La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (227)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

cu cateva zile intarziere ii urez doniei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Donia! Scuze, n-am stiut ca e ziua ta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Fetelor, multumesc mult!

m_monique, ce surpriza frumoasa, de unde ai stiut?

iulia-stefy, nu trebuie sa te scuzi, eu am dorit ca data mea de nastere sa nu apara in lista, pentru ca aici furtul de identitate e o problema reala si iti poate aduce multe necazuri, asa ca suntem mereu invatati sa nu lasam date personale pe net.

saryta, ma bucur ca ai supravietuit petrecerii Ce comori de fetite frumoase ai tu acolo!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o si va doresc o zi usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Buna dimineata
Urez si eu LA MULTI ANI sarbatoritelor: Donia, Simo, Aka si printesei Andra .
De asemenea un pupic pentru fiecare din partea Asizei... munceste mult si nu mai are timp sa intre pe forum. Dar sint bine.
Luca e bine, in continuare nervos cand nu obtine ceea ce vrea, arunca cu jucariile, apoi isi da seama ca a gresit si zambeste frumos.... e un mare smecher..
Iarasi a intrat seful la mine in container... va pup cu dragYagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Donia
Aka
Simo
Sa fiti sanatoase, sa aveti parte de bucurii din partea piticilor si sa fiti iubite!!!
Andra, domnisorica de 11 ani!
.
Si tre sa fug la munca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Donia stiam ca ziua ta e pe la jumatatea lui februarie, dar nu stiam exact data. am cautat intr-un capitol mai vechi si am vazut ca a fost pe 11. cred ca am retinut si pt ca te admir mult, dar si pentru ca in perioada asta am multi sarbatoriti, si te-am asociat cu ei.
daca nu as fi gasit capitolul din primele 3 incercari, ti-as fi scris un mesaj de genul "stiu ca zilele astea e ziua ta, dar nu stiu exact care e ziua..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici.
am revenit ... din pacate. a fost prea frumos pentru cele 3 zile pe care le-am petrecut acolo. promit sa pun poze de indata ce le descarc.
m-am bucurat tare mult sa citesc mesajul lui lizzy, multi de la noi. ma bucura extraordinar de mult progresele muschetarului multi si pentru el.
donia sa iti dea DD o viata la fel de minunata precum esti tu!

de dani nu prea am ce sa va zic, decat ca am trecut printr-o noua otita (cred ca doarme pe jos noaptea si de acolo i se trage), ca mi se pare ca a crescut ENORM in cele cateva zile in car nu l-am vazut, ca e mai mamos decat inainte de plecare (nu credeam ca se poate), ca e vesel si fericit asa cum trebuie sa fie toti copiii.
noua, adultilor, ne-a fost tare bine in deplasare, ne-am simtit extraordinar, ne-am relaxat, am dormit, ne-am plimbat, vizitat, am vorbit, am facut de toate.

pupici la toata gasca.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Donia

- 3 brate de frezii pt tine!
La multi ani si o viata frumoasa si plina de impliniri!

Laura

[omulet visand]-ce fain!ce bine ca ati facut efortul asta! BRAVO!

in sfarsit,suntem bine.
si am scapat de suzeta cu stomatita asta!
a mai avut el herpangina, dar a fost parfum pe langa asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

m_monique, ce memorie ai, jos palaria! Multumesc inca o data!

Laura, nebunaticilor, deci ati fugit de acasa pana la urma? Eu credeam ca doar ne ameninti

Lavinia, frezii

danutz, te citeam la subiectul cu filmele, ma gandeam ca "Viseaza androizii oi electrice?" e unul din filmele noastre preferate, il revedem periodic, iar muzica e absolut fantastica, atat de potrivita filmului!
Pardon, "Blade Runner", celalalt e titlul cartii

Gata, mi-au venit si mie sefii, eu am vreo 3 azi... pai sa nu fugi de acasa?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput