doina, scumpa prietena, tie iti doresc doar sa ramai vesnic asa cum esti. Sa ai ce-mi doresc si pt mine... sanatate si echilibru. Mi-e dor sa povestesti de scoala Roxanei :)

Lavinia, trauma era, teoretic, de la o cadere pe scari. Daca faceam EEG si radiografie cranio poate se vedea poate nu. Nu stiu daca diagnosticele legate dezvoltarea creierului se pot pune corect "dupa ochi", doar evaluand simptomele. Sincer nu-mi mai pasa acum, sunt multumita ca nu am cedat tentatiei de a urma tratamentul atunci.

Va scriu de pe ipod acum, nu pot bolda, nu pot pune zambareti :)))

Va pup la maxim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Donia!

Go, go, go!
Sa nu te deochi.. cate ai gatat deja?
Io astept sa ma influentezi.. asa prin inductie, valuri-valuri, ceva.. orice..

La multi ani Aka!

Sa fii sanatoasa si voioasa, sa te bucuri din plin de sarcina si de bb2, alaturi de dulceata a mare!

La multi ani Andra de Saryta!

..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

.. in alta ordine de idei..

a inceput Olimpiada!!

Laura, sa va fie de bine. Place la mine pozele

Danutz, cum te mai simti?

Chinico, s-a oprit ninsoarea?
La noi.. cand da cu ploaiae (nu place).. cand cu ninsoare (place)

Lacramioara.. fa mai putin. Gateste pt mai multe zile, feluri de mancare mai simple, mai amana curatenia, pune barbatul mai mult la treaba, lalalala... orice ca sa castigi timp pretios. Pentru Stefy, pentru tine.. nu tre sa rupi muntii, ci sa ai grija in primul rand de tine.

Lizzy, cum se mai simte bunicul?

si vestea cea buna

bb Mihaita s-a intors cu bine acasa

..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Laura, foarte frumoase pozele! pacat ca vremea era asa de umeda! sper ca v-ati distrat sau macar v-ati mai destressat.
Si eu am mania mastilor, am si acum o masca alba, batuta cu cristale, cumparata de la Venetia
Ruxandra, tare ma bucur ca bebe Mihaita e bine!
Io inca asa si asa, fundu' ma doare, racita sunt cobza de 2 sapt, dar nu-i nimic, inainte defilam!
Donia, si mie-mi place mult Bladerunner-ul, dar si mai tare mi-a placut cartea filmul nu l-am mai revazut de multisor, dar cartea o recitesc de cate ori pot! Stii ca dupa ce am vazut filmul m-am indragostit de Rutger Hauer?!
Am fugit la munci...
P.S. m-am bucurat ca pe site-ul oficial al olimpiadei, la pozele oficiale, este si o poza cu baietii nostrii de la proba de bob!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

aka !!!
sorry pot omisiune, nu mai stiu daca acm zis sau ba.
mai bine inca o data :)

laura, cat a fost zborul dus/intors si de unde si cate zile ati stat? mai spune!!!

Mergi la inceput