Bucurii de sept - oct 2006 (177)
Raspunsuri - Pagina 9
Crisnemes spune:
Buna dimineata! haideti la o
sau un ceai bun si cald.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
GETY spune:
Lilina, asa e cum se zice ca barbatii gatesc mai bine decat femeile? 
Mamici, eu sunt bagata un pic in ceata. O a treia urocultura a iesit "curata" deci fara Proteus. Am fost cu toata povestea si am discutat si cu o dr. nefroloaga. Dupa bichimia urinii, n-ar avea Proteus. Proteus asta modifica compozitia urinii: globule albe, nitriti s.a. Povestea e mai lunga...
Concluzia: deocamdata o lasam in pace, iar pe 20 feb. venim cu Maria la ea sa-i recolteze o urina care sa fie insamantata imediat. Se pare ca o urina trebuie prelucrata imediat, asa ar iesi rezultatele elocvente.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Mamici, cat e gluma-i panarama. Dar daca si eu m-am saturat si de iarna si de frig, sa stiti ca-i un semn ca trebuie sa vina primavara.
Succes celor care merg la sala. Eu astept sa se incalzeasca sa incep sa merg pe jos acasa, asta-i primul sport pe care mi-l propun.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Cris, multumim de complimente.
Gety, nici eu nu stiu ce sa mai cred, dar sper ca ultimul rezultat sa fie cel corect.
Aici se anunta un nou val de frig, deja azi e mult mai rece ca ieri, sa vedem ce ne mai asteapta. Sper totusi s-o pot duce joi pe Maria la carnaval...
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Crisnemes spune:
Gety- sper ca ultima analiza sa fie cea corecta .
Mariei
Mai chiar ca m-am saturat de iarna asta. Se vede ca imbatranim - pina acu 5 -6 ani abia asteptam iarna si sa merg la plimbari lungi, la sanie, ski - anul asta cu greu am scos ochisorii afara.![]()
Lexi - daca la voi se anunta iarasi frig inseamna ca de la voi vine la noi
.
Lexi - la ce carnaval ?
Victor(19.09.2006)
Poze
Crisnemes spune:
AAAA, am uitat sa va spun ce minunat a fost ieri la sala!
Nu am mai fost de vreo 10 ani la gimnastica - dar ieri a fost extraordinar- ceea ce-mi place e ca nu am febra muculara mare.
Am alergat pe banda , am fost cu bicicleta (ca a mea sta acasa pe post de cuier
) am facut exercitii pentru picioare, talie si abdomene.
Victor(19.09.2006)
Poze
GETY spune:
Crisnemes, ma bucur ca ti-a priit mersul la sala. Eu am fost odata acum cativa ani, n-o aveam pe Maria, iar a doua zi abia ma putem misca de pe o parte pe alta, asa febra musculara facusem. Stiam ca leacul e sa fac miscare din nou, dar practic nu puteam. Mi-am revenit in cateva zile.
Lexi, am vazut poze cu Mariuca ta. Nu prea a fost vesela la Mc'Donalds. Nu era prietena cu fetita cealalta? Adica nu se cunosteau bine? Mi-a placut filmuletul facut acasa.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
lilina spune:
bunaaa
cris, bravooo 

gety, ufff si cu analizele astea
da, asa e, barbatii gatesc mai bine ca femeile. eu de ex.sunt destul de conservatoare, in schimb al meu sot e tare indraznet, face niste combinatii demente (din punctul meu de vedere) dar ce-a gatit pana acum a fost delicios 
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju
GETY spune:
Lilina, eu stiam ca nenea ala Jamie gateste sanatos. Atunci, tu de ce te-ngrasi? Acum depinde si ce combinatii face sotul.
Si eu m-am ingrasat,
, nici eu n-am cu ce ma lauda, dar m-am trezit la realitate si ma motivez ca acusi se incalzeste si vreau sa fiu sprintena cand calatoresc, nu sa car si dupa mine kg. in plus.![]()
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Crisnemes spune:
Lilina- am facut martisoare din Fimo- o sa fac niste poze si o sa vi le arat - dar nu sunt multumita de ele - si sau si ars desi le-am lasat 30 de minute la 100 de grade - fara a incalzi in prealabil cuptorul. Pe eticheta scrie ca trebuie lasate la 110 grade 30 minute. Copiilor le-a placut mult sa se joace cu Fimo.Daca nu ti-e greu da-mi niste idei care sa si iasa frumos.
Victor(19.09.2006)
Poze