La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (227)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Multumesc tuturor pentru urari!
Si adaug prajituri la cafeaua oferita de Lacramioara.

Multa sanatate tuturor fulguletilor bolnaviori! Insanatosire grabnica!

Si bursucii mei sunt putin muciosi, drept urmare nu i-am trimis pe cei mici la gradinita. Nu e nimic grav, dar Rila ma striga noaptea sa-i sterg nasul. Cu ocazia asta, ne mai culcam impreuna cateva ore pe noapte :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

El o iubeste pe bona (mai ales ca acum poate sa si vorbeasca cu ea, sa o strige, sa ii arate cate stie el. Cum sa explic. Savureaza prezenta ei desi joaca lor nu e mare lucru, din punct de vedere al dezvoltarii creativitatii lui sau al achizitiilor lui cognitive.
Adica tanti il iubeste enorm dar nu-l invata mare lucru

Nu-mi vine sa stric bucuria lui de a fi cu ea, desi ma doare rau la buzunar. L-am intrebat, asa, de... testare daca vrea sa doarma la pranz la gradi. Raspunsul a fost "eu nani acasa tanti lidia!"
El sta si acum 8-12 gradi, apoi 2 ore acasa cu bona, apoi nani 14-16 cu ea.

Cand e momentul si cum sa incercam prelungirea de la 4 la 8 ore de gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

acs .

lizzy eu am colaborat cu educatoarea ca sa-l trec pe andrei la program lung. ea i-a aratat patuturile si l-a intrebat daca vrea sa aiba si el unul. andrei l-a ales pe cel cu puisor. educatoarea mi-a spus sa-i duc pijama si sa incercam. s-a adaptat fara probleme.
chiar ii place, ca dupa amiaza nu mai fac lectii, ci se joaca cu toti copiii, din toate grupele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

.. din intamplare am nimerit peste asta:

.. danseaza ca nebunii, rad si se prostesc.. si il vor inca si inca o data

silly song.. da cu ce lipici la pitici

Mergi la inceput

.. si acu ceva pentru sufletul nostru... primit de la un pumpkin de noiembrie..

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

si-un strop de senzualitate.. ia ascultati cu ochii inchisi si urechile larg deschise.. ca-ncep soldurile sa se miste singurele..

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o .... fierbinte...

Lizzy, noi am inceput dupa vreo luna si ceva.... dar e necesar ajutorul educatoarei, cum a zis si Monica.

Ruxandra, ce-mi faci tu mie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Slaba miscare fetele

Lizzy,

-pt tendinta pink!
ma bucur enorm pt marc.dar despre ce trauma e vorba?

noi suntem oarecum mai bine..maine terminaam cu antibioticul,in schimb ne luptam cu stomatita asta aftoasa..tare greu e.as incerca maine laseroteraie,dar nu cred ca reusesc sa-l fac pe mihaita sa stea linistit.

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

ruxandra,
ce mai face bebe mihaita?

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Andra!
La multi ani, Aka!

Chiar slaba miscarea....

Eu va ofer o fierbinte si aromata si ma duc la treburi....

Mergi la inceput