La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (227)
Raspunsuri - Pagina 15
saryta spune:
La multi ani Andra! .... domnisoara mea azi implineste 11 ani ... va servim cu pizza, salata bulgareasca si fripturica.
Facem o petrecere in pijamale si la 5 ii vin prietenele.
In rest suntem ok, sanatosi si voiosi.
Va .
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
aelita spune:
La multi ani,Andra !!!!!!!!!!Sa fii sanatoasa si fericita !!!
tot azi implineste si nepotica mea,de la frate,1 an.
13+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)
chinico spune:
Ninge, si ninge, si ninge...din 1 ianuarie tot ninge...am nameti in curte, si pentru Bea e demential sa dezapezeasca, sa construiasca un nou namete, sa-l escaladeze, sa-l darame si s-o ia de la capat.
A fost, si mai este inca putinel, bolnava...tuse, muci. Si colac peste pupaza otita, de-am ajuns (nu mai fusesem de pe vremea pampersurilor) la urgente miercuri noaptea. Nurofen si go home...atat puteam si eu, daca-mi trecea prin cap ... Suntem cu totii chiauni de oboseala, pe motiv de tuse + muci + tuse + muci.Am ratat din pacate saptamana asta saniusul...
La gradi merge in continuare 4 ore si mi-e ca tot la 4 o sa ramana tot anul..parca e prea mult 8...mai vedem...
Cam atat de la noi, scurt ca am mult de munca, dar nu vreau sa credeti ca v-am uitat. Nope.
Sanatate lui Mihaita, Lavinia.
iulia-stefy spune:
chinico, multa sanatate domnisoarei. La noi a plouat si e asa de rau... ca pe jos e gheata si pe deasupra apa si aluneca....
www.ziaruldeiasi.ro/timp-liber/cinema/proiectie-de-filme-si-desene-animate-that-s-amore~ni64tk" target="_blank">Eveniment Iasi pentru copii
Donia spune:
La multi ani acs!
La multi ani aka!
La multi ani Andra!
Sa aveti parte numai de bucurii!
saryta, cate fetite ai la pyjama party? Si Roxana merge azi la pyjama party si mi-a zis ca o sa fie 9 fetite, mi-a fost mila de mamica gazda
aka, toate bune cu copiii? Cu tine?
ruxandra, vad ca aventurile cu dumnealui boier Grigore continua! Si Cristi si-a bagat ceva in nas, dar uite ca nu mai stiu ce, era ceva albastru... poate plastilina? Hartie? Cred ca socul a fost atat de tare incat mi-a daunat la memorie
Mihaita si Bea, sanatate multa, da' multa!
La noi... nimic nou. Doar ca eu slabesc si-mi place!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte.
Stefy ieri dimineata nu putea merge.... Cand s-a vazut la cresa, a alergat cat a putut si ieri avea febra musculara..... Aseara era in regula.....
acs spune:
La multi ani Andra!
La multi ani Aka!
Multa sanatate si numai bucurii va doresc!
Saryta, sa-ti traiasca domnisoara!
Lizzy, eu inca nu l-am lasat pe Victor la program prelungit. Poate ca o fi o prostie, insa cred ca racelile repetate ale fetelor, de acum cativa ani, se datorau si ramanerii la somn la gradinita. Nu stiu cum e la voi, dar la gradi la bursuci nu prea e spatiu. Uneori dorm si cate doi in pat.
Mai e un lucru: Victor nu doarme de la ora 12.30, ci cam de pe la 14, se frichineste mult pana adoarme... Plus ca mai si sforaie :) si i-ar deranja si pe ceilalti.
Pot, in schimb, sa-ti spun cum a fost la Ioana: M-au ajutat mult educatoarele; au lasat-o cu cate o jucarie la somn, n-au certat-o daca nu putea adormi (si da, se practica :( ), au tinut-o in brate cand plangea..
Aelita, sa-ti traiasca nepotica!
Lavinia, multa sanatate lui Mihaita! Sa treaca repede stomatita!
Multa sanatate Bea!
Lacramioara, febra musculara? De la ce?
iulia-stefy spune:
La multi ai, Simo!
Va ofer o fierbinte si ma duuuuc.... ca am o saptamana.....
acs, de la alergat....
saryta spune:
Multumesc pt urari ... Donia am avut 7 fetite + 3 ale mele, a fost ok Andra a fost super incantata au dansat, au jucat diferite jocuri si au "barfit" povestit mai bine spus de ale lor. S-au culcat la 3. Cateva poze.
Si aseara am sarbatorit si noi o zi a indragostitilor, ne-am distrat super ... pun acu si cateva poze.
O saptamana cat mai buna sa aveti si copii sanatosi.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)