Bucurii de sept - oct 2006 (177)
Raspunsuri - Pagina 11
GETY spune:
Pe 20 februarie dis-de-draga dimineata.
Azi si maine sta la tataia si deja mi s-a povestit ca a fost si pe afara, a papat mai bine si a fost vesela.
Ca zilele astea, cat ii place ei sa iasa din casa, n-a vrut sa iasa, asa galesa a fost.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Crisnemes spune:
Salut!
Lilina - am cuptor electric!
Lexi - ce frumos ! Parca si eu as vrea la carnalal .... dar la Venetia
.
In ceea ce priveste crizele in magazin - ai mei amandoi stiu foarte bine ca daca fac scandal in magazin - in urmatorul moment am parasi acel magazin. Nu ma pot plange din acest punct de vedere - le spun dinainte ce cumparam si ce nu. Eu am alta problema in schimb - in magazin incepe hilizeala - si nu se mai opresc
.
Lexi si mie mi s-a parut cunoscuta figura bb_ralucutzai . De ce nu mai intra pe aici sa ne mai povesteasca despre ea si Alexia - chiar daca a plecat de aici din topic poata sa revina - daca vrea - eu una nu am nimic impotriva si cred ca nici celelalte fete.
Adina - sa-ti traiasca nepotzica
.
Super ca le place baietilor sa pedaleze . Victor e antitalent la sport in schimb cred ca o sa ne descurcam bine pe alte planuri
. Dragos in schimb se da cel putin o data pe saptamana cu bicicleta (ii place sa alunece pe gheata).
Roxana- multa sanatate mamei tale.
Din pacate nu stiu cum e sa-ti scoata o masea de minte ,bine ca m-ai avertizat sa stiu la ce sa ma astept ca urmez eu cat de curand si sincer mi-e tare groaza.
Adriana - o sa incerc sa va arat ce am facut , dar cum spuneam nu sunt tare incantata de ele.
pentru Dudu.
Gety- multa sanatate sotului tau si nu in ultimul rand Mariei sa-i veniti de cap infectiei.
Cu scaunele diareice e o problema , daca mananca orez da-i sa pape ca e foarte bun si branza de vaca .Va tinem pumnii.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
GETY spune:
Multumesc pentru urarile de sanatate!
Maria e bine, a papat un castronel de ciorbica cu painita, am aflat prin telefon. Mare lucru!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
AdinaF spune:
Multzumesc fetelor pt urari! ![]()
Azi am fost la un tur de shopping pt fetitza, Doamne ce lucruri dragalase, abia dupa 3 ore am reusit sa ma opresc ...
lilina, tzin pumnii sa se inmultzeasca si familia voastra cu un nou membru ![]()
Gety, sanatate Mariei, e semn bun ca mananca, noi tot in greva ...
Adriana, sper sa nu mai avetzi probleme pe viitor!
lexi ai dreptate, fiecare cu inclinatziile lui, eu uneori am problema ca astept prea multe de la ei pe plan motoric (si nu numai), ma panichez uneori fara sens cand nu le iese ceva din prima, trebuie sa ma controlez .
A fost o faza odata cand erau copiii mici si faceau un puzzle destul de complicat (pt varsta lor), iar un prieten i-a laudat pt "reusita" , si eu foarte serioasa :"da, dar daca intorc placa cu capul in jos nu mai reusesc"
... na, dar ma tratez
.
fazele zilei :
Fabi: mami, dar baby Sara pe unde a iesit?
Eu: prin vagin
(i-am explicat eu cum am putut ce si cum)
El: Dar eu am iesit prin burtica, asa-i, ca eu am fost doi! ![]()
Alex: mami, eu pana acum am fost cu masina, cu autobuzul, cu avionul ... dar cu rapidul si cu racheta inca n-am fost! 
o seara frumoasa va doresc !
anangel_lexi spune:
Super dulci si Fabi si Alex!
La noi iar viscoleste, parca vad ca iar fac diseara 3 ore pana acasa...

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
lilina spune:
lexi, vino la noi daca iti place sa inoti 
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju
lilina spune:
Adina, super tari gemenii tai 

Lilina &
cum s-a nascut, site-ul
GETY spune:
Buna ziua de la mine!
Am putintica treaba acum...
Asa creste Maria Diana
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Ce facem, fetelor, pe pagina a 3-a? Pe unde umblati?
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
lilina spune:
buna
gagicile care au fost in Grecia...imi spuneti si mie unde ati fost si la ce hotel...cum a fost etc samd
multam
Lilina &
cum s-a nascut, site-ul