La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (227)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
iulia-stefy spune:
La multi ani, Acs!
Va ofer o fierbinte.... si va doresc o zi usoara.
danutz, si eu cam tot asa.... Ma doare capul ingrozitor... Tusesc de zice sotul ca suntem la TBC.... Si Stefy mai tuseste, dar parca nu chiar asa de tare, insa are muci.... urati si multi... Pentru desfundat nasul noaptea eu folosesc uleiul de menta si la mine si la ea, cate o picatura pe perna si respiram bine noaptea.... ca altfel ... ar fi jale. Multa sanatate la amandoi.
Ruxandra, ce tare e G.... Mai, abia a lasat paracetamolul si acum a luat SuperGlue? Ma ingrozesc numai la gandul cum i s-a intarit ala in nasuc.... Nu mai stiu ce nazbatai sa mai faca piticii astia.... Deci sa strang si lipiciul....
Yagmur, capul sus. Vor veni si zile mai bune. Multa sanatate lui Luca si tie
Lavinia, imi pare rau ca nu e bine Mihaita. Cand ti-a dat antibiotic, de Biotics sau Ecoflorina sau.... alt inlocuitor nu a zis nimic medicul? Eu i-am dat Stefaniei, ca altfel sigur ar face. Si eu pe langa antibiotic iau Nistatin, din acelasi motiv. Si acum ce ii dai pentru candida? LA ce medic ai fost in spitalul de copii? Eu merg la dr. Rugina, la etajul 4 si m-a scos din multe belele cu Stefy. Multa sanatate lui MIhaita.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ruxandra_sb spune:
La multi ani Acs!
Sa ne traiesti mamica frumoasa.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ruxandra_sb spune:
Sanatate multa bolnaviorilor.. Stefy, Mihaita, Luca, Rares si mamicilor aferente.
Pare rau Danutz c-ai de tras. Sper ca stai acasa.
Lavinia
Laura gata bagajele?
Ai vazut subiectul sticky.. www.supereva.ro/info.asp?id=1975" target="_blank">top 10 Venetia?
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
danutz spune:
Manuela
.
Ruxandra, sunt la job pe baricade, cu fundul pe un colac medicinal, cu crema de galbenele si uleiul de eucalipt la nas...
.
Voiam sa va intreb daca duceti copchii la gradi zilele astea.
Noua ne este absolut imposibil sa scoatem masina din parcare, de duminica incoace. Tot dam la lopata incercand sa razbim, dar nimic, e o lupta zadarnica cu nametii. Deci Rares sta acasa, fiindca pana la gradi sunt 3 statii de tramvai si abia inotam noi pana la metrou. aseara am sunat-o pe directoare sa o intreb daca pot veni ei sa mi-l ia, cu masina de transport de la gradi, mi-a raspuns ca nici ei nu au putut scoate masina saptamana asta. Deci, asta e, Rares va sta acasa inca cateva zile, el plange ca vrea la gradi, nu stiu cum sa ma fac inteleasa sa-i explic ca nu putem merge
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lavinia_P/Lavinia_P.jpg)
Lavinia_P spune:
Iulia ,
Tot la et.4, dar la dr.Colta si Dr.Murgu.
A luat Enterolactis..dar ala o fi pt flora intestinala..ma gandesc.Acum ia Diflucan..si bandijonaj.
Pt tuse este un sirop Sinecode,mai linisteste.
Danutza,
Sora mea a avut fractura de coccis de la dat cu punga pe zapada..exact la fel a patit..conducea cu o sticla de apa sub fund.Va trece..refacere rapida!
Pai nu ne aratati niste poze cu nametii din bucuresti?La noi nu a ajuns ninsoarea de data asta.
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/saryta/saryta.jpg)
saryta spune:
La multi ani Acs!
multa sanatate si tot tot ce iti doresti sa se indeplineasca.
Sanatate bolnaviorilor.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Yagmur spune:
Danutz, off, off... si eu am probleme cu noada de la o mega cazatura la schi... tin pumnii sa treaca repede; voi va plangeti de zapada dar asa mi-as dori si eu macar un pic
Ruxandra, merci de urari; o sa le transmit rugbistului...
Si LA MULTI ANI, MANUELA
si cu ultra intarziere si Sarytei!!!
Si cu astea zise ma reintorc la munca...
P.S Si urarile pentru cei bolnaviori sa le treaca repede, repede...
Yagmur si Luca
lizzy spune:
Ca in fiecare seara din ultimele 2 saptamani, si aseara mi-am propus, la modul serios, sa NU adorm inaintea copiilor. Plina de convingere mi-am luat puiul in brate :) ca acolo ii place lui sa adoarma ;) si mi-am zis “Stai cu ochii cascati! Tre‘ sa dai si tu un semn de viata la fete! Cand vrei daca nu seara dupa dulcea adormire?!”
Ei bine, nu mai e... aseara... dar iata-ma! Evident, am adormit din nou... In acelasi timp, dupa el, habar n-am...
Imi tot propun sa vin si cu povesti pink, ca cele ne-pink sunt perimate (si, conform legii atractiei, nu atrag decat alte povesti ne-pink... s-a inteles ceva?!). Deci azi, pink rules :)
Nu am apucat sa va povestesc ca puiul cel nevorbitor a prins cu adevarat glas :)); Si nu oricum, ci din ala de care are ma’sa cand e happy – respectiv turuie :))) Nu conteaza catusi de putin ca jumate nu pricepem si, dupa mutrita, nici el nu pricepe ce spune! :)))) Conteaza dorinta lui nestavilita de a comunica, de a se explica, de a se arata lumii in toata splendoarea lui de copilas cu retard sever de vorbire si sechele post-traumatice :) Moamaaa, acum vizualizand expresia asta, nu-mi vine a crede ca mi-a “amprentat” fiecare gand de mama acum juma de an, timp de mai multe luni.
Nu indraznesc sa imi imaginez cum ar fi fost daca... daca stateam si atat. Whatever, chiar nu mai conteaza – pt noi, cel putin – conteaza ca el insusi e mandru de progresul sau. E total implicat in a ne arata ca etuziasmul nostru e rasplatit zilnic cu ceva nou, la nivel verbal.
Nu stiu acum sa va spun CE vorbeste. Orice, oricand… fara cuvinte de legatura, topica sau acord gramatical. Dar cu un bogat vocabular, imitativ spontan, in care scapa cuvinte sau propozitii atat de corecte incat le-am pierdut sirul. Ultima achizitie, sporadica ce-i drept, este “r” :)
Singurul meu regret este ca… parca nu mai stiu sa ma bucur de micile succese. Sunt atat de rapide, de multe, de... combinate… incat nu apuc sa le apreciez la justa lor valoare :)
Cat despre mine… Nu am apucat sa fac bilantul, nu am apucat sa-mi fac lista pe 2010, nu am apucat nici macar sa ma las (iar) de fumat sau sa ma apuc (iar) de sport si slabeala :)
Nu am apucat sa merg in concediu – unde imi propusesem sa invat in sfarsit sa schiez – nu am apucat iarna asta nici sa dau iama in soldurile de la Viena unde, mai nou, avem si una bucata matusa proaspat mutata :)
Dar… am apucat sa stau cu cei dragi mie, sa ne vedem cu prieteni, sa facem planuri legate de casa, am apucat sa redescoperim iubirea, in mai multe forme :) si, mai ales, am apucat sa ne bucuram ca suntem sanatosi si ca avem ceea ce multi isi doresc.
lizzy spune:
dragele mele, din ultimele mesaje am inteles ca mihai si stefy sunt bolnaviori, si ca lacramioara si danutz nu sunt in cea mai cea forma :) eu va doresc multa sanatate, sa va faceti bine repede de tot...
acs, am vazut pe fuga poze de bursuci schiori fericiti si frumosi. nota 11. iti spun si aici La multi ani!
cu sanatate si multe bucurii...
adinazot, donia am ramas cu nostalgia pozelor de US si Cuba... nici acum nu am apucat sa intru sa le vad...
saryta, si tie urari de bine si la multi ani cu intarziere...
promit sa incerc sa tin pasul. sper sa mai am cu cine ;)
deocamdata predau legatura, imediat plec acasa la pitici
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte.
Lavinia, multumesc pentru sfat. Eu de dr. Murgu m-am lovit de doua ori si nu-mi mai trebuie. Nu stiu ce parere ai tu, dar eu.... nu vreau sa mi-o exprim in public.... Iar dr. Colta... n-am avut de a face cu dansul....
Lizzy, ma bucur din suflet ca ai scris, ca sunteti bine, si ca Marc a facut asa mari progrese. Felicitari muschetarului junior.