Bucurii de sept - oct 2006 (177)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Cris, felicitari pentru mersul la sala. Trebuie sa ma invrednicesc si eu... Cat despre carnaval, aici oamenii asa sarbatoresc Lasata Secului, printr-un carnaval. Evident ca si la gradi la Maria se organizeaza, mai devreme cu cateva zile, ce-i drept. Asta pentru ca in zilele carnavalului (15 si 16.02) nu se lucreaza in Germania. Eu insa voi fi pe baricade, deh, alta tara, alte sarbatori. Problema e ca cei de la gradi vor sa scoata copiii costumati afara, sa faca un tur al strazii, dar daca va fi ger mi-e teama s-o las pe Maria, care inca mai tuseste si are muci.
Gety, asa e Maria cand iesim pe undeva, nu poti s-o multumesti cu nimic, drept pentru care nici la cumparaturi nu o iau decat extrem de rar. Mereu vrea cate ceva, mereu nu-i convine ceva. Fetita aceea e Alexia, fetita Ralucai (bb_ralukutza, daca va mai amintiti de ea) si sunt prietene, adica Maria o stie foarte bine.
Apropo de facut urat cand iesim pe undeva, am fost acum vreo 2 saptamani la cunmparaturi intr-un supermarket, a vazut un banner cu "Bolt" afisat si zor nevoie ca ea vrea DVD-ul. I-am explicat ca are deja DVD-ul acasa, ca ceea ce a vazut ea in magazin e oricum blu-ray si noi nu avem aparat acasa pt blu-ray, degeaba. Ne-a urlat vreo 2 ore intruna, degeaba am incercat s-o imbunam cu biscuiti, cu suc, cu alte jucarii sau dvd-uri...nu a functionat nimic. Am ajuns acasa un pachet de nervi cu totii! Evident, primul lucru acasa, a fost sa-i aratam faptul ca are dvd-ul, dar degeaba "Nuuuu, il vieau pe ala de la magazin!!!"

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Lexi, sa stii ca mi s-au parut cunoscuti parintii, din pozele pe care le punea Bb_ralukutza. Fetita n-am recunoscut-o, dar nah! n-am vazut pozici cu ea de multa vreme.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

cris, ai cumva cuptor clasic sau cuptor electric ??? pt ca nu prea merge la cuptor clasic deoarece temperatura nu ramane constanta tot timpul....incearca sa le coci la o prietena care are cuptor electric si sa dea pe maxim ventilatia SUCCES

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

buna fetelor!

Azi iar scot sticla de sampanie doamnelor si va servesc , am devenit matusica de nepotzica , sa-mi traiasca o suta de ani si sa fie sanatoasa alaturi de minunatzii ei parintzi !

lexi, si ai mei ar avea petrecere de carnaval vineri, problema e ca sunt racitzi bocna (pan-aici nimic nou sub soare), iar Alex mai are si o minunata de conjuctivita , dar e pe tratament si se vad rezultatele.

Eu nu prea m-am confuntat cu crizutze in magazin, cred ca in secunda 2 i-as "impacheta" si i-as baga in masina (normal daca n-ar reactziona la explicatziile ratzionale) .

Sunt tare mandra de ai mei, le-am cumparat doua biciclete (marisoare zic eu), cu rotzi ajutatoare si sunt absolut incantatzi de ele. Azi pe gerul asta a fost musai sa-i duc undeva la o ferma de animale cu bicicletele, aratau foarte scumpici asa infofolitzi si pedaland nevoie mare (eu una n-as fi facut-o ).

O seara linistita va doresc!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Vine cineva la ?

AdinaF, Maria are o bicicleta aproape nou-nouta de la verisoara ei. Nu stiu daca a pedalat-o o data sau de 2 ori. Are si o sonerie electrica draguta... Ii tot zic ca in primavara o sa iasa ea cu bicicleta si verisoara cu rolele.

Sa-ti traiasca nepotica si sa va bucurati de ea!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

neata fetelor,

am citit in zig-zag ce-ati scris. zilele astea au fost absolut nebune pentru mine. v-am spus ca sambata mama s-a simtit rau si am dus-o la spital. luni am internat-o la un spital unde cunosc pe cineva, pentru a-i face investigatii amanuntite.eh, toate bune, eu ma asteptam ca investigatiile amanuntite sa tina si ele 2 zile. si uite ca nu cred ca o vor externa nici azi. e dezastru, tocmai acum nu au fost deschise nici gradinitele, socrii mei sunt depasiti de situatie si, in plus, eu eram programata ieri la o extractie de masea de minte. ieri nu am fost la birou, ca sa stau acasa cu victor (socrii n-au mai stat, ca statusera luni cu amandoi) si seara mi-am scos maseaua. si, cele care v-ati scos vreodata maseaua de minte stiti, uite cum m-am trezit eu cu dureri foarte mari in tot capul, senzatie nasoala genberala si cu 2 copii maraiti, pe care nu puteam sa-i strunesc caci nu puteam vorbi (trebuia o ora jumate sa stau cu un bandaj in gura). si sotul a ajuns acasa pe la 8.30, cand eu deja ma urcam pe pereti de durere si copiii urlau de oboseala...

acum astept verdictul cu mama... sa vad daca o externeaza... caci acum nu se mai simte rau, doar ca o tin pentru investigatii... si, ca sa fie tabloul complet, azi primim un import si este musai sa stau la birou. iar socrul meu are treaba, soacra e cu victor. dar maine mi-au spus amandoi ca nu mai pot sta cu el, caci se duc amandoi la medic.

in rest, toate bune... slava Domnului ca copiii sunt ok, ii iubesc de nu mai pot. ieri am profitat de faptul ca am stat acasa si am iesit cu victor la dat zapada de pe masina, cu lopata eu si cu matura el. iar dupa am luat-o pe daria de la gradi si ne-am fugarit cu sanitza in zapada...
va pup, ca am treaba acum

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Hello,

Ridic si eu capul dintre hartii, naspa perioada avem la serviciu!

Multumesc ca ati intrebat de noi. Suntem bine. Dudu a stat 2 saptamani acasa, pt a fi perfect sanatos la vaccin (Prevenar). In majoritatea cazurilor, otitele sunt produse de pneumococ, asa ca cel putin teoretic pe noi ar trebui sa ne ajute. De joi (saptamana trecuta) ne-am intors la gradi.

Roxana, cu scuzele de rigoare pt intarziere, iti doresc cu ocazia zilei tale de nastere multa sanatate, sa te bucuri la maxim de minunile in viata ta!

Lexi, va doresc distractie frumoasa la carnaval!

AdinaF, sa va traisca nepotica! Si multa sanatate la gemeni!

Gety, sper ca ultimul rezultat la urocultura sa fie cel corect! Asa este, proba se poate contamina foarte usor. Noua ni s-a spus ca trebuie sa o ducem in maxim 30min la laboratorul spitalului (nu la clinica privata), dupa ce am recoltat-o.

Crisnemes, sa ne arati si noua cum au iesit martisoarele! Eu am o colega care face, si am comandat deja pt Dudu la gradi.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Roxana01, multa putere. MIe cel putin mi se pare supraomenesc toate eforturile pe care le faci ca totul sa fie bine. Multa sanatate si putere! Dupa rau trebuie sa vina si bine!

Adriana_mica, pe 20 repetam urocultura, la laboratorul din spitalul de copii de aici din Iasi. Dar mi s-a zis ca trebuie recoltata acolo. E mai usor de dat pipi, decat sange.

Ieri am avut si eu o zi mai zbuciumata: dimineata la spital sa vorbesc cu dr., apoi la servici, ajuns acasa luat copilul si mers la dr. de familie, mers la farmacie si luat tratament, venit acasa, facut baie la copil si apoi la nani.
Tati e si el bolnav si ne-am tinut amandoua cat mai departe de el.

Ce m-a bucurat mai tare si mai tare e ca mi s-a parut urina de aseara si de azi dimineata mai "curate" si mai aproape de mirosul normal.

Numai ca face scaune diareice. Sper ca cu tratamentul pe care i l-a dat aseara sa se rezolve. Mai greu e sa o conving sa bea "Smecta". Nu-i place si gata!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Adina, sa va traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si cuminte. Felicitari baietilor pentru pedalat. A mea nu stie nici sa pedaleze nici sa mearga pe bicicleta aceea fara pedale. Asta e, probabil ca nici nu o atrage prea tare. Mai ca as fi inclinata sa cred ca e un antitalent la sport, ca mine, dar se vede clar ca e foarte talentata la gimnastica si e si curajoasa. E extrem de elastica (ea si acum poate, fara nicio greutate, sa-i duca degetele mari de la picioare, la urechi) si in plus se catara peste tot. Asa ca nu prea stiu ce sa cred, de ce nu se descurca cu pedalatul...
Roxana, multa sanatate mamei tale, si tie multa putere! E tare nasol sa fii nevoita sa te imparti in 1000 de locuri.
Gety, multa sanatate sotului tau. Cand ii faci urmatoarea urocultura Mariei?
Adriana, mult succes la vaccin daca nu l-ati facut deja.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

buna

Adina, sa-ti traiasca nepoata, sa fie sanatoasa
si eu s-ar putea sa devin matusica anul acesta, va anunt eu cand e sigur

rox, off, si eu mi-am scos o masea de minte, dar nu am avut probleme,as mai avea una care a iesit tot stramb dar o mai astept sa creasca ...imi aduc aminte...chiar era amuzant cand mi-a aparut cea de-a doua masea, ca ii dadeau si lui Vlad dintii si il dadeam cu calgel si-mi dadeam si eu

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju

Mergi la inceput